Was Ed het meesterbrein? Onze Edje, wie had dat gedacht. Ik had de indruk dat Ed de boel op meer dan een manier om zeep hielp. Naast het eisen van een persoonlijke bijdrage voor concerten, hij vond zichzelf dè man (als dit waar is tenminste), kweelde de man na drie redelijk tot zeer goede platen iedere volgende plaat telkens naar een nieuw dieptepunt.
De titels van deze plaat doen in elk geval het ergste vermoeden. Ed komt op mij meer over als iemand die goed weet hoe de wereld esotherisch in elkaar hoort te zitten, daar andere mensen mee lastig valt, maar er zelf geen reet mee doet. Of het type links lullen, rechts vullen

. Als het allemaal waar is natuurlijk. Dat moet ik nog zien met Ed, want iemand die zo mooi kan zingen over huilende dolfijnen, die naait z'n band natuurlijk niet.
Sorry, ik word sarcastisch van deze man en wierp per ongeluk weer een blik op die songtitels.....en kreeg een wegtrekker. Ik ga zèker luisteren, want dit moet haast wel lachen worden.
Kijk overigens wel uit naar de plaat van z'n oude band. Benieuwd wat ze zonder deze stervende zwaan kunnen.