The Baseballs - Strike! (2009)

Alternatieve titel: Strike! Back

Duitsland
Label: Warner Bros.

1. Umbrella (3:07)
  2. Love in This Club (3:20)
  3. Hey There Delilah (3:43)
  4. Bleeding Love (3:52)
  5. Hot N Cold (3:37)
  6. I Don't Feel Like Dancin' (4:06)
  7. Don't Cha (4:07)
  8. Let's Get Loud (3:30)
  9. Angels (3:18)
  10. Crazy in Love (3:16)
  11. This Love (3:24)
  12. The Look (3:24)
  13. No One * (3:38)
  14. Chasing Cars * (2:51)
  15. Monday Morning * (3:55)
  16. Poker Face * (2:23)
  17. Jungle Drum * (2:28)
  18. I'm Yours * (3:41)
Joy
goed uitgevoerd maar das ook het enige

1 keer grappig, daarna niet meer

flauwe hap dus

avatar van mayhemblik
0,5
Nee dit is het niet voor mij, veel te frivool, het klinkt allemaal een beetje als een bruiloft bandje.
Ik kan er eigenlijk weinig rock'n'roll in vinden, veel te lief en zoet.
Maar als ik ooit hertrouw zal ik aan ze denken hoewel ik Peter pan speedrock boven aan mijn hertrouw heb lijstje staan.

avatar van De-noir
Mijn moeder draait dit grijs. Help

avatar van De-noir
Droog

Ik hoop voor je dat ze de CD snel zat wordt.

Heb hem zelf 1 keer gehoord en dat was meer dan genoeg.

avatar van harm1985
Dit is rockabilly voor mensen die denken dat het een fashion statement is om een vetkuif te hebben en jaren 50 jurken in plaats van een way of life. Geen enkele zichzelf respecterende rockabilly zal deze CD kopen of er überhaupt maar naar luisteren. Deze gasten zijn echt TE gelikt, alsof ze uit een clip van Christina Aguilera zijn weggelopen. Er zijn wat dat betreft tientallen minder bekende bandjes die beter zijn.

avatar van mayhemblik
0,5
harm1985 schreef:
. Er zijn wat dat betreft tientallen minder bekende bandjes die beter zijn.

Duizendtallen jammer genoeg.

Rene1979
Nou is dit niet mijn Gennre. Maar ze doen niet alles goed. Eigenlijk doen ze vrij weinig echt goed. Het is na 1 keer luisteren al niet meer origineel

avatar van harm1985
Precies, ze steken 'top 40' liedjes in een rockabilly jasje, voor zover dat kan... dan is Neil Young - Everybody's Rockin' (1983) nog beter, en dat was bedoeld als wraakactie op zijn platenmaatschappij...

Ik bedoel, ze hebben geen (zichtbare) tattoos, een mooiboy look in plaats van een boeventronie en het zou me ten hoogste verbazen als een van hen überhaupt ooit een contrabas heeft aangeraakt. Rockabilly voor mensen die niet van Rockabilly houden dus.

avatar van music4life
Haha, leuk project is dit. Vind deze versies, op enige uitzonderingen na, eerlijk gezegd beter dan de originele top 40-nummertjes...
Ik hoop dat ze als muzikanten wat meer in hun mars hebben, want dit ga je niet langer dan 1, misschien2, albums volhouden.

Het gaat na een tijdje echter soms een beetje vervelen, maar het is al met al best leuk
Daarom toch 3*

avatar van TheFunkyM
Wel leuk dit.
Alle nummers zijn leuk gemaakt, leuk project inderdaad.. Maar daar blijft het ook bij.. 1 nummertje is leuk, dan houdt het weer even op.

Zoals hierboven gezegd wordt, echt een bruiloft band!

avatar van Braam502
Leuke Gimmick!
Idee grappig en leuk uitgevoerd maar deze band zal nooit doorbreken.
Zelfs mijn vriendin vindt deze muziek leuk en dat is meestal geen goed teken;).

avatar van Snoeperd
1,0
Umbrella is een zeer goed nummer, één van mijn lievelingsnummers, maar dan wel het origineel natuurlijk!!!!!! Niet deze slechte versie van de bakkebaarden. Ze hebben het nummer kapot gemaakt en worden daarvoor beloond met een plek in de top40

avatar van harm1985
Ach, de hele top 40 staat vol met artiesten die muziek an sich kapotmaken, dus wat dat betreft wel terecht.

tuktak
suffe arrangementen, veel te makkelijk in elkaar gedraaid. uiteindelijk vooral een persiflage op de stijl die ze nadoen. wellicht nog enigszins leuk geweest als gratis download.

Gelukkig is smaak iets persoonlijks. Ik vind dit leuk, beter dan die irritante zware bass dreun op sommige "originele" nummers.
Dit lijkt tenminste nog op muziek, itt het origineel die denken iets muzikaals te maken. En als zo'n nummer dan een top40 notering krijgt komt dat waarschijnlijk doordat het nummer gekocht wordt door volwassenen en niet door hormonen op stang gejaagde pubers !

knotsie schreef:

Mee eens.

The BossHoss is ook leuk, de country variant..probeer het ook eens.

KLIK

avatar van kemm
Mijn broer speelde dit laatst en ik werd er misselijk van. Dit is gewoon beledigend voor iedereen die met muziek bezig is, actief of passief. Sowieso al een beetje flauw om iets uit lang vervlogen tijden te gaan imiteren, maar ok, als het goed gedaan is is het goed gedaan. Dit hier ontbreekt echter elke vorm van creativiteit of talent, alle nummers worden door eenzelfde molen gedraaid. Gehakt. Dit is mogelijk een van de slechtste dingen die ik ooit heb moeten aanhoren. Dit is een product, geen muziek.

kemm schreef:
Sowieso al een beetje flauw om iets uit lang vervlogen tijden te gaan imiteren.

avatar van Demon.
Scoort laag. Ik vind het idee wel leuk.

avatar van Bubblez
Check ook even dit. Total ripp-off, maar wel grappig.

Joy
grappig?

wat ene meuk, zo mogelijk nog erger dan dit plaatje

Grappig..it is!!

avatar van Demon.
Wel leuk, Bitterballs

LocoHermano
"Ik heb een hele brede smaak, van coldplay tot the baseballs"

Het is niet de vraag of, maar wanneer een zogenaamde muziekliefhebber dit tegen u vertelt in de kroeg.

Dit soort bruiloft/apres-ski projecten moeten hier geboycot worden, maar da's mijn mening.

En nee, het is niet 'leuk' (ook al zo'n jeukwoord)

avatar van tsjong
1,0
Ik heb een hele brede smaak, van coldplay tot metallica
Maar dit kan mij niet bekoren. Leuk voor een keer. De 2.5 staat dan ook voor het originele idee. Natuurlijk is het grappig om een keer te beluisteren, maar dit ga ik niet plat draaien. Dan heb ik liever Elvis zelf.

avatar van JohanD
Best een geinig schijfje... recente nummers op z'n Rock a billy's...
Kan het wel smaken...

De grote vraag is of de eventuele opvolger nog geinig is....of dat de gimmick verlopen is...
Maar dit plaatje...een 3,5 voor fun.

Ravenous
huub huub, barbatruuk en deze cd vloog zo mijn raam uit

avatar van laxus11
zeer leuke cd met allemaal covers in een rock n roll versie goed hoor