azra schreef:
Belgen met talent!
Als Nederlander heb ik natuurlijk vooroordelen over de Belgen, clichématig in mijn brein ingeboord door de massa om me toch een beetje op een speelse wijze superieur te voelen. Het is ook makkelijk, als je ze hoort praten klinkt het alsof kinderen zijn die woorden voor het eerst lezen en niet weten hoe ze het moeten uitspreken, Engels is onbekend voor hun, de uitspraak wordt vaak vertaald naar het Belgisch.
Grappig. Het valt mij net altijd op dat ik een Hollander er zo uitpik als hij/zij Engels praat. Dat Hollandse accent is er echt niet uit te krijgen. Ik dacht altijd dat ons Vlaams een stuk neutraler/vlakker en dus minder herkenbaar is.
azra schreef:
Dit album is geen typische rock, allesbehalve dat. Dit kan een nieuw genre worden. Het heeft de rauwheid van punk, de instrumentale kracht van noise, de melodieën van rock tot post-punk en een stem die tot het kippenvel-niveau behoort.
Het is misschien omdat het genre al een jaar of 15 verbannen is naar de geschiedenisboeken dat het niet wordt vernoemd, maar mijn eerste bedenking was dat we in België nooit een groep hebben gehad die zo grunge klonk. En is grunge niet een beetje wat jij hier beschrijft?