Sunn O))) - Monoliths & Dimensions (2009)

Metal / Avant-Garde
Label: Southern Lord

1. Aghartha (17:34)

met Attila Csihar en Oren Ambarchi

2. Big Church (Megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért) (9:43)

met Attila Csihar, Oren Ambarchi en Dylan Carlson

3. Hunting & Gathering (Cydonia) (10:02)

met Attila Csihar en Oren Ambarchi

4. Alice (16:21)

met Oren Ambarchi

avatar van Quadraphonic
1,0
Nyarlathotep schreef:

Als dit niet je ding is, zou het je sieren om géén cijfer te geven

Ik ga bijvoorbeeld ook niet alle Beyoncé albums een 1 geven omdat ik het zaadmuziek vindt.

Een merkwaardige redenatie. Ik ben voor dit album gaan zitten, vond het niks en gaf een cijfer
conform het format van deze site. Als jij alle albums van Beyoncé zou beluisteren en tot de zelfde conclusie komt, is dat wat mij betreft gewoon een geldige mening.

avatar van philtuper
Jezus wat een geëmmer hierboven, maar ik ben het in ieder geval wel helemaal eens met Quadraphonic. Als je de moeite neemt om naar iets te luisteren mag je het ook een cijfer geven. Zo steekt deze site nou eenmaal in elkaar. Meestal ben je geneigd alleen de voor jou goede albums te waarderen maar het komt ook vaker voor dat je iets probeert waar je uiteindelijk niks mee kan. Dat heb ik zelf al zo vaak meegemaakt. De laatste Beyoncé heb ik bijvoorbeeld ook geprobeerd en vond ik ook niet mijn ding ondanks de lovende kritieken. Uiteindelijk krijgt het album toch wel de waardering die het verdient.

Rustig, rustig zeg...

Quadraphonic zei dat hij er niets mee kan. Ik kan zelf ook niets met b.v. albums van Beyonce. Maar ik ga dan niet dat album en alle andere top40 meuk een 1 geven. Zo kwam het op mij over. En als ik hier mee op tenen trap, mijn excuses. Zo was het niet bedoeld.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Nieuwe album komt in december

avatar van jurado
Attila Csihar verpest wat mij betreft een heleboel op deze plaat met z'n gemompel en gekreun.

avatar van Referentzhunter
Edwynn schreef:
Ik denk dat je de sfeer even moet vatten alvorens je hier echt van kan gaan genieten.
dat klopt wel