The Black Eyed Peas - The E.N.D. (2009)

Alternatieve titel: The Energy Never Dies

Dance / Pop
Label: Interscope

1. Boom Boom Pow (5:08)
  2. Rock That Body (4:29)

met Rob Base

3. Meet Me Halfway (4:44)
  4. Imma Be (4:16)
  5. I Gotta Feeling (4:49)
  6. Alive (5:03)
  7. Missing You (4:35)
  8. Ring a Ling (4:33)
  9. Party All the Time (4:44)
  10. Out of My Head (3:52)
  11. Electric City (4:08)
  12. Showdown (4:27)
  13. Now Generation (4:06)
  14. One Tribe (4:41)
  15. Rockin' to the Beat (3:45)
  16. Mare * (2:55)
  17. Where Ya Wanna Go * (5:08)
  18. A Little Simple Melody * (3:12)
  19. Mare * (2:55)
  20. Don't Bring Me Down * (3:11)
  21. Pump It Harder * (3:52)
  22. Let's Get Restarted * (2:57)
  23. Shut the Phunk Up * (4:19)
  24. That's the Joint * (3:48)
  25. Another Weekend * (4:10)
  26. Don't Phunk Around * (3:47)
avatar van musicfriek
Oftewel hun laatste album?

avatar van Jeroen65
Nee, dat denken veel mensen. The E.N.D. staat voor: The Energy Never Dies;)

Ik kan niet wachten op dit album, volgens mij wordt die super. En ik ga ze ook nog eens live zien in Juli:)

Mb.
Ik vind die cover eigenlijk best wel wreed. En ik kan zelfs de single "Boom Boom Pow" waarderen, omdat het een van de weinige tracks is met stemvervorming a la T-Pain die ik niet gelijk uit zet. Sowieso omdat die elektronische vibe wel leuk gedaan is en wat je ook vindt van de Black Eyes Peas, ze blijven interessant door toch wel redelijke originaliteit in uitvoering. Hopelijk wordt het wat. Ik wacht af.

avatar van Arrie
Ik heb het gevoel dat er met zo'n titel veel flauwe grappen gaan komen. Wat zijn die bonustracks eigenlijk? Remixes of nieuwe versies ofzo?

avatar van Jeroen65
Daar ben ik ook benieuwd naar Arrie.
Het zijn trouwens geen echte 'bonustracks', als het goed is komt er echt een deluxe-versie van het album. Dus er komt ook een 2-cd van dit album en het 2e cd'tje bevat dus die 'bonustracks'

De 2de single, I Got A Feeling, is trouwens geproduceerd door David Guetta;)

avatar van T.O.
Lijkt wel een jaren '90 dance-compilatie aan die tracktitels te zien

avatar van joyce19791
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar "Boom Boom Pow" is toch stiekum best een leuk nummer .

avatar van musicfriek
Bij hun laatste 3 albums zie ik trouwens The voor de bandnaam staan, moet dat niet aangepast worden?

RedLightCityBoy
B.E.P. was ooit eens een goede groep. Ook toen ze commercieel werden bleven ze goed (op Monkey Buisness bijv.) maar de laatste jaren zijn ze merkwaardig genoeg steeds eentoniger geworden en ze stammen nu volledig af van hip-hop. Best jammer, ze waren ooit zo goed. Hopelijk staan hier een aantal mooie nummers op.

avatar van luc011190
T.O. schreef:
Lijkt wel een jaren '90 dance-compilatie aan die tracktitels te zien

Ja, precies. Leg Homework van Daft Punk ernaast

joyce19791 schreef:

Mag best hoor, ik vind het ook een van de leukste top40-nummers van dit jaar.

Sowieso is er niets mis met kwalitatieve popmuziek als BEP. Hun meeste singles klinken als een klok en luisteren lekker weg. Een album zou ik dan ook weer niet van ze kopen, wellicht een greatest hits ooit (en dan brand ik London Bridge en Fergilicous van Fergie er eigenhandig bij ).

avatar van RestLove
Voor de liefhebbers: Google fluistert mij zonet in dat hij te downloaden is

avatar van catdog
Leuke single ! Erg origineel gebracht.. will.i.am laat zich als producent eindelijk weer eens van zijn goede kant zien. Leuke elektronische snufjes zitten erin verwerkt. Als het hele album in die elektronische trend zit wat de fraaie cover ook doet vermoeden kan dit misschien wel het beste BEP album tot nu toe gaan worden.

elrayo
Ja, een erg goede single inderdaad al zullen er waarschijnlijk veel mensen zijn die het jammer vinden dat het helemaal geen Hip-Hop meer is. Ik vind het niet erg, als ze maar zulke goede singles als Boom Boom Pow uit blijven brengen.

avatar van Capo Regime
Volgens mij is dit album nog niet gelekt, dus een beetje raar dat er al gestemd wordt.

Stem weggehaald.

Ik mag die nieuwe single ook best wel...

tuktak
wat kanye west kan, dat kunnen wij ook moeten ze gedacht hebben met die nieuwe single...

Ik vindt hem veel leuker dan Kanye's vocoder singles.

Roerbakmie

avatar van J.M.
Boom Boom Pow

Wat een slechte band is dit zeg.

Veels te gemakkelijk inkoppertje...

...Maar VOLKOMEN terecht!!!

avatar van Arrie
Arrie schreef:
Ik heb het gevoel dat er met zo'n titel veel flauwe grappen gaan komen.

En daar is nummer 1.

t-h-y-$
RedLightCityBoy schreef:

hoe kunnen ze na Monkey Business eentoniger geworden zijn, na dat album kwam er (tot nu dan) niets meer van hun uit

RedLightCityBoy
Ah ik bedoelde Elephunk, bedankt voor de verbetering.

Ik moet zeggen dat ik de nieuwe gelekte nummers allemaal erg lekker vind!

YouTube - Black Eyed Peas - Imma Be [FULL SONG]

YouTube - Black Eyed Peas - I Gotta Feeling [FULL SONG]

YouTube - Black Eyed Peas - Alive

Het wordt een club album hebben ze aangegeven.

P.S. Klopt die stem wel?

SSS

Wat een slechte band is dit zeg.

Ach, het zijn dan wel 26 tracks maar het goede nieuws voor jouw is.... totale tijdsduur: 12:35

SPAROOD
I got a feeling en imma be vind ik eigenlijk ook niet zoveel voorstellen. Als alle nummers zo zijn ga ik dit album toch niet zo leuk vinden als ik van te voren dacht..

avatar van Kos
Kos
J.M. schreef:
Boom Boom Pow

Wat hij zegt.

Ik kijk wel uit naar dit album. Heb zo'n 6/7 nummers gehoord nu en klinken allemaal erg lekker. De reworks van hun oude nummers klinken ook al vet. Zag net een live optreden van Pump It, erg lekker!
Ga hem vrijdag denk ik wel halen!