Deze afgelopen week uit de bakken gevist voor een prikkie. Valt mij helemaal niet tegen, prima nummers, goed geproduceerd en niets om je voor te schamen als band. Ik heb de berichten hierboven ook gelezen en deel dit voor een deel. Laten we eerlijk wezen, het niveau van Kane ligt hoger dan het gemiddelde "ik heb succes bandje" in Nederland. Misschien waren ze te on Nederlands, of te ambitieus of hadden ze gewoon pech. Voor mij zit dit qua niveau in de hoek van Anouk en dat is toch heel erg goed. Of het nu wel of niet je ding is. Heb ook nog een zwak voor Hagenezen dus dat zal ook meespelen. Let wel, ik heb Kane ook een paar keer live gezien (ook op het Malieveld) en daar werd ik wel een beetje erg flauw van het popie-jopie gehalte van Dinand. Beetje (jaren 90) Jim Kerr gedrag, daar kan ik ook niet naar kijken zonder spontaan achteruit te lopen. (De begin jaren 80 Kerr kan bij mij wel serieuze potten breken). Dus voor mij is de zanger wat zwakke schakel door zijn gedrag, niet door zijn stem, die is prima. Robin Berlijn is een meer dan prima aanvulling, toffe gitarist. Ik zie dat Ivo Severijns de bas hanteert en die heeft zijn sporen ook ruimschoots verdiend als Wild Romance bassist.