Avril Lavigne - Let Go (2002)

Canada

4. I'm with You (3:43)
  5. Mobile (3:32)
  6. Unwanted (3:41)
  7. Tomorrow (3:48)
  8. Anything But Ordinary (4:12)
  9. Things I'll Never Say (3:44)
  10. My World (3:27)
  11. Nobody's Fool (3:57)
  12. Too Much to Ask (3:46)
  13. Naked (3:30)
  14. Why * (4:00)
  15. Complicated [TV Track Version] * (4:05)
  16. Sk8er Boi [TV Track Version] * (3:24)
  17. I'm with You [TV Track Version] * (3:46)
  18. Losing Grip [TV Track Version] * (3:53)
Dit is gewoon een echt goed en leuk album. Niks mis mee. Avril kan echt wel wat. Vooral Anything But Ordinary en Naked vind ik mooi.

3* vind ik!
De tijd dat Avril hip was vond ik het leuk maar nu matig....

Ik vond Avril helemaal niks. Totdat ik later pas 'I'm With You' mooi begon te vinden. Daarna de rest van het album geluisterd. "Tomorrow" vind ik ook mooi. Heb ik trouwens wel vaker, dat er nummers zijn die ik later pas mooi ga vinden. "My Immortal" van Evanescence bijvoorbeeld vond ik eerst ook niks, en juist nu de meesten het nummer waarschijnlijk uitkotsen door overkill aan airplay, vind ik hem juist mooier en mooier worden. Maar goed, dat terzijde. 3.5* voor deze.

avatar van John Doe
Ik vind de latere singles over het algemeen van artiesten ook wel leuk in tegenstelling tot hun scorende eerste singles.

Het Beste Album Van De Laaste Tijd...Avril Ruleszzzz!!!

Rick

guilty1990 schreef:
ZOU IEMAND MIJ EENS WILLEN NIJPEN ZO EEN GOED ALBUM.

What planet are your from?

avatar van Marki_san
I'm With You, Mobile en Naked zijn mijn hoogtepunten. Echt een hele mooie album, net niet zo goed als haar tweede.

Is wel een leuke cd om aan te horen, Tomorrow is mijn favoriet. De andere nummers zijn ook heel leuk. Het is meer pop/rock dan rock he. ik vind het wel een 3.
en ik vind dat ze haar wannabe-skater/punkrocker look moet droppen en gewoon het lieve meisje moet gaan spelen, moet je haar eens in interviews zien. Er is een foto in het cd-boekje met haar haar opgestoken en heeft ze een heel lief topje aan. Ik denk dat ik haar zo beter mag.

Best wel leuk album op het album klinkt ze wel goed maar live zingt ze super vals!!:)
Maar even over het album.
Mobile vind ik wel leuk en Sk8er boy ook, maar na een paar keer gaat hij weer vervelen

Favourite
Naked is mooi

avatar van HiLL
Zo nu en dan vind ik het lekker om keihard mee te bleren met I'm with youuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

I'm With you is een van de beste singles ooit gemaakt, ook Things i never say and my World zijn fantastische nummers! het klinkt allemaal heel lekker en ze zingt heel mooi, live schijnt ze tegen te vallen maar daar heb je op dit album dus geen last van!echt een superalbum! 4 sterren

_nouseforaname_ schreef:

I'm With you is een van de beste singles ooit gemaakt

nou nou nou....vind je?

Goh, wat een vreselijke muziek. En die Avril Lavigne irriteert mij mateloos. Het lijkt voorturend alsof ze iets probeert te bewijzen door zich mannelijk te gedragen en zo te kleden.

avatar van Dielie
ahja, dit is commercieel verkoopgerief, neemt niet weg dat ze wel een beetje kan zingen en dat haar producers schitterend werk afleveren (soms)

avatar van brooklyn
Ik moet zeggen: I'm with you is een prachtig nummer...

Electro_
I'm With You is mooi, maar Losing Grip vind ik ook echt een mooi nummer. Maar verder vind ik Avril Lavigne drie keer niks. Eigenlijk is ze gewoon net zo erg als Britney Spears, ook al doet ze zich voor als zo'n "ruige rock-chick". Dat is 100% gemaakt om singles te verkopen heb ik het idee.

avatar van TheSilmarillia
Het doet mij deugd om te lezen dat I'm With You zo vaak wordt genoemd. Wat een supernummer is dat toch. Gave songtekst. Kan ik elke dag wel horen, as a matter of speaking
3 * voor Avril.

Een paar aardige nummers, maar de rest is eentonig.

mag ik dit stiekem toch een behoorlijk goed album vinden

edejong
Een van mijn allereerste albums ooit.. heb er dus ook veel naar geluisterd..;) en vind het daarom ook eigenlijk wel een goed album 3.5*

avatar van Rickéh
Paar keer geluisterd .. vindt toch wel mooi album

*4.0

avatar van HaWe
Jans schreef:
Een paar aardige nummers, maar de rest is eentonig.

Idd... dat vind ik ook. En het is jammer dat het zo commercieel is, maar de leukste nummers van dit album zijn wel meteen ECHT leuk

volledige pop muziek,veel minder leuk dan haar tweede album,maar van de liedjes wordt je echt wel happy

Beter dan haar 2e album.

Lekker vrolijk, poppie

avatar van HiLL
Ouwe, wat is hier wel origineel aan? Aangezien je Parachutes een 2 geeft.....en Parachutes dit album 12x overklast.

avatar van musicfriek
Ja, inderdaad, daar kan ik dus ook niet bij...
Zo'n gillend tienersterretje beter dan Parachutes...

avatar van Rickéh
Ik wil me er niet mee bemoeien, maar als hij dat vindt dan mag dat toch? jeez ¬¬.
Wees blij dat we allemaal niet dezelfde smaak hebben.

Voor mij een TOP-album!

Eigenaardig hoe men het heeft over een 'tienersterretje', maar dan in negatieve zin en dat een ander album VEEL beter is. Want natuurlijk is je eigen smaak DE smaak van de wereld..., maar niet heus.

'Groei op' en besef dat smaken verschillen, probeer niet dat gefrustreerde hoofdje van je te kalmeren door te zeggen dat een ander album veeeel beter is om zo bijvoorbeeld 'Let Go' de grond in te boren.