Linkin Park - Reanimation (2002)

Label: WEA

6. P5hng Me A*Wy (4:37)

met Stephen Richards

7. Plc.4 Mie Hæd (4:20)

met Zion I

8. X-Ecutioner Style (1:49)

met Black Thought

19. 1stp Klosr (5:46)

met The Humble Brothers en Jonathan Davis

20. Krwlng (5:40)

met Aaron Lewis

21. Buy Myself [Remix of "By Myself" by Marilyn Manson] * (4:26)
  22. One Step Closer [Live LP Underground Tour 2003] * (3:42)
  23. My December [Live Projekt Revolution Tour 2002] * (4:27)
kaztor schreef:

Vind zoiets trouwens wel toepasselijk bij dit album.
Of Linkin Park moet zoiets gedacht hebben als: 'We gebruiken deze titels, dan kunnen onze fans het lezen'.

Die titels zijn niet mijn ding, maar ik denk niet dat jij dit album wel eens geluisterd hebt. Zou ik toch eens doen voordat je een oordeel velt.

musicbox schreef:

Ik heb hier 1 nummer van gehoord en dat was gelijk een reden om het vooral NIET te gaan beluisteren. En wat ik verder ook van ze hoor, daar word ik ook niet bepaald enthousiaster van.

kaztor schreef:

Mag ik vragen welk nummer?

Verder denk ik dat je je punt wel duidelijk hebt gemaakt hier

musicbox schreef:

Mag ik vragen welk nummer?

Verder denk ik dat je je punt wel duidelijk hebt gemaakt hier

Pts f athhrty (?)

#2, in ieder geval.

avatar van oruiz
Gerard Joling schijnt mee te zingen op nummer 14. iemand die hier iets vanaf weet?

avatar van Motorhead
Wat een bagger zeg lijkt tiesto of hoe die gast ok heet wel, alleen Krwlng is cker wel mooi 1.5 *

Sven Bersee
oruiz schreef:

Nee, dat is Bubba Sparx. In een andere gedaante dan we van hem gewend zijn, maar ik herkende hem meteen.

avatar van Leonard91
Leuk album, er zitten zeker wat mooie dingen op, vooral het laatste nummer, alleen jammer dat niet alle versie's even goed gelukt zijn. Ik vind dit zeker geen uitmelkerij. Alleen jammer van die domme telefoongesprekjes en de "nieuwe" nummers stellen ook niet veel voor. 3,5*

avatar van andnino
Om ff al het gegeven commentaar te negeren: Ik vind dit het beste wat Linkin Park heeft geproduceerd (met alles totenmet MtM meegerekend)... Op hun albums hoor je wel leuke songs maar word er lang niet alles uitgehaald, hier word er op het gebied van hip hop en electronica/industrial flink geexpirimenteerd (positief)!
Vooral de remixes van Crawling, One Step Closer en Place for My Head zijn super! Ook word het geheel heel mooi aan elkaar geplakt, die telefoongesprekken duren maar kort, dus die neem ik voor lief.

avatar van Leonard91
Wat me wel opvalt is dat de beste remixes van members van Linkin Park zelf komen, vind ik teminste.

Bas I.
Leuk album. Er is vaak veel kritiek op, maar die remixes plaatsen het werk van Linkin Park in een heel ander perspectief. Ik zie het dan ook niet zozeer als een album van Linkin Park, maar meer als een reïnterpretatie van hun nummers. En het klinkt wel lekker.

Abyss
Verschrikkelijk....
Verkrachting van Hybrid Theory

yEYo!
Dit is toch niet echt een gewoon album....
Of wel?

avatar van andnino
Een verzameling van remixes van Hybrid Theory nummers en naar mijn weten twee nieuwe nummers. Het geheel vloeit echter naadloos over, en de remixes verschillen echter vaak zodanig van hun origineel dat deze zich als album ook prima staande kan houden.

avatar van neyonn
Eigenlijk helemaal niet zo slecht voor een remix album. Al moet ik erbij zeggen dat alleen bij Points of Authority het origineel daadwerkelijk overtroffen wordt, hele coole videoclip ook trouwens

avatar van Shelter
vet album... gewoon straight up goede hiphop.
Oude nummers van LP helemaal in de mix...zodanig dat het nieuwe nummers worden dus geen rip off cd.
De combo's liegen er ook niet om wat al wel aan geeft dat het gewoon hele vette producties zijn.
Alchemist, chali2na, Black Thought, Pharaoh Monch & DJ Babu, Aceyalone, Cali agents...wat wil je nog meer. De underground gasten gaan niet zomaar even een leuk crossover plaatje opnemen, dit album klinkt vet!

