Kylie - Aphrodite (2010)

Australiƫ
Label: Parlophone

1. All the Lovers (3:22)
  2. Get Outta My Way (3:38)
  3. Put Your Hands Up (If You Feel Love) (3:37)
  4. Closer (3:09)
  5. Everything Is Beautiful (3:25)
  6. Aphrodite (3:45)
  7. Illusion (3:21)
  8. Better Than Today (3:25)
  9. Too Much (3:16)
  10. Cupid Boy (4:26)
  11. Looking for an Angel (3:49)
  12. Can't Beat the Feeling (4:09)
  13. Heartstrings * (3:16)
  14. Mighty Rivers * (4:02)
  15. Go Hard Or Go Home * (3:42)
avatar van NewYorkCityLight
Eerste single All the Lovers vind ik maar een beetje ''gewoontjes'' eigenlijk. Niet echt eerste single waardig.

Ach, het is toch wel een beetje Kylie zoals we Kylie kennen: net een stapje achter Madonna en dat blijkt al weer als je ziet dat Stuart Price mede achter de knoppen is gaan zitten.
Ook schijnt dit een album te worden waar de nummers in elkaar overlopen. Ik ben daar zelf nooit zo dol op.
All the Lovers valt mij in z'n geheel ook een beetje tegen, terwijl ik er enthousiast over was toen er alleen nog een sample te beluisteren viel.
Toch blijf ik wel een zwak voor deze dame houden

avatar van NewYorkCityLight
Oh, lopen de tracks in elkaar over? Dat vind ik juist leuk bij de albums waar ik het tot nu toe heb gehoord!

avatar van Matys
All The Lovers is een return to form mijns inziens, in een tijd waarin elke artiest Lady Gaga kopieert is het wel verfrissend om te zien dat Kylie gewoon haar gang gaat. Het is een beetje I Believe In You met een beetje The One en natuurlijk Stuart Price.

Ik ben in ieder geval verschrikkelijk enthousiast!

avatar van Waste Management
De nieuwe single All the Lover is een lekker nummer en het is typisch Kylie. Kylie weet tenminste hoe ze electro/pop moet verpakken en dat doet ze ook op haar manier zoals ze dat wil. Ik kijk zeer zeker uit naar de rest van het album.

avatar van friday the 13 th
Een vrouw die haar stijl blijft behouden. Wel leuk dat ze wat meer naar haar "Fever" tijd terug gaat en ook meer die sound wilt behouden. Ik ben zeker te spreken over "All The Lovers".

tip_of.yourstar
Als All The Lovers een goede indicatie is voor de rest van het album, zal dit mij zeker en vast bevallen.

Nu al 1,5*? Het album is toch nog nergens te pindakazen?

Nergens te vinden nog behalve de single, ik heb de stem verwijderd.

avatar van NewYorkCityLight
Geweldige video voor All the Lovers. Het is wel heel sensueel maar niet op een Gaga-sletterige manier. Erg leuk gedaan.

Zeker weten een mooie clip en ik ga er het nummer gelijk een stuk leuker door vinden.

avatar van NewYorkCityLight
Dat had ik nou ook , kom maar op met het album .

avatar van Emile93
Ik heb normaal gesproken echt een hekel aan Kylie, maar All the lovers heb ik zojuist eens beluisterd en dat klinkt GOED! Een woord wat ik normaal niet bij muziek van Kylie gebruik. All the lovers maakt me toch wel nieuwsgierig naar dit album... Ik ga het toch maar luisteren!

avatar van Darkzone
De eerste single is alvast veelbelovend. Ik hoorde hem vanmiddag voor het eerst en hij klinkt erg lekker.

De video in bovenstaande link is verwijderd btw. De video is wel via YouTube - Kylie Minogue - All The Lovers (HD) te bekijken.

avatar van Lexcoaster
Bah, Kylie. Ze kan niet zingen, haar teksten zijn ongeïnspireerd, en de muziek is zoniet nog ongeïnspireerder met al die cliché bliepjes en beats, en een standaard opbouw- afbouw van de liedjes... (Altans, naar mijn smaak dan..) Ik vind haar muzikaal helemaal niet boeiend.

Nee, niks voor mij die Kylie. Ze is bijna van het niveau van ene Justin Bieber. En dan heb ik het niet eens gehad over Lady Gaga...

Er zijn zoveel betere popartiesten, waarvan het merendeel nooit eens hits scoort, maar dat wel horen te doen...

Voor de liefhebbers die niet kunnen wachten is er nu de Aphrodite Megamix te beluisteren.

avatar van friday the 13 th
aERodynamIC schreef:

Klinkt veelbelovend! Get out of my way klinkt heerlijk als opvolger!!

avatar van Lexcoaster
aERodynamIC schreef:

Kitsch. Nee, niet mijn ding. Veel plezier gewenst voor de fans...

avatar van Emile93
aERodynamIC schreef:

All the lovers klonk super. De rest klinkt een beetje saai. Toch, als het album volledig te downloaden is, ga ik hem zeker downloaden!!

avatar van NewYorkCityLight
Get Outta My Way doet een beetje In My Arms-ig aan.

Berichten over voorbarige stem (wat een foutje was) verwijderd.

avatar van Nickstbo
Jup, kijk hier echt naar uit.
Deze cd kan echt wel 'ns mijn Sound Of Summer 2010 worden

Ondanks dat Kylie in de jaren '80 absoluut mijn ding niet was heb ik me later toch een keer laten meeslepen en ze wist me te pakken met haar simpele maar doeltreffende popliedjes.
Het is zelfs zo ver gekomen dat ik tot 2 keer toe meegetroond ben naar een optreden van haar en beide keren heb ik het enorm naar mijn zin gehad.
Dat deze sympathieke artiest regelmatig tot de princess of pop gebombardeerd is begrijp ik wel, zeker als Madonna dan tot koningin wordt gekroond. Niet dat ik überhaupt waarde hecht aan dit soort rare termen, maar het is nu eenmaal zo dat deze dames continue naast elkaar gelegd worden en vergeleken (alhoewel Lady Gaga die rol aardig aan het overnemen is). Kylie lijkt altijd net een beetje achter Madonna aan te huppelen en Aphrodite lijkt zo op het eerste gezicht niet anders te doen. Maar ja, dat komt natuurlijk wel een beetje omdat Stuart Price gevraagd is om aan dit album te werken en net als bij Madonna's Confessions on a Dancefloor rijgt hij hier ook alle nummers aan elkaar als ware het één doorlopende mix.
Toch vind ik het vergelijk eigenlijk maar zelden opgaan: Kylie is lichter en luchtiger en heeft een heel andere manier van zingen. Daarbij vind ik Kylie sympathiek overkomen en Madonna doet dat niet bij mij (en vele anderen mag ik aannemen).

Aphrodite doet niet veel anders dan albums als X, Body Language en Fever deden: bubblegumpop die telkens nooit over de gehele linie weet te overtuigen en die wel elke keer een paar heerlijke uitschieters kent: All the Lovers, Closer, Looking for an Angel zijn momenteel de opvallers van Aphrodite.
Helaas moet Kylie toch zeer regelmatig in Madonna haar meerdere erkennen (ja, ik moet niet vergelijken, I know).
Ik hoopte stiekem dat ze die trent een beetje zou om weten te buigen. Een album als Light Years, Impossible Princess of het titelloze Kylie Minogue had ik wel leuk gevonden (alhoewel alleen Light Years het ook echt toont in mijn beoordeling die net even hoger uitvalt). Aphrodite haalt het daar niet bij, maar is zeker weer vermakelijk te noemen. Over dit soort albums moet je eigenlijk niet al te moeilijk doen: neem het zoals het is en geniet er van tijd tot tijd gewoon lekker van.
Dat het dan niet haar beste is geworden, misschien zelfs wat tegenvalt en dat de hoes wel erg veel weg heeft van een of andere parfumreclame nemen we dan op de koop toe.
En het is nog even afwachten.... All the Lovers vond ik aanvankelijk maar zo zo en dat is nu veranderd. Wie weet hoe dat met het hele album gaat

avatar van Waste Management
Het album is te downloaden. Ga ik nu doen en als het wat is dan koop ik het album als tie uit is.

Waste Management schreef:
Het album is te downloaden.

Inderdaad. De hele nichtenduiventil sloeg al weer op tilt en had het over het beste album ever.....
Ik merk dat ik eerder snel een halfje lager zal gaan zitten dan hoger: meerdere draaibeurten doen het album in elk geval niet groeien.
Dan luister ik momenteel liever naar dat andere Stuart Price album met de Scissor Sisters.

avatar van NewYorkCityLight
Ik vind 'm eigenlijk best tegenvallen. Maar hij is niet in ieder geval niet slecht. Zal denk ik 3 of 3.5 ster worden.

avatar van Leander1991
Closer heeft zowat de zweem van Future Lovers van Confessions on a dance floor. De stuart producties haal je er toch meteen uit.

avatar van Pauluzz de BK
bleeh! het hele album valt me tegen. Monotoon en weinig onderscheidende tracks, wat dat betreft vind ik 'All the Lovers' nog het beste (mede door de clip en de stralende lach van miss minogue)
Ik detecteer een dalende lijn die zich inzette na Body Language.
Waar 'X' als geheel niet overtuigde maar nog wel een aantal memorable tracks had kan ik hier geen enkele outstanding onderscheiden. Jammer. En ik ben nog wel een beetje een Kylie adept. (tenminste als je blind alle picture 12 inches koopt?)

nb: ok, "Closer" valt een beetje uit de boot (of liever erin) in dat opzicht.

avatar van Waste Management
Dit album bevat ook een gay-gehalte zoals haar andere albums maar het klinkt heerlijk. Ik breng nog geen stem uit, doe ik als ik het album in huis heb.

avatar van skullcandygirl
dit album heeft een goede beoordeling...:D ff luistere