Sugababes - Sweet 7 (2010)

Label: Island

1. Get Sexy (3:13)
  2. Wear My Kiss (3:43)
  3. About a Girl (3:28)
  4. Wait for You (3:53)
  5. Thank You for the Heartbreak (3:41)
  6. Miss Everything (3:39)

met Sean Kingston

7. She's a Mess (3:26)
  8. Give It to Me Now (3:00)
  9. Crash & Burn (3:34)
  10. No More You (4:17)
  11. Sweet & Amazing (Make It the Best) (3:52)
  12. Little Miss Perfect (3:56)
avatar van NewYorkCityLight
We zijn een wissel verder en een stuk commercieler geworden, ben beniewd wat dit nieuwe hoofdstuk van de Sugababes ons gaat brengen.
Veel fans zullen ze wel verloren zijn na het stuimige vertrek van Keisha Buchanan, de laatste originele Sugababe.

Get Sexy vind ik echt een heerlijk nummer.
Tweede single About A Girl vind ik een stuk minder en toch iets te commercieel voor de babes. (Versie met Jade prefereer ik trouwens boven die van Keisha).

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat de kledingstijl van de Sugababes ook een beetje veranderd is. Wat ik wel erg jammer vind! Berg die slettenpakjes maar op en wees gewoon jullie zelf.

Ben beniewd naar het hele album.

(P.S. MuMe : De releasedatum is 23 November!).

avatar van NewYorkCityLight
De album sampler is gelekt! De gelekte tracks zijn ''Miss Everything'', ''Thank You For The Heartbreak'', ''Wait For You'', ''Wear My Kiss'' en de singles ''About A Girl en ''Get Sexy''. Het zijn wel allemaal nog de Keisha versies! Dus we zullen de officiele versies moeten afwachten. De nummers zijn te beluisteren op youtube.

''Miss Everything'' klinkt wel lekker maar niet heel bijzonder. Ik denk echt dat ik deze vaker moet horen.
''Wear My Kiss'' vind ik een typisch Sugababes nummer, maar wel met een electro spin. Dit doet me nummer aan ''Hanging On A Star'', maar dan beter!
''Wait For You'' klinkt heel goed! Vind deze sowieso de beste van de 3.

''Thank You For The Heartbreak'' kende ik al van live optredens, maar de HQ versie klinkt nog beter. Vind het een lekker verslavend nummer. Had alleen Heidi een groter gedeelte gegeven om te zingen, want die vind ik echt op z'n plek in dit nummer.

Maar dan moet ik tegen mezelf zeggen dat een Sugababes album nooit goed bij mij valt als ik 'm de eerste keer luister. Ik vond Change en Catfights and Spotlights allebei zeer slecht toen ik ze voor het eerst luisterde en dat zijn echt goede CD's! Dus ik heb goede hoop.

(Get Sexy is officieel geflopt in NL, kwam niet verder dan 7 in de tipparade).

avatar van Waste Management
Op dit moment heb ik geluisterd naar Wear My Kiss, Wait for You, Thank You for the Heartbreak en Miss Everything (feat. Sean Kingston). Ik moet zeggen dat Wait for You en Thank You for the Heartbreak de beste zijn van de 4 nummers die ik geluisterd heb.

avatar van NewYorkCityLight
Het album is verschoven naar 22 Februari 2010 . Erg jammer!
Als we de officiele fansite van de 'Babes mogen geloven dan. Er is nog niks genoemd op hun officele site.

Ook bekend gemaakt is dat Wear My Kiss als derde single wordt uitgebracht op 8 Februari 2010. Dat betekent dat er al 3 singles zijn voordat het album is uitgebracht, ben beniewd hoeveel singles er uiteindelijk afgehaald worden.

avatar van NewYorkCityLight
Het album is nog verder naar achter geschoven. Nu is de release date 8 maart 2010.

avatar van Waste Management
Ik begin nu echt klaar te zijn met de Sugababes, maar goed.

Verwarring...

Op bol.com en frs is deze CD ONLANGS (de laatste paar dagen, toen al bekend was dat ie verplaatst was) toegevoegd voor een release date van 20 november.

De releasedate voor Duitsland is al bevestigd en is 4 december.

Zal hij dus gewoon op schema uitgebracht worden in Nederland??

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Its Continental European release was reported to come much earlier with the album already scheduled for release in the Netherlands on November 20 and in Germany on 4 December 2009, but Jade Ewen announced on her twitter account that the album will not be out in Europe before it is released in the UK.

avatar van NewYorkCityLight
De tracklist wordt ook anders want er worden nieuwe nummers opgenomen! Crash And Burn wordt misschien de nieuwe single ipv Wear My Kiss.

En ik las ook dat solo nummers van Jade misschien nieuw opgenomen worden en erop worden gezet! Ik hoop dus dat het een grote tracklist wordt en dat ze My Man erop doen in Sugababes versie!

avatar van Ka1eDa21
De nieuwe nummers klinken goed!
Ben benieuwd naar de rest van het album.
Jade is vocaal erg sterkt, hoop dat dit op het album ook goed naar voren komt!

avatar van Ka1eDa21
De gehele versie van Sugababes - Santa baby is gelekt. Het klinkt naar mijn mening echt super!

avatar van Arrie
Ligt het nou aan mij of zie ik Keisha nog gewoon in de clip van Get Sexy? Dacht dat zij eruit was?

avatar van NewYorkCityLight
Ze is eruit, maar Get Sexy is eind augustus uitgebracht, toen zat Keisha er nog in. Uiteraard zit ze dus ook nog in de clip.

About A Girl is de eerste single met Jade.

