De gastoptredens zijn het enige wat je op dit album aan te merken kunt hebben, maar zelfs dat mag de pret niet drukken op deze werkelijk weergaloze plaat.
Ook die gastoptredens zijn inmiddels voor de volle honderd procent oke bevonden. Met dit album bewijst Guy eens te meer dat het leven na je 60ste bepaald nog niet ophoudt. Wat een energie, wat een diepgang. Als je het boekje openslaat dan zie je de ene na de andere foto met een blije Buddy Guy. Het speelplezier dat van die foto's afstraalt is helemaal terug te horen op dit beste Bluesalbum sinds zijn eigen Sweet Tea.
Dit album werd grotendeels geschreven en geproduceerd door Tom Hambridge met medewