Jennifer Lopez - Rebirth (2005)

R&B / Pop
Label: Epic

1. Get Right (3:45)
  2. Step into My World (4:05)
  3. Hold You Down (4:32)

met Fat Joe

4. Whatever You Wanna Do (3:49)
  5. Cherry Pie (4:06)
  6. I Got U (3:57)
  7. Still Around (3:22)
  8. Ryde Or Die (4:03)
  9. I, Love (3:42)
  10. He'll Be Back (4:18)
  11. (Can't Believe) This Is Me (4:44)
  12. Get Right [Remix] (3:50)

met Fabolous

13. Get Right [Instrumental] * (3:45)
avatar van bas
bas
oh alle mensen, wat was dit een straf om dit te luisteren. die eerste cd's van haar waren commercieel een stuk vriendelijker en bewuster van opzet, maar hier gaat het echt loos. rotstem, rare instrumenten op de verkeerde plaats en gewoon onhoorbaar. Bah!

avatar van Nicolage Rico
0,5
"Get right" dendert meteen de top 10 binnen van meest IRRITANTE platen ooit uitgebracht. Hoe kun je zoiets lelijks maken?

Tja, zoiets lelijks maken? JLo slaagt er toch telkens weer in hé. En op dat vlak verdient ze toch wel iets. Telkens als je denkt dat de bodem bereikt is, vergis je je. Zo weet die meid ons toch telkens te ver(r)assen. Maar ze is wel knap. Ze weet het ook, maar al te goed. Serieuze vraag: is zij nu het schoolvoorbeeld van een bitch? Of wordt daar nog iets anders mee bedoeld?
Still Jenny From The Block, yeah, and pigs can fly.

Ik zal er weer van krijgen om eerlijk te zijn, ofwel ga ik straal genegeerd worden.
Het valt me op dat ik altijd reacties krijg bij berichten van artiesten die ik niet goed vind en (haast) nooit bij die albums die ik bewonder.

avatar van The Scientist
Dat krijg je als je aandacht blijft besteden aan deze onzin.

Yes, een reactie, maar weer bij het verkeerde album.
Trouwens: is zij nu eigenlijk een bitch?

avatar van BoordAppel

Dat komt omdat het een stuk verdachter is als iemand elk album van een artiest een 0,5 geeft dan elk album van een artiest hoog waardeert. En denk er wel aan dat je een album helemaal moet hebben beluisterd om te mogen stemmen. Anders was mijn 0,5 lijst ook een stuk groter geweest.

avatar van The Scientist
Bij welk album wil je reacties dan?

dit album is opzich wel leuk, alleen J.Lo's stem vind 'k niet altijd even goed, soms zo hoog en niet mooi dat 'k denk zovan ja, waarom heb 'k dit album, 'k heb ook this is me.... then en die vind 'k wel leuk en mooi! en deze, sommige liedjes zijn saai, maar omdat er ook mooie opstaan geef 'k de cd een 3.0* dus das best goed.

moviefreak#1
De nieuwste aanwinst van mijn (irritante puberige smakeloze) broertje. Ik vind dit weer werkelijk verschrikkelijk. Jennifer Lopez heeft toch gewoon geen mooie stem of ligt dit nu echt aan mij ? De enigste reden dat zij zo zacht zingt is dat de mensen niet kunnen horen dat ze eigenlijk zo vals een wilde hond jankt. En dan is er nog één nummer in het bijzonder wat hij veel afspeelt, het zal wel in de top40 staan of er net uit zijn of er nog in moet komen maar dat nummer gaat echt helemaal nergens over en heeft een beat waar mijn parkiet van flauwvalt. Vreselijk album dit.

Als ik zou stemmen zou het toch gewoon een 0,5 of 1 zijn, meer kan echt niet.

In naam van alle dierenverenigingen: JLo moet verboden worden! Dat arm parkietje dat telkens van zijn sus draait, allé, zeg nu zelf, dat kan toch niet.

avatar van Nicolage Rico
0,5
En ja hoor, jlo dendert opnieuw met een nummer in de top 10 "irritantste songs". Ik wil niet eens weten hoe d'r nieuwe "hit" heet. Afschuwelijk!! Ik vraag me af wie dit goed vindt...

Mogen we niet blij zijn dat dit album een flop is geworden? JLO moet zeker verboden worden! (Ook als actrice)

Allé wees eens niet zo hard voor dat kind! Ze kan het ook niet helpen. Of wel? Juist, zo'n bitch! Waaaaaaaaaaaaaaa! Hatelijk mens! Maar allé, het gaat om muziek. Juist, en die trekt op niks. Dus ook hatelijk! Waaaaaaaaaaaaa!

avatar van george clinton
Diego27 schreef:

Ja en die get right vind je nou ook alleen maar een leuk nummer omdat ie er lekker ingestampt wordt op alle zenders radio en TMF !!!

Nee, het is een bak prut, maar ja ze zal er wel weer mee scoren...

TMF en de radio spelen hier niet zo vaak. Ik zat bij m'n kapper en hoorde daar "Get Right" voor de eerste keer. Ik vond het meteen een goed nummer. Er zit een sample in van James Brown, las ik ergens, (the ol' master) en dat hoor je. Als je de loop irritant of prut vindt, vind je James Brown ook irritant of prut want het is typisch een nummer dat herinnert aan zijn funk uit de jaren eind '60, begin '70.
Ik dacht dat J-Lo op goede weg was naar meer kwaliteit maar dan kwam ze met die vreselijke "Hold you down". Jammer.

Get Right is slechtttt!!!!

Ik vind het persoonlijk een erg slecht album.. het valt mij erg van haar tegen.. Ik denk dat het vooral dat ze er te veel van verwachtte.. want na Hold You Down heb ik niks meer gehoord van haar? Kan ook zijn dat ik die heb gemist de derde single, in iedergeval.. ze kan veel beter! *Vind ik dan*

avatar van Ericos
Deze CD viel vies tegen ..
Get Right is een super goed nummer, maar Hold You Down vond ik echt een hele domme keuze om uit te brengen! Wat een rot plaat! De remix is trouwens veel en veeeeeel beter ..

But I Still Love Jen!

De titel is erg passend, want het is inderdaad een totaal andere Jennifer Lopez. Heb altijd veel respect voor haar gehad omdat ze naar mijn idee zowel acteren als zingen geweldig kan. Ik ben niet zo'n fan van haar eerste nummers maar dit album maakt bij mij alles goed. Get Right vind ik echter niks (wel super sexy clip) en ook de nummers met R&B artiesten vind ik echt niks, maar de rest echt geweldig. Een Step Into My World is zo'n topplaat waar de stem van JLO echt mooi aanwezig is. Cherry Pie en nog een aantal anderen kunnen mij ook erg bekoren.

Jennifer blijft toch een fenomeen

Nicolage Rico schreef:

helemaal mee eens.

avatar van Paalhaas
Ik vind vooral die twee nummers met LL Cool J (Ja, ik weet het, die staat hier niet op) en Fat Joe weerzinwekkend.

ik hoor jennifer Lopez heel graag maar deze cd is heel wat minder dan haar vorige maar binnekort verschijnt er een nieuw album, ik ben benieuwd!

nia
Ben J.Lo moe.
Al die populaire meuk bah.
Vraag me wel af hoe dat volgende album gaat klinken.

avatar van Rickéh
Yokovrys schreef:

Denk 't niet, ze is zwanger

Niet de beste zangeres maar ze weet wel leuke liedjes te maken! 3,5

avatar van Ericos
Wel haar minste album, maar wel een leuk album met als hoogtepunt Get Right en Can't Believe This Is Me!

Heb de video's die bij dit album horen toegevoegd.

Ik vind het wel een goed album, maar de titel slaat op geen enkele nummer in het album.

avatar van *San*
Wilde deze cd eerst kopen , ookal was ht een koopje. Rond de 5 euro. Ik heb het tog niet gedaan, waarom weet ik het ook niet. Ik twijfelde.

avatar van Wib0__
Duidelijk het slechste album van J. Lo

Get Right, echt irri!
Enigste leuke nummer is dan Hold You Down

avatar van Beyoncéfan
Leuk album, niet super, maar leuk om soms te luisteren!! Ik heb um pas gekocht omdat ie nu zo goedkoop is en ik toch wel benieuwd was hoe dit album eigenlijk klinkt... Dit album heeft veel meer R&B en hiphop-achtige nummers en ik vind um daarom toch iets beter dan haar vorige albums.
De leukste nummers: Cherry Pie, Ryde Or Die, I, Love, He'll Be Back.

dit album krijgt van mij een 3,5