avatar van andnino
Ik vind het stemgemiddelde wel abnormaal laag voor een van de beste crossover platen van Hip Hop, Electronica en Rock/Metal van het nieuwe millenium.

avatar van sergifornia
Ik heb nooit echt het nut van dit album gezien, een beetje de nummers van Hybrid Theory uitzuigen, met soms nog eens een 3e rangs mc die er doorheen schreeuwt.
De remix van My December vind ik wel geslaagd, net als die van Points Of Authority. verder niet het aanschaffen waard 2 *

avatar van HaanHoen
Waardeloze plaat, maar heel heel stiekem is '1stp Klosr' best wel een lekker nummertje. Zal ook wel komen omdat ik de stem van Davis altijd wel heb kunnen waarderen.

joeri592
sommige nummers hebben een leuke remix, niet allemaal maar grotendeels wel, alleen vind ik de titels van de liedjes wel een beetje droog...

avatar van Mu_sic_bre_ker
sommige nummers zijn niks maar heel veel zijn wel geslaagde remixen

Shelter schreef:
vet album... gewoon straight up goede hiphop.

Mee eens, beste LP album voor mij omdat dit meer mijn genre is

Caez schreef:

Mee eens, beste LP album voor mij omdat dit meer mijn genre is

Mee eens, beste LP album voor mij, niet omdat dit meer mijn genre is, maar omdat de mix gewoon donders goed in elkaar zit, de productie super is, en de songs 10x beter uitgewerkt zijn dan op de studioalbums.

avatar van krosnicky
dit is was mij eerste cd die ik kreeg ik luister er naar toen ik 9 was sinds die heb ik vaarwel gezegt tegn LP en ben ik de zwaarder tour op gegaan met AC/DC en NIRVANA

avatar van Mr. Rock
1,0
Vraagje: waarom wordt Mike Shinoda bij sommige nummers als gastartiest genoemd, terwijl hij gewoon lid is van de band?

Guardian of Isis
Heb hem net uitgeluisterd. Tja, het is weer eens wat anders, maar ik zie mezelf deze niet veel meer opleggen. Het concept op zich had best nog wat goeds kunnen opleveren en soms komt het wel nog vrij origineel uit de hoek, maar leg het origineel er bij elk nummer naast en het lijdt nooit enige twijfel welke superieur is. Vooral In the End is hier wel heel grondig verkracht in een remix en de nieuwe MC's die ze erbij gehaald hebben weten nergens echt te verbazen. De DJ's hebben op sommige punten ook echt geen gevoel voor de emotie die in een nummer zit en lijkt het me dat ze echt aan alles wat hebben zitten sleutelen, ongeacht of dat nu het nummer ten goede komt of niet. Jammer, want het doet wat mij betreft in de meeste gevallen alleen maar afbreuk aan de originele nummers.

Deze release lijkt me inderdaad nogal geldklopperij en een middeltje van LP om de fans bezig te houden tot de release van Meteora. Toch ook een paar van de positieve puntjes geven om wat tegengewicht te geven voor de verder negatieve toon van de review: de herwerking van Crawling (zoals je merkt, kies ik ervoor deze achterlijke titels niet te gebruiken) is wel best mooi, in die van One Step Closer is de stem van Jonathan Davis een leuke toevoeging en Points of Authority is bijna een waardig alternatief voor het origineel (bijna). Ik geef hem dan ook geen absolute minimumscore; hij blijft eerder laag in de middenmoot steken. 2*

avatar van Shelter
Ik denk dat het deels ook ligt aan het feit dat je meer in de metal hoek zit, want zowel de rappers als de dj's zijn gerespecteerde namen in de hiphop. Het album is een crossover geworden van rock/hiphop maar neigt veel meer naar de kant van hiphop.
Meestal vind ik deze projectjes verre van geslaagd omdat ze vaak niets voorstellende rappers nemen en oerslechte DJ's. Bij dit album was ik sceptisch maar aan de namen te zien toch geprobeerd en bevalt erg goed. Ik vind juist datd e toevoegingen echt van waarde zijn en de rappers flowen lekker.

avatar van CarealotCarrot
Beter dan het normale album.

tjonge, dit is toch eigenlijk wel heel erg slecht,

avatar van Collaborator
Veel beter dan het origineel, en dat was al geweldig. Je moet het natuurlijk niet als metal album zien maar als electronica album, en als electronica is het echt brilliant. Er zitten zulke prachtige composities in. Crawling, one step closer, pushing me away en my december zijn krachtig, tijdloos en uniek.