herman schreef:
Ik heb de plaat toen een paar keer in de winkel geluisterd en uiteindelijk toch maar gekocht. Achteraf snap ik niet waarom ik hem niet meteen heb gekocht: Vow, Stupid Girl, Only Happy When It Rains, het fantastische Milk... Allemaal geweldige nummers.
Same here! Ik herinner me nog goed dat ik bij de Free Record Shop dit heb beluisterd en het in eerste instantie maar mwah vond.
herman schreef:
Jammergenoeg was de opvolger Version 2.0 een stuk minder boeiend. Nog steeds wel goede liedjes, maar het was het toch net niet helemaal...
Same here (déja vu?). Die tweede was wel ok maar ze wilden teveel. Ik heb destijds ook in de OOR gelezen dat ze niet konden ophouden met tweaken, geluidjes aanpassen, intro en outro veranderen etc. Heeft de plaat niet echt goed gedaan.
Maar terug naar deze. Heb dit echt kapot gedraaid toen. As heaven is wide is nog steeds hemels. Zo stoer en dreigend. En Vow met dat leuke stereo effect. En het magistrale Milk (wat later gezelschap kreeg van Cup of coffee en Sugar)
Vijf jaar geleden (zelfs dát is lang geleden) naar het 20th anniversary concert (helemaaaaal lang geleden) geweest in 013, dat was trouwens ook leuk.
Ik ben inmiddels getrouwd en heb een paar kinderen en cd's zijn niet helemaal meer van deze tijd, althans niet een gigantische kast in de woonkamer met 1200+ van die dingen erin. Het zal ooit een tandje minder moeten maar deze blijft erin!