Kelly Clarkson - All I Ever Wanted (2009)

Label: RCA

1. My Life Would Suck Without You (3:33)
  2. I Do Not Hook Up (3:22)
  3. Cry (3:36)
  4. Don't Let Me Stop You (3:22)
  5. All I Ever Wanted (4:01)
  6. Already Gone (4:43)
  7. If I Can't Have You (3:41)
  8. Save You (4:04)
  9. Whyyawannabringmedown (2:44)
  10. Long Shot (3:39)
  11. Impossible (3:25)
  12. Ready (3:06)
  13. I Want You (3:32)
  14. If No One Will Listen (4:05)
  15. Tip of My Tongue * (4:18)
  16. The Day We Fell Apart * (4:03)
  17. Can We Go Back * (2:53)
Ik ben echt zo benieuwd naar dit album!
'My Life Would Suck Without You' klint zowieso al super!

De clip van 'My Life Would Suck...' maakt de song wat interessanter, maar toch blijft het nummer niet zo hangen als de andere première-nummers (Since U Been Gone en Never Again).

Kelly zou met dit album terugkeren naar haar Breakaway-roots en heeft samengewerkt met o.a. Ryan Tedder, de frontman van OneRepublic. Ik ben benieuwd, ondanks de vreselijke cover, maar vrees dat het maar een flauw aftreksel gaat zijn van haar tweede album, net nu ze met My December (met onterecht slechte verkoopcijfers) haar eigen weg begon te gaan.

We'll see...

Lacrymosa
Ik ben het helemaal met je eens, Musicer,

My Life Would Suck Without You is voor mij een teleurstelling en nog een grotere teleurstelling wordt haar tweede single I Do Not Hook Up, deze "leftover" van Katy Perry staat me absoluut niet aan. Deze twee liedjes zijn net iets té pop voor mij. De andere Katy Perry demo vind ik al heel wat beter, maar het is natuurlijk nog te zien hoe Kelly het er van afbrengt met deze twee liedjes

Ik ben wel razend enthousiast over de liedjes All I Ever Wanted en Whyyawannabringmedown . Ik denk dat deze songs van de band Aranda perfect zijn voor Kelly.

Ik ben ook heel erg blij dat Ready, een van de geleakte demos, erop staat. Dit was mijn favoriet van de vier.

Ik heb ondertussen ook al eens de demos van Save You en If No One Will Listen beluisterd en vooral die laatste lijkt me zeer goed als afsluiter van het album. Save You heeft me nog niet weten te overtuigen, maar ik ben zeker dat Kelly haar vocals hier wel verandering in zullen brengen.

Zaterdag 14 februari zal ze in de Bahama's enkele nieuwe liedjes spelen. ik ben benieuwd!

Lacrymosa
Een van de twee bonustracks van de deluxe editie is geleakt, nl. The Day We Fell Apart.

Hier kun je hem beluisteren(waarschijnlijk niet voor lang):
YouTube - Kelly Clarkson - The Day We Fell Apart

Ergens hoop ik dat dit een demo is want ik vind het niet zo goed.

Op dat liedje 'The Day We Fell Apart' klinkt haar stem echt niet als Kelly. Volgens mij is het gewoon een demo voor haar door iemand anders gezongen, maar overal op internet staat dat het echt Kelly is. Ik luister vaak naar Kelly en dit klinkt echt totaal niet alsof zij het zingt. Of ligt dat aan mij?

Heb m'n twijfels, al hoor ik hier en daar wel een paar typische Kelly-uithalen. Nja, zou wel leuke song zijn om op de cd te staan.

avatar van midnight boom
Wat een super leelijke voorkant!
AFSCHUIWELIJK!

avatar van Fieke_28
Ik vind het persoonlijk nog niet zo erg dat Kelly weer teruggaat naar haar Breakaway-roots. "My Life Would Suck Without You" vind ik in ieder geval een heerlijk nummer. Je kan ook niet verwachten dat alle nummers weer dezelfde sfeer hebben als de nummers op haar vorige plaat. Maar dat betekent niet dat deze plaat gelijk slechter is dan My December.

Ik wacht geduldig af, ik kijk uit naar deze nieuwe plaat!

My Life Would Suck Without You is een lekker nummer,

The Day That We Fell Apart klinkt inderdaad HELEMAAL niet als Kelly, maarja, het is Kelly toch echt..

Ik kan niet w8ten.

@Fieke_28: Het is niet dat ik Kelly's Breakaway nummers slecht vind, het is gewoon de reden waarom ze terugkeert naar de gewone popsongs en dat zijn de verkoopcijfers...

