KRS-One & Buckshot - Survival Skills (2009)

Label: Duck Down

1. Survival Skills (3:53)

met DJ Revolution

6. Connection (5:22)

met Smif-n-Wessun

7. Runnin' Away (4:39)

met Immortal Technique

8. Think of All the Things (4:02)

met K'naan

12. Murder 1 (3:58)

met Bounty Killer

13. We Made It (4:24)

met Slug

14. Past * Present * Future (4:35)

met Melanie Fiona en Naledge

Slug,Talib Kweli, Immortal Technique, Smif N Wessun en Pharaoh Monch

avatar van MJ_DA_MAN
Én Heltah Skeltah. Producers zijn o.a. 9th Wonder, Havoc, Marco Polo en Black Milk.

avatar van Seedorf
Ben enorm benieuwd. Met deze lijst aan gastartiesten en producers kan dit best wel eens een heel fijn album gaan worden. De gelekte tracks knallen behoorlijk, hopelijk dat de rest van de plaat dit ook doet.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik geloof mijn ogen niet, wat een gastartiesten en producers. Dit kan zomaar eens een sterk album worden.

avatar van -marco-
Krs-one heeft in de loop der jaren bij mij wat krediet verloren.
Desondanks ziet dit project er erg veelbelovend uit.

Sterke gast artiesten, producers en wellicht de terugkeer van de Boom-bap meester Krs-one. Fingers crossed!!

Rene1979
Wat een artiesten.... Ben hier wel erg benieuwd naar. Deze komt uit als ik in NY ben dus neem het daar maar mee.. Duck down is wel behoorlijk productief

Social_Mask
Dat heb je altijd met dit soort albums... geweldige gastartiesten, zeer goede producers, maar vaak loopt het uit op niets. Heb niet al te hoge verwachtingen zou ik zeggen.

avatar van Pooiertje
Wtf die hoes , die beat van Robot is trouwens hetzelfde als deze.

avatar van JLjuju
Damn, hier kijk ik echt naar uit.
Wat een gasten en producers .

Rene1979
Kan bijna niet fout gaan dit.... Komt uit als ik in ny zit dus gaat mee naar huis

avatar van jelmer19
kvind de eerste single tegenvallen! Vooral dat refreintje.

Rene1979 schreef:

Vind je? KRS doet de laatste jaren niets bijzonders meer en ook dat laatste project van Buckshot en 9th Wonder viel zwaar, zwaar tegen.

Rene1979
KRS is de laatste jaren een clown... Maar ik verwacht hier geen misser nee.. Al die gasten en producers... Ze hoeven alleen nog maar redelijk te rappen om een goed album neer te zetten.... Hoop ik...

avatar van JLjuju
Ik denk dat KRS ook wel meer gemotiveerd is als hij met zo'n lijst aan gasten en producers mag werken op zijn leeftijd.

Relax
Is die al gelekt dan?

Nee

avatar van Stapler
Rene1979 schreef:
KRS is de laatste jaren een clown...

Buckshot verdient tegenwoordig bij als akrobaat, maar daar hoor ik ook niemand over klagen..

gelekt.

avatar van nega
Dit is volgens mij een oude tracklist. Op de Gelekte versie en amazon staan andere titels en volgorde.

Ben aant luisteren, klinkt heerlijk tot nu toe. Vele malen beter dan die van Raekwon. Als dit zo doorgaat, word het echt een "classic" voor mij.

avatar van Pooiertje
Ik vind 'm tot nu toe maar matig.

avatar van nega
Heb het nu 2 keer goed geluisterd. De raps zijn niet bijzonder, maar wel erg lekker. De beats zijn voor mij het hoogtepunt. Het album zit goed inelkaar, de gastartiesten komen stuk voor stuk erg dope. Een DIKKE 4, en mijn favo is Oh Realy ft, Talib Kweli(staat op de nieuwe tracklist).

Relax
Pooiertje schreef:
die beat van Robot is trouwens hetzelfde als deze.

Vreemd van Havoc.

nega schreef:

Vele malen beter en dan een half puntje verschil?

avatar van Kill_illuminati
Robot is een enorme ruk nummer toen ik dat nummer voor eerst hoorde vergat ik dit project spontaan uit het oog. Gewoon interessant doenerij iedereen volgt gelijk Jay-Z's voorbeeld, alsof niemand daarvoor de stap durfde te zetten. Vind D.O.A. ook veel beter.

Ik vind het erg bevredigend op te zien dat Slug ook in deze artistieke kring wordt geaccepteerd en nog beter een gastbijdrage wordt aangeboden. Nu is het enkel hopen dat hij met een memorabele vers komt, dan komt de rest van zelf.

Harco schreef:

Vele malen beter en dan een half puntje verschil?

Word waarschijnlijk een 4,5. OB4CL2 vind ik eigenlijk een 3 waard, maar dat wil ik Rae niet aandoen:( Zo duidelijk meneertje?

avatar van Kill_illuminati
Robot is ook het minste van dit album

Dat is mooi om te horen dat bied dan toch een mooi vooruitzicht op een luisterbeurt.

Robot is ook het minste van dit album

Omdat het Rae is hoef je toch geen half punt extra te geven? Als mijn favoriete rapper een kutalbum aflevert, jammer voor hem.

Maar goed, Kill, ik ben het met je eens wat dat nummer betreft, maar volgens mij was Robot er wel eerder dan D.O.A. hoor. En als er één groep is die schijt heeft, dan is het Boot Camp wel.

ROBOT (KRS-One & Buckshot song) - Wikipedia, the free encyclopedia - en.wikipedia.org
D.O.A. (Death of Auto-Tune) - Wikipedia, the free encyclopedia - en.wikipedia.org

P-DawG
Ik vindt het tot nog toe niet zo heel goed. Heb het nu 2 keer geluisterd en alleen de nummers met Kweli, Slug en Immortal vond ik echt goed..

P-DawG
Robot is inderdaad het minste nummer van dit album.