Kelly Clarkson - All I Ever Wanted (2009)

Label: RCA

1. My Life Would Suck Without You (3:33)
  2. I Do Not Hook Up (3:22)
  3. Cry (3:36)
  4. Don't Let Me Stop You (3:22)
  5. All I Ever Wanted (4:01)
  6. Already Gone (4:43)
  7. If I Can't Have You (3:41)
  8. Save You (4:04)
  9. Whyyawannabringmedown (2:44)
  10. Long Shot (3:39)
  11. Impossible (3:25)
  12. Ready (3:06)
  13. I Want You (3:32)
  14. If No One Will Listen (4:05)
  15. Tip of My Tongue * (4:18)
  16. The Day We Fell Apart * (4:03)
  17. Can We Go Back * (2:53)
avatar van Lovekellycl
Geweldig concert gisteren in de Ab, geen woorden voor
Samen met het concert van Christina Aguilera was het één van de beste concerten die ik al gezien heb. De lovende woorden van het nieuwsblad over hoe Kelly goochelt met haar stem kwamen tot zijn recht..

avatar van friday the 13 th
Zeer goed album! Favorieten zijn: I do not hook up, Impossible, All I ever wanted, my life would suck without you, already gone....

Lekkere poprock van een zangeres die tenminste kan zingen! Ik heb ze gisteren ook in Brussel live gezien.

gaat snel vervelen

avatar van Ka1eDa21
All i ever wanted wordt de 4de single!

avatar van Lovekellycl
De 4de single verschilt van land tot land. In Amerika is dit inderdaad All I ever wanted. Bij ons is dit Don't let me stop you en in sommige landen is het ook nog Long shot of Cry. Een videoclip moeten we dus niet verwachten

avatar van NewYorkCityLight
Een hit hoeven we dan ook niet te verwachten. Als ze met Already Gone al niks van de grond kreeg. Het verbaasd me dat er nog een 4e single komt.

avatar van Ka1eDa21
Lovekellycl schreef:

Thanks voor de info!

avatar van Lovekellycl
Already gone was inderdaad niet te verwachte hit, alhoewel ik hem wel dagelijks op mnm hoorde

avatar van Lovekellycl
Ik hoorde van veel mensen ook wel positieve reacties over het nummer Already gone en het album in zijn totaal. Maar Kelly is inderdaad niet meer de zangeres die je 10x op een dag op tv hoort zoals in de periode van haar album Breakaway.
En ik denk dat het wel vrij normaal is dat er een 4de single komt, dit is toch meestal zo? En hoeven alle uitgebrachte songs een hit te worden? Ik dacht dat jij degene was die niet zo voor de commerciële muziek was

avatar van Gloeilamp
Leuk plaatje en luisterd goed weg.
Gaat echter snel vervelen.

avatar van Style.Girl
Het is echt al een hele lange tijd geleden dat ik dit album heb beluistert, maar 1 ding is zeker: dit is haar beste album tot nu toe

Al moet ik haar nieuwe album: Stronger nog steeds beluisteren..

Ook een goed album.. maar hier is ze toch weer deels radio materiaal gaan maken.. ondanks dat staan er geweldige nummers op 'Cry', 'All I Ever Wanted', 'Don't Let Me Stop You','WhyYaWannaBringMeDown','Ready' en 'If No One Will Listen'

Zeedeveel
Via de Hamilton Mixtape werd ik er even aan herinnerd wat voor geweldige popzangeres Kelly Clarkson eigenlijk is. Samen met Break Away vind ik deze plaat nog steeds haar beste werk. Ik heb nooit begrepen waarom het ontzettend catchy nummer 'Don't Let Me Stop You ' nooit is uitgebracht als single. 'Whyyawannabringmedown' had net zo goed van Avril Lavigne kunnen zijn, al heeft Clarkson toch wel een sterkere stem. En 'Impossible' had zich prima ontleent voor een populaire dramaserie. Hopelijk maakt Clarkson in de toekomst weer is een knaller van een album.

avatar van Dibbel
Aanstekelijke popmuziek op dit vierde album van American Idols winnares Kelly Clarkson. Slechte nummers heb ik niet kunnen ontdekken. Stuk of 4 hitsingles ook geloof ik, maar ik heb niet meer de nieuwste uitgaves van Hitdossier.
Doet me af en toe denken aan Avril Lavigne en soms zelfs aan Garbage, Productie van het album heeft wel iets te lijden van de Loudness War, maar niet storend.
Gaat nog een paar keer draaien en denk ik wel 3,4 ster worden.

avatar van Style.Girl
Vroeger het meest gedraaid van al haar albums. Een heel leuk album, maar nu ik het nogmaals beluister vind ik het eigenlijk minder leuk dan ik dacht. Ik denk dat ik Breakaway toch net een stuk leuker vind.
Leuk dat dit wat meer Pop-achtig is en minder Rock. Ik hou ervan als een artiest verschillende kanten van zijn of haar kant laat zien. Anders gaat het zo vervelen en lijken alle albums op elkaar.

Leukste nummers op volgorde:

11. Whyyawannabringmedown
12. Cry
13. Ready
14. Tip of My Tongue
15. If No One Will Listen (geen leuk nummer)
16. I Want You (geen leuk nummer)

avatar van MIAB
Ik vind het altijd heerlijk om naar Kelly Clarkson te luisteren. Niet alleen ballads, maar ook pop en wat rock-achtige nummers. Haar dijk van een stem, maar ook zeker het gevoel dat ze in elk numme kan leggen. Een fijne artiest! 4*

1. My Life Would Suck Without You (3:33)  --- 4,5
2. I Do Not Hook Up (3:22) --- 4,0