Trouwens nog niet al te best, dit album. Ik vind Ring Ring en Love Isn't Easy er ver boven uitsteken. Staan verder wel een paar aardige (maar meer ook niet) dingen, maar mijn cijfer wordt nogal naar beneden gehaald door het verschrikkelijke People Need Love en het nog veel ergere I Am Just A Girl.

Maar Ring Ring en Love Isn't Easy zijn zeker de moeite waard.
Ik vind het hier nog allemaal iets te kitscherig. Het is wel al de ABBA-sound, wat ik redelijk kan hebben, maar het gaat hier soms iets te ver. Ook hoeven de mannen wat mij betreft niet te zingen, wat later iets minder zou worden. Verder vind ik de songs niet allemaal even memorabel, ook al zijn hier al wat mooie composities te bespeuren. Ring Ring vind ik erg sterk vanwege de drive die er in het nummer zit, en het sterke arrangement. Ik word er ook altijd erg vrolijk van. Echt een geweldige openingsknaller om de carrière van ABBA te starten.
Another Town, Another Train is ook nog leuk, alhoewel een stuk minder. Sowieso mooi gezongen, maar vind het allemaal al iets te. Dat arrangement, en dergelijke. Qua compositie steekt het wel erg degelijk in elkaar.
Disillusion heb ik niet zoveel mee. Het is misschien wel goed gezongen, maar het liedje en vooral de uitvoering vind ik weer veel te overdone. Het is allemaal zo kitscherig.
People Need Love vind ik zelfs ronduit verschrikkelijk, zoals ik al zei, vervelend deuntje, vind het ook bijzonder slecht in elkaar zitten, en ik vind het gewoon totaal niet klinken. Kan er helemaal niks mee. Lijkt wel een kinderliedje.
I Saw It In The Mirror... zoals ik al zei, van mij hoeven de mannen niet te zingen. Nogal zeurderig liedje verder. Niet zo'n sterk refrein. Erg matig.
Nina, Pretty Ballerina kan ik nog wel waarderen, moet het niet te vaak horen, maar voor zo af en toe is het wel een lekker vrolijke meezinger.
Love Isn't Easy vind ik gewoon een prima popliedje. Het refrein vind ik zelfs nog het minste, maar de instrumentatie zit goed in elkaar, verder zitten er allerlei leuke dingen in dat liedje waardoor ik me er niet zo snel mee verveel. Leuk!

Me And Bobby And Bobby's Brother is weer een vrolijk niemendalletje. Niet heel slecht, maar ook niet bepaald opzienbarend, je bent het zo weer vergeten.
He Is Your Brother zit wat mij betreft net op het randje maar hevelt toch net over naar de goede kant, door de leuke blazer in het refrein. Vind niet alles in dat liedje zo goed, maar al met al vind ik het toch nog best aardig.
She's My Kind of Girl is ook best een leuk liedje, maar verder ook niet veel bijzonders. Luistert lekker weg, maar echt goed is het ook weer niet.
Dan krijgen we BZN-praktijken met I Am Just A GIrl. Hier kan ik he-le-maal niks mee. Echt drie keer niks. Krijg er de kriebels van, brrr.
Rock 'n Roll Band stelt wat mij betreft niet veel voor, maar is echt een verademing vergeleken met I Am Just A Girl, en daarom wel goed als afsluiter. Stel je voor dat het album eindingt met I Am Just A Girl en je er vervolgens de hele dag mee in je hoofd blijft zitten, ik moet er niet aan denken.
Oftewel, aardige eerste poging, waar bij vlagen wel het songschrijverstalent is te horen, maar over de gehele linie toch niet erg geslaagd... 2*