Jay-Z - The Blueprint 3 (2009)

Label: Roc Nation

1. What We Talkin' About (4:04)

met Luke Steele

2. Thank You (4:10)
  3. D.O.A. (Death of Auto-tune) (4:15)
  4. Run This Town (4:27)

met Rihanna en Kanye West

5. Empire State of Mind (4:36)

met Alicia Keys

6. Real as It Gets (4:12)

met Young Jeezy

7. On to the Next One (4:17)

met Swizz Beatz

8. Off That (4:06)

met Drake

9. A Star Is Born (3:48)

met J. Cole

10. Venus Vs. Mars (3:10)
  11. Already Home (4:29)

met Pharrell

15. Young Forever (4:13)

met Mr. Hudson

avatar van MJ_DA_MAN
Rappers gebruiken wel vaker lines van elkaar, dus zo erg is het nou allemaal ook weer niet.

avatar van 'State Of Mind'
Ik heb het idee dat het gewoon een citaat is dat vele malen herbruikt wordt en dus ook niet van origine een biggie line is.

avatar van Kill_illuminati
Trouwens bij Rock is het normaal dat mensen van elkaar coveren en bepaalde rifjes en ander poespas vanelkaar overnemen. Bij Rap kan dit dus niet.

avatar van 'State Of Mind'
Jay-z - Mars vs Venus ook gelekt, weer een Timbaland productie. Volgens mij de laatste, hopelijk.

avatar van 'State Of Mind'
weer ongelofelijk slecht zeg, hoe is het mogelijk. waardeloos.

avatar van 'State Of Mind'
Als dit zo doorgaat, wordt dit album naar mijn mening: epic fail van het jaar

avatar van MJ_DA_MAN
Zitten weer verwijzingen naar Biggie in.

avatar van GarnalenPeller
Kill_illuminati schreef:

Tuurlijk wel! hoevaak hoor je wel niet een line die gebruikt word als een soort tribute of wordplay naar de bron ervan? "Sleep is the cousin of death", of "[bekende rapper] said [citaat] but I...etc." hoor je vaak genoeg.
'State Of Mind' schreef:
epic fail

avatar van Jurrien
Ik heb al die tracks nog niet beluisterd. Ik zie het allemaal wel als hij compleet lekt.

GarnalenPeller schreef:

GarnalenPeller schreef:

Ik vind wel dat het moet kunnen maar veel "Hiphopheads" zijn achterlijk. Je mag geen zin gebruiken want dan kan dat zowat je carriere kosten (een hyperbool maar toch). Ik neem sommige backpackers als voorbeeld, die zelfde gasten die bijna alles nep noemen en Jay-Z een swagger jacker.

avatar van Kill_illuminati
Venus Vs. Mars is nu ook gelekt. Het is geen verkeerd nummer maar ook niet echt top. Klinkt als een LL Cool J nummer.

Rene1979
Ik verwacht niet heel veel van dit album...
Maar ben wel benieuwd Jay Z is toch wel een held in hip hop.

avatar van 'State Of Mind'
J.cole zijn verse zou nog wel eens het hoogtepunt van dit album kunnen worden xD

avatar van No Surrender
Stemmen op een album dat nog niemand gehoort heeft? Knap, dat je dan weet hoe hij dan klinkt.

Het is voor mij geen verassing dat de Timbaland productie's tegen vallen. Ik vond zijn bijdrage op The Blueprint en The Black Album ook niet goed. Ik verwacht heel veel van Kanye's productie's, want ik weet dat hij met Jay-Z een klasse duo is.

SSS
Ik heb Run This Town gezien maar daar hou ik het denk ik bij, ben eigenlijk wel klaar met Jay-Z.

avatar van FunkyMonk

avatar van Jurrien

Ik vind D.O.A. en Run This Town wel lekker, dus ik heb nog goede hoop

Ik nog steeds.

avatar van FunkyMonk
Hehe, ik hoop alleen maar dat het op zn minst beter wordt dan Blueprint 2... nja, niet zo moeilijk eigelijk.

avatar van Game
Wie zit hier nu nog op te wachten...

Ik niet meer. Alles wat ik heb gehoord valt tegen, behalve D.O.A. dan. Ik hoop dat Kanye en No I.D. de plaat nog kunnen redden, want Jay kan dat niet meer. Hij klinkt inspiratieloos. En dat terwijl American Gangster nog een goed album was, jammer.

struckbylighting
van hetgeen ik er tot nu toe van gehoord heb, ben ik niet echt overtuigd, D.O.A heeft wel een lekkere beat

avatar van No Surrender
TIMBALAND’S CREW LEAKING JAY-Z SONGS…ON PURPOSE?

For some reason, it’s being said that Timbaland’s camp is leaking these Jay-Z songs on purpose. Now, why would they do such a thing? I mean, I know Tim is trying to do his new mega album and he’s not giving Jay-Z his best stuff yet charging hundreds of thousands of dollars…but LIKE THAT? If you notice, only Timbaland songs are leaking all over the place… On top of it all, these songs aren’t all making the album from what I understand. Sheesh. So, they said…he’s staying where he is at Sony/Epic Records.

avatar van Kill_illuminati
Timbaland zuigt toch enorm op dit album. Jay-Z hoeft ze enkel van dit album te laten verdwijnen.

avatar van No Surrender
Waarom doen die mods hier niets aan? 2 stemmen terwijl album niet eens gelekt is....

avatar van MJ_DA_MAN
Moet je even zelf aan ze doorgeven want ze zijn niet van álles op de hoogte.

MJ_DA_MAN schreef:
Moet je even zelf aan ze doorgeven want ze zijn niet van álles op de hoogte.

Inderdaad, foutieve stemmen graag even melden (liefst via pm), we lopen niet alle stemmen na en ik zou ook niet weten wanneer welk album precies wel of niet gelekt is...

Alvast bedankt.

nog genoeg nummertjes waar ik me zeer op verheug, maar het meeste wat gelekt is valt me tegen.

avatar van lowieke
D.O.A. is kneiter goed! Heb de lyrics nog niet goed gehoord, maar als hij bedoelt wat ik denk dat hij bedoelt dan is dat nummer sowieso de baas!