Wat vind je eigenlijk van Get Sexy?

avatar van Waste Management
Ik zelf vind Get Sexy leuk maar ik vind About a Girl (Keisha Versie) veel beter en beter dan de versie met Jade. Keishas vocals komen echt tot z'n recht in het nummer en is meer dansbaar dan Get Sexy.

NewYorkCityLight schreef:

Wat vind je eigenlijk van Get Sexy?

Mwah, ik vind hem niks eigenlijk. En als ik het vergelijk met de eerdere hits, vind ik deze sound ook niks voor de Sugababes. En daardoor is het ook wel een beetje een inwisselbaar liedje geworden die door iedereen gemaakt had kunnen worden. Ik hoor de Sugababes er niet in terug en dat is jammer.
Maar buiten dat trekt de sound me gewoon niet aan. En vind ik het een beetje als een ripoff van andere nummers klinken. Zo klinkt dat piepje hetzelfde als in I Know You Want Me, en heb ik bij de rest van het nummer ook het gevoel dat ik het allemaal al eens gehoord heb.

De Sugababes hebben veel betere singles gehad in ieder geval.

avatar van Jorge-E
Ik weet niets af van de Sugababes... maar er is nu dus geen 1 origneel lid bij?

Klopt.

avatar van NewYorkCityLight
Ik ben het met Arrie eens. De Sugababes zijn op de ultra-commerciele tour gegaan, en zijn ontzettend veranderd (in de slechte zin). Ze zullen waarschijnlijk nooit meer teruggaan naar die oude popnummers, sinds Keisha en Mutya er nu allebei uit zijn..

Hun cover van Santa Baby vind ik niet goed, maar dat geeft ze tenminste wat identiteit! Het is niet iets dat willekeurig elke zanger(es) inzingt.

Deze line-up houdt het waarschijnlijk niet lang vol vanwege afnemend succes.

NewYorkCityLight schreef:
Deze line-up houdt het waarschijnlijk niet lang vol vanwege afnemend succes.
Daar ben ik het wel mee eens.

avatar van RestLove
Voor het oog zijn ze wel beter geworden.

haveman
Niet mee eens, geef mij Keisha en Mutya maar. Die Amelle heb echt even veel uitstraling als een barbiepop.

Veel aandacht op MuMe voor een groep, die al jaren geen aandacht meer verdiend. Mijn inziens hebben de Babes nooit goede muziek gemaakt en is het allemaal commerciele rotzooi. De vele wisselingen in de groep versterkt dit alleen maar, het gaat niet meer om de artiest of groep.

Anyway, mensen die nog plezier uit deze groep kunnen halen; veel plezier!

avatar van NewYorkCityLight
Ik ben blij dat jij toch nog wat aandacht aan ze wil geven . Daar doen ze het voor.

Hij is gelekt...

Voor de liefhebbers, met een extra track Crash and Burn. (Dus 12 tracks in totaal).

Het schijnt nog niet de final versie te zien, er zouden nog meer nieuwe tracks op komen.

Mark0990
Ik vind Thank You For The Heartbreak weer ouderwets Sugababes hoor! Wel jammer dat we daarna naar Sean Kingston moeten luisteren...

avatar van NewYorkCityLight
Raar dat er al gestemd is. Dit is namelijk niet de uiteindelijke tracklisting. Er worden nog meer tracks aan toegevoegd op Crash and Burn na.

En Miss Everything is juist m'n favoriet (en Thank You For The Heartbreak m'n minst favoriet, met Give It To Me Now ). She's a Mess is ook erg goed.

Wel jammer dat Heidi (WEER!!) het minst te zingen krijgt. Naja, het is tenminste meer dan op C + S.

avatar van Editoor
NewYorkCityLight schreef:

En Miss Everything is juist m'n favoriet (en Thank You For The Heartbreak m'n minst favoriet, met Give It To Me Now en No More You). She's a Mess is ook erg goed.

Er word anders op wiki gemeld dat de tracklist is uitgelekt.

Sweet 7 - Wikipedia, the free encyclopedia - en.wikipedia.org

Ja wikipedia .

Er is nog geen tracklist bevestigd. Het zou best kunnen dat dit het wel was hoor, maar met een maand voor de release en het feit dat er meerdere tracks zijn opgenomen zou de tracklist nog kunnen uitbreiden.

Maar ga je nog een review geven?? Ik ben wel beniewd namelijk wat je van de nieuwe Sugababes vindt .

avatar van Jeroen65
Heb de hele cd nog niet gehoord maar wel wat nummers. Jade is een mooi meisje en kan zeker zingen, maar man wat heeft ze sommige nummers verkl**t. Thank You For The Heartbreak, Get Sexy, About A Girl en Wait For You klinken echt veel minder nu. Wear My Kiss klinkt dan wel weer goed. Nee de Sugababes zijn voor mij over. De meest (voor mij) herkenbare en laatst originele babe 'Keisha' is weg. Jammer!

avatar van Ka1eDa21
Ik vind het een erg sterk album van de Sugababes.
Natuurlijk komen nu de vergelijkingen met Keisha en Jade. In het algemeen vind ik Jade een betere zangeres en kan ze veel beter bewegen. Haar uithalen zijn krachtig.
Toch heb ik het idee dat sommige nummers (vooral Thank you for the heartbreak en About a girl) slomer klinken.
Op 'give it to me now' vind ik alle nummer top.

Voor mij zijn de uitschieters:
- little miss perfect
- miss everything
- wear my kiss
- thank you for the heartbreak
- she's a mess

Hopelijk gaan ze snel weer een goede hit in Nederland scoren. Ik blijf ze toch goed vinden, Ondanks de verschillende line-ups