Daughtry - Leave This Town (2009)

Label: RCA

1. You Don't Belong (4:00)
  2. No Surprise (4:30)
  3. Every Time You Turn Around (3:39)
  4. Life After You (3:36)
  5. What I Meant to Say (3:10)
  6. Open Up Your Eyes (4:19)
  7. September (4:00)
  8. Ghost of Me (3:40)
  9. Learn My Lesson (3:51)
  10. Supernatural (3:39)
  11. Tennessee Line (4:37)
  12. Call Your Name (4:03)
  13. What Have We Become * (3:43)
  14. On the Inside * (3:24)
  15. Traffic Light * (3:40)
  16. Get Me Through * (3:44)
  17. Long Way * (4:03)
  18. One Last Chance * (3:27)
  19. Back Again * (3:38)
avatar van james_cameron
Een overdaad aan voorspelbare ballads en onpersoonlijke, vrijblijvende teksten doen dit album voortijdig de das om. De stevige, uptempo songs als You Don't Belong, Open Up Your Eyes, Ghost Of Me en Supernatural zijn wel de moeite waard. In die hoek valt er voor de beste man nog wel wat winst te behalen. Degelijk gemaakte en gezongen amerikaanse rock, maar liefhebbers van het genre verwijs ik direct door naar Shinedown's The Sound Of Madness. Zo hoort dat te klinken.

geweldig album heb m alweer een tijdje in huis en klinkt super ( inclusief bonus tracks ) alleen jammer dat dit soort albums in nederland vaak ondergewaardeerd wordt

daarom een 5.0 van mij

Zwaar onderschat album dit. Heerlijke feel good rock zoals dat bedoeld is, in het straatje van Lifehouse en Nickelback. Amerikaans, maar ze zijn niet gek die Amerikanen. De single No surprise vind ik ijzersterk. 4 sterren