Jennifer Lopez - Rebirth (2005)

R&B / Pop
Label: Epic

1. Get Right (3:45)
  2. Step into My World (4:05)
  3. Hold You Down (4:32)

met Fat Joe

4. Whatever You Wanna Do (3:49)
  5. Cherry Pie (4:06)
  6. I Got U (3:57)
  7. Still Around (3:22)
  8. Ryde Or Die (4:03)
  9. I, Love (3:42)
  10. He'll Be Back (4:18)
  11. (Can't Believe) This Is Me (4:44)
  12. Get Right [Remix] (3:50)

met Fabolous

13. Get Right [Instrumental] * (3:45)
He'll Be Back is een nummer geproduceerd door Timbaland.

Rodney "Darkchild" Jerkins heeft twee nummers voor Lopez geproduceerd (Step Into My World en I Got You).

Rich Harrison heeft de verschrikkelijk irritante (maar wel verslavende) Get Right geproduceerd, en Whatever You Wanna Do.

J-Lo heeft ook samengewerkt met Big Boi (Outkast) met als resultaat Still Around.

This Is Me schijnt een door Marc Anthony geschreven ballad te zijn.

Hold You Down is de tweede single en is een duet met Fat Joe. Herkenbaar is de intro ("As We Lay" van Shirley Murdock).

avatar van brooklyn
nieuwe plaat is echt verschrikkelijk zeg...

avatar van John Doe
Slechtste single ooit van haar.

avatar van Jordy
Heerlijk geproduceerde track, vrij hard voor een commerciële single (had niet misstaan op een oude PE of Gangstarr, qua productie). Voor het eerst dat ik de radio niet omswitch bij een J-LO plaat.

avatar van brooklyn
Ik vind die loop zo lelijk...

avatar van John Doe
Die zieke saxofoonloop of waarmee het ook gemaakt is, is vreselijk. Veel te opdringerig, dat is gewoon aandachtstrekkerij en daarmee nog commercieel.

Die hele tracklist is verkeerd.

dit is de originele :

01 - Get right
02 - Step into my world
03 - Hold u down (ft. Fat Joe)
04 - Whatever you wanna do
05 - Cherry Pie
06 - I got u
07 - Still around
08 - Ryde or die
09 - I, Love
10 - He'll be back
11 - (Can't believe) This is me
12 - Get right (ft. Fabolous)

Front

Back

kiekske
Ik heb vol spanning op deze cd gewacht en het heeft echt aan mijn verwachtingen voldaan.

avatar van HiLL
Baggerslechte muziek met een verschrikkelijke stem.

avatar van BoordAppel
Weer 3 halve sterren bij een album dat nog niet uit is. Ik zie dat de mensen die een schurfthekel hebben aan Lopez het meteen gedownload hebben en beluisterd .

avatar van Onderhond
Niet toevallig ééntje van Hill ook. Beetje zielig

Het album is gratis te beluisteren op de website van MTV.

Goed geproduceerd album, goede nummers. Veel meer uptempo/midtempo liedjes dan haar vorige album.

Onderhond schreef:

Niet toevallig ééntje van Hill ook. Beetje zielig

lol waarom zielig..kan het niet waarderen..

BoordAppel schreef:

Ik heb het beluisterd bij mijn nichtje, ik dacht gewoon dat ze die had gekocht.. nu blijkt dus dat ie gebrand is aangezien ie dus nog niet officieel uit is..foei foei meisje

Favourite
Idd Uitgelekt, En Jlo vind ik altijd wel leuk, maar dit album is beetje prut : o)

avatar van T.O.
Undercover schreef:

Die hele tracklist is verkeerd.

Zin om het te verbeteren?