Lacrymosa
Heb net de clips beluisterd die online gekomen zijn en ik ben wel een beetje teleurgesteld. Dit is gewoon veel te pop, het is nog poppier dan Breakaway.

Liedjes waar ik op dit moment positief over ben: Don't Let Me Stop You, All I Ever Wanted, Long Shot en If No One Will Listen
Liedjes waar ik absoluut niet tevreden ben: If I Can't Have You, Impossible en I Want You.

Ik ben nog het meest teleurgesteld over If I Can't Have You, sinds wanneer is Kelly Clarkson de nieuwe Lady Gaga? En Impossible is ook slecht, Ryan Tedder heeft het een beetje verpest, want de andere liedjes zijn goed. Ik haat deze stijl van muziek.

I Want You is belachelijk slecht nu, het refrein lijkt wel gemaakt te zijn door een kleuter.

Het is natuurlijk nog wel wachten op de volledige liedjes. Dus mijn mening zal waarschijnlijk nog wel veranderen.

JAJA, hij is geleakt!!!
Ik heb juist mijn eerste luisterbeurt achter de rug!! En uiteindelijk ben ik toch wel erg tevreden met het album.

The Katy Perry demos I Do Not Hook Up en Long Shot, zijn erg goed. Vooral Long Shot is geweldig!

Cry is een prachtige ballad, net als Already Gone(gelijkt erg op Apologize) en If No One Will Listen. Save You is een minder goede ballad vind ik, maar zeker niet mis

Don't Make Me Stop You, is op dit moment voor mij het mooiste liedje op dit album. Kelly's stem is echt ongelofelijk goed.

De Aranda songs All I Ever Wanted en Whyyawannabringmedown zijn net als verwacht erg goed.

Ready heeft een complete makeover gekregen en ik vind het net zo goed als de demo.

Er zijn wel twee liedjes op het album die me totaal niet aanstaan, namelijk If I Can't Have You en I Want You. Je moet eens proberen te tellen hoeveel keer Kelly "You" zegt, het is niet makkelijk.

avatar van Jura22
De songs die op dit album staan vind in echt geweldig! het is heel wat anders, en dat vind in wel leuk!

trouwens voor mensen die intresse hebben kun je op itunes al 30 sec luisteren! moet je hem alleen wel op 'Norway" zetten!

Heeeeeeerlijk album, ben net klaar met luisteren, ik vind het echt ene lekker album..

Cry en Already Gone, heerlijke ballads, zoals mijn voorganger al zei, All I Ever Wanted en Whyyawannabringmedown, zijn idd erg goed.

Ik vind het gewoon een heerlijk album, Long Shot is een lekker nummer..

avatar van StefanK
Zo'n opvolger voor een miljoenenseller als "Breakaway" is natuurlijk moeilijk te overtreffen. Toch doet deze cd je lichtelijk vergeten dat er ooit sprake is geweest van Kelly's vorige cd "My December". Dit album bevat na "My Life Will Suck W\ithout You" weer een aantal toekomstige classics! Goede liedjes, vaak pakkend die meteen blijven hangen in je kop en dat is misschien wel een belangrijke opzet geweest tijdens het maken van dit schijfje. Voorlopig ben ik weer even zoet met miss Clarkson!

avatar van Lovekellycl
Weer een geweldig album, volledig anders dan haar 2 vorige albums maar zeker niet minder!
Al hoop ik dat I do not hook up niet de volgende single wordt zoals Kelly eerder zei..
Goed gedaan, Kelly!:)

Redelijk album, was misschien veel beter was geweest als ze zelf had geweten wat ze nou precies wilt, want er zit geen regelmaat in dit album. Na 3 platen zou je denken dat ze haar weg heeft gevonden, maar dat is dus blijkbaar niet zo. Ik hoor mierzoete pop (laatste nummer), rock (nr. 4 en 9.), dance/r&b (nr. 7) en pop/rock (overige nummers).

Nummer 13 is lachwekkend.

Haar samenwerking met Ryan Tedder (OneRepublic) is wel het vermelden waard, want hij heeft wel een positieve bijdrage geleverd aan het album. Already Gone is het beste nummer, Save You is experimenteel, maar geslaagd. If I Can't Have You is een nummer wat me meer geschikt lijkt voor bijv. een Rihanna. Impossible kan er mee door.

Beste nummers:
Already Gone
Don't Let Me Stop You
Cry
Save You

Na eerste luisterbeurt:

1) 'My Life Would Suck Without You' is een groeiertje en kan uiteindelijk toch wel overtuigen, alleen niet zoveel als 'Since U Been Gone', de eerste single van Breakaway, waar dit album hoe dan ook mee vergeleken gaat worden.

2) 'I Do Not Hook Up' is een leuk powerpop-nummertje met duidelijke invloeden van onze 'I Kissed A Girl'-dame. Voorlopig niet zo interessant, maar kan nog veranderen.

3) 'Cry' is enorm goed en waarschijnlijk het beste nummer van het album. Gaat ze nog potten mee breken, mogelijk het nieuwe 'Because of You'.

4) 'Don't Let Me Stop You' is een plotse stijlbreuk met de vorige nummers en doet veel denken aan Avril Lavigne en haar 'Sk8erboi'-periode. Oké nummer.

5) 'All I Ever Wanted' heeft een geweldige beat en wordt waarschijnlijk wel een van de singles: hoog hitpotentieel. Hoort in de top 3 van het album.

6) 'Already Gone' = OneRepublic? Duidelijk nummer van frontman Tedder en zeer matig. Houd niet van dat dromerige gezang.

7) 'If I Can't Have You', idem dito voor 'All I Ever Wanted'. Heeft een ijzersterke beat, maar is toch weer een vreemde eend in de bijt. Zoals eerder al vermeld, past dit eerder in Rihanna's kraam.

8 ) 'Save You' is een matig nummer met korte houdbaarheidsperiode. De drums lijken uit de maat en verpesten het nummer.

9) 'Whyyawannabringmedown' heeft hetzelfde probleem als 'Judas' op haar vorige album: Kelly's schreeuwerige nummers neigen geforceerd over te komen en ook deze zal niet lang meegaan. Misschien hangt het een beetje aan de Youtube-kwaliteit, maar ik vrees voor dit nummertje.

10) Hello Katy Perry. Ook bij 'Long Shot' is het onmogelijk om de verwijzingen naar haar eigen repertoire te ontwijken en niet toe te geven dat Katy's nummers bij de beste van het album horen.

11) 'Impossible' is waarschijnlijk ook een groeiertje, maar kan niet meteen overtuigen. Ook weer duidelijk van de hand van Ryan Tedder.

12) De beat van 'Ready' doet me om de een of andere reden meteen denken aan een of andere klungelige scène uit een film (vervang 'Raindrops on my head' in Spider-man film en voilà) en is ook weer niet echt interessant. De demo, die vorig jaar lekte, was veel beter.

13) 'I Want You' klinkt een beetje infantiel, maar denk wel te snappen wat Kelly hiermee wilde aantonen. Voelt echter aan als weggegooide ruimte op het schijfje.

14) 'If No One Will Listen' is een mooi nummer en sluit meteen aan bij haar Breakaway ballads, alleen niet zo goed. Wel geschikte afsluiter, wat niet altijd gezegd kan worden.

Voorlopige conclusie: Kelly lijkt totaal niet te weten welk genre ze wilt instappen en besluit dus maar om een hoop niet samenhangende nummers bij elkaar te smijten. Nelly Furtado slaagt er misschien in hiermee weg te komen, maar Kelly al te meer niet. Bovendien lijkt ze niet meer te zijn geworden dan een marionet om anderen hun nummers over te brengen naar het grote publiek. Daarbij worden er nog eens slechte keuzes gemaakt door Ryan Tedder, iets wat Katy Perry - die vrolijk verder schrijft in de trend van haar hitsingles - niet kan verbergen.

Misschien versoepelt m'n mening maar wat, maar voorlopig gaat het niet hoger dan een 3,5*. En ik vrees dat critici dit album wel eens zouden kunnen neersabelen op basis van de slechte samenhang en de - of bijna toch - kopieën van andere artiesten.

En moet het toch nog even zeggen: spuuglelijke cover. Zelfs dat ding zou de mensen kunnen overtuigen dit plaatje niet in huis te halen. Dus Kelly, thank God for digital download!

Goed album. Moet hem nog wel vaker luisteren! Voorlopige 3,5. Mis toch de ballads begeleid door een piano, zoals ik Kelly het mooist vind. Daarom tot nu toe mijn favorieten: Already Gone en If No One Will Listen.

@Musicer:

Beetje vreemd dat je zegt dat Kelly niet weet in welk genre ze wilt zingen. Ze houd van elk genre en wilt de mensen zoveel mogelijke genres laten horen. Daarom heeft ze zulke uiteenlopende nummers gekozen. Ook zegt ze zelf dat ze het zonde van der geld vind om een album te kopen waarop ieder nummer hetzelfde is. Je kunt duidelijk zien dat ze dus geprobeerd heeft om de nummers niet op elkaar te laten lijken. Zelf vind ik het album niet onsamenhangend, kvind het juist ontzettend leuk dat het zo divers is.

Wat je over Whyyawannabringmedown ben ik het ook niet mee eens, totaal niet te vergelijken met Judas. Whyyawannabringmedown vind ik meer te vergelijken met Walk Away en ik zou um graag live willen horen, denk dat het nummer dan beter zal uit komen.

Wat je zegt over Ready, benk het wel mee eens. De demo was idd beter. Bij de album versie zijn de coupletten minder goed dan de refreinen.

De albumcover is ook weer heel anders dan dat we gezien hebben van Kelly Clarkson. Veel kleurrijker dan tot nu toe. Maar het is een kwestie van smaak, ik ben er ook niet echt enthousiast over. Maar uiteindelijk gaat het om de muziek en niet om de plaatjes toch?

Ik geef dit album zeker weten 4 sterren, en misschien als ik het vaker heb geluisterd wel 5

avatar van Lovekellycl
Ik ben het volledig met Marnix eens.
Volgens mij verwacht Musicer gewoon een 2de Breakaway.

avatar van Lovekellycl
Bovendien snap ik niet wat een albumcover met de kwaliteit van muziek te maken heeft. I do not hook up vind ik direkt het zwakste nummer van het album waarschijnlijk omdat het duidelijk te horen is dat dit voor Katy Perry bestemd was. Dit terwijl Kelly veel beter kan!
Bovendien spreekt Musicer haar eigen tegen, ze zegt namenlijk dat I do not hook up geen interessant nummer is (Wat oorspronkelijk Katy's nummer hoorde te zijn) endan zegt zij dat dat Long shot tot een van de beste nummers hoort omdat het een nummer van Katy is? Misschien moet Musicer gewoon het album van Katy gaan luistern?

avatar van Lovekellycl
Nog even vergeten: Kelly kan erg veel genres aan waarom zou zijn dit er dan niet op wagen? Het eene genre ligt mij natuurlijk ook minder dan het ander maar Kelly brengt het er goed van af =)

Meer dan ik verwacht had! Tot nu toe erg tevreden!!

@Lovekellycl: ten eerste kan iemand die mainstreampop luistert ook wel mannelijk zijn. Ten tweede was m'n reactie over het algemen wat overdreven, maar ik blijf er bij dat het album er niet in slaagt een geheel te vormen en daardoor veel ups en downs heeft.
En een tweede Breakaway zou ik nooit wíllen verwachten, aangezien ik My December beter vond.

Daarbij vind ik Katy Perry niet bepaald goed, alleen haar eerste twee singles kunnen ermee door en daar verwees ik ook naar, niet naar Katy in het algemeen.

Ondertussen vind ik het album een stuk beter, maar ik blijf bij de dingen die ik eerder (in deze post wel) heb gezegd. Het blijft ook overduidelijk dat Kelly terug naar de mainstreampop is overgestapt om geld in het laadje te krijgen en dat zint me ook niet. Ze is van label veranderd, waarom zou ze dan niet verdergaan met haar eigen ding (= My December) te doen? Nja, kan wel meer door de invloeden van Tedder en Perry komen.

Ik maakte trouwens alleen maar een opmerking over de cover, ik heb nooit gezegd dat het het album beter of slechter maakt.

Bovendien was het maar een vaststelling na een eerste luisterbeurt mensen, chill...

@ Musicer: Ze is niet op geld uit aangezien ze toch al binnen is door Breakaway, de reden dat deze plaat meer ''hits'' bevat is omdat haar label (RCA) dat wilde. Daarom staat MLWSWY ook op het album, ze is trouwens van Management veranderd en niet van label. Haar vorige manager vond het album ''My December'' geen hits bevatten en was het er niet mee eens, daarom is ze van dat management afgestapt. Ze heeft een contract van 5 jaar bij RCA Sony geloof ik.

btw ik maak me ook niet zo druk over wat je ervan vind na een eerste luisterbeurt ;P iedereen heeft ze eigen mening

avatar van blueritmo
Mijn eerste indruk:

My Life Would Suck Without You
Niet echt speciaal, vrij standaard. het deuntje van het refrein komt me ergens bekend voor, al kan ik niet opkomen waar op welk liedje het lijkt. 2*

I Do Not Hook Up
Begint aardig maar zakt dan inelkaar en kabbelt rustig verder. 2,5*

Cry
Ook niet zo kapot van, al wel beter dan de twee voorgaande. 2,5*

Don't Let Me Stop You
Dit is een best aardig popliedje, al moet ik er niet teveel naar luisteren het refrein word na 2 keer achter elkaar irritant. 3*

All I Ever Wanted
kijk weer een aardig liedje, al moet ik naar deze ook niet teveel luisteren. 3*

Already Gone
Deze vind ik vrij irritant, Al zal mijn nichtje dit keer op keer opzetten.
ik begin te denken dat dit album vooral voor jonge meiden is bedoeld. 1,5*

If I Can't Have You
Niet erg interresant, ik verloor mijn concentratie toen ik dit luisterde 1,5*

Save You
Grom, zelfde mening als bij already gone 1,5*

Whyyawannabringmedown
Kijk dit lijkt er meer op mevrouw Clarckson, Al slaan de
teksten (vind ik dan) nergens op, is het best leuk nummertje
voor tijdens de afwas

Long Shot
het ging net zo goed! Dit is dan wel niet een van de slechte nummers op dit album, hij is ook niet echt sterk 2,5*

Impossible
Gelukkig het gaat nu weer wat beter al zal ik dit nummer niet
vaak gaan luisteren, maar snel vergeten. 3

Ready
Ook mijn concentratie bij verloren 2*

I Want You
deze heb ik met tegenzin moeten afluisteren, om het een eerlijke kans te geven in mijn beoordeling... Kelly clarkson meets Djumbo als je het mij vraagt. jammer 0,5*

If No One Will Listen
Niet echt kapot van, net als cry 2.5

verder:
Zeer Matig tot slecht album als je het mij vraagt. Ik had er niet al te veel vertrouwen in toen ik de cover zag. Een hoop stappen terug van My December die mij wel kon bekoren.
maargoed omdat hier meteen met 4 en5 sterren werd gesmeten werd ik toch een beetje nieuwschierig. helaas misschien waren mijn verwachtingen iets te hoog

Conclusie: Een albumpje dat vooral gericht is aan de (tiener)meiden groep, waardoor mijn mening waarschijnlijk wat laag uitvalt.
(alles bij elkaar op geteld en gedeeld door 14 is ongeveer 2,07 dus 2*)

Voor dat mensen in de tegenaanval gaan, wil ik even zeggen: Dit is mijn mening over het album niet een betoog dat wil duidelijk maken dat het een daadwerkelijk zeermatig tot slecht album is. Vind jij het fantastisch? prima! dat kan! en dat respecteer ik, dus ik hoop dat u/jij ook mijn mening kan respecteren.

Sorry hoor maar ik vind je review echt nergens op slaan. Onderbouw je mening bij een nummer is, zoals Musicer. Je review gaat niet verder dan ''al zal ik dit nummer niet
vaak gaan luisteren'' en ''ik verloor mijn concentratie''. Het enige wak daaruit kan opmaken is dat je echt concentratieloos bent en dat je maar weinig nummers ''vaak'' luistert. Mijn tijd is verprutst door het lezen van deze review en dit gaat over alles behalve de nieuwe nummers!

avatar van Lovekellycl
Het probleem is dat iedereen van Clarkson verwacht dat het album oftewel gaat zijn zoals Breakaway of tewel zoals My December.
Haar cd's zijn elk ieder heel anders maar ze stellen mij nooit teleur, en dat is wat ik zo wauw aan Kelly vind.
Deze cd is in geen geval te vergelijken met een van haar vorige albums. Haar vorige album My december vond ik echt een pareltje en ik snapte dan ook niet dat hij slecht verkocht, achja ook bij deze niet te voorspellen.. Mij ligt het album wel, ik vind dat haar stem ook erg mooi in de liedjes uitkomt en kan niet wachten tot ze terug naar Belgie komt om het album live te horen! Ze kon ook een een 2de Breakaway maken met hoge verkoopcijfers of een 2de My december? Nee, laat het ons bij dit toch wel gewaagd album houden!

avatar van Lovekellycl
@ Musicer: Het maakt mij niet echt uit of ik het tegen een man of een vrouw heb
Ik denk trouwens niet dat Kelly nog veel geld nodig heeft, ze wilt gewoon goeie muziek maken. Als ze geld in het laadje wou krijgen had ze voor te beginnen al nooit My December uitgebracht aangezien ze op voorhand al wist dat het niet zou doen wat Breakaway gedaan heeft