Ben het overigens met Jordy eens dat die loop wel iets van oude PE wegheeft. Niet dat ik het echt een goed nummer vind trouwens.

avatar van John Doe
Dat saxofoontje dat naast de loop zit, vind ik nu wel erg goed losschieten, maar dat is dan slechts een stukje produceerwerk.

avatar van deek
Ik hoorde haar nieuwste nummer een paar weken geleden voor het eerst op de radio, ik wist toen niet dat het nummer van haar was, wat vond en vind ik die saxafoon vreselijk irritant het werkt echt op mijn zenuwen, wat een bagger nummer, de rest van de nieuwe cd zal ook wel niet veel zijn.
het nieuwe nummer krijgt van mij een 0.5 ster.

Ik vind Get Right wel een leuk nummer,dansûh

Het enige leuke van deze cd is de cover

Ik ben ook niet echt weg van haar stem, ik snap soms ook echt niet dat ze het zover heeft geschopt in de muziekbranche.. maar ik weet wel dat dat echt niet door haar stemgeluid komt maar Puur door haar uiterlijke verschijning.
maar mijn stem voor haar nieuwe cd is 3*, een 6je dus! en dan voornamelijk door de "af en toe", leuke beats in de tracks van haar nieuwe CD!

Favourite
Marki_san schreef:

Ik vind Get Right wel een leuk nummer,dansûh

Lol, Dr valt niet op te dansen, Tis echt een Sloom nummer.

Maargoed, Nieuwe stem een 3, er zitten een paar leuke nummers bij, alleen je wordt wel gek na een paar keer get right..

ik heb dit album ook beluisterd en er staat ook werkelijk geen enkel goed nummer op, alleen get right is nog wel een leuk nummer maar die begin ik ook steeds irritanter te vinden

avatar van Marki_san
Hold You Down met Fat Joe is heel erg mooi!!!

Favourite schreef:

Lol, Dr valt niet op te dansen, Tis echt een Sloom nummer.

Ja hallo ze danst toch zelf ook in die clip

_nouseforaname_ schreef:

Ja en die get right vind je nou ook alleen maar een leuk nummer omdat ie er lekker ingestampt wordt op alle zenders radio en TMF !!!

Nee, het is een bak prut, maar ja ze zal er wel weer mee scoren...

avatar van BoordAppel
Tracklist aangepast en heb het album maar even beluisterd. Ik zet nog steeds grote vraagtekens bij die halve sterren toren, beetje onevenredig veel.

Album valt me mee, het is vooral erg goed geproduceerd. Jammer dat Lopez dat dan weer teniet doet, ze is een nogal kleurloze en vlakke zangeres en kan wat zeurderig overkomen.
Beste nummers zijn de single (ik vind die loop wel erg goed) en He'll Be Back. De rest kan er toch wel mee door en Lopez irriteert me nergens echt en dat is ook wat waard .

Zou trouwens niet zeggen dat Still Around door Big Boi geproduceerd was, het is niet zo'n bijzonder nummer maar is vooral heel anders dan wat ik van hem ken. Er zitten dan wel weer blazers in.

Mala Chica
'Step Into My world' is eigenlijk best top.

Zit me er niet aan te ergeren, maar bijzonder?!
Zins dat ze met al die rappers nummers naar buiten brengt is het sterk achteruit gegaan naar mijn mening!

0,5
Ik vind dat J.LO (ohnee, zou wou ze toch niet meer genoemt worden?) erg achteruit is gegaan in haar muziek. Veel van haar oude nummers vind ik nogsteeds heel erg leuk om te horen, maar dat in tegendeel van haar nieuwe muziek. Get Right vind ik werkelijk niet om aan te horen! Zelden zo'n lelijk nummer gehoord waar zo'n verschrikkelijk irritante 'beat', of hoe je het ook wilt noemen, in zit. De hele tijd dat zelfde afgrijselijke deuntje er doorheen is mateloos irritant! Haar nieuwe nummer, hoe het ook mag heten, vind ik eerlijk gezegt nogal onboeiend. Dan heb ik nog liever een nummer waar ik me de pleuris aan kan irriteren, als een nummer waar ik vrijwel meningloos over ben... Hoewel ik nog niet eens het hele album heb gehoord, geef ik het 1 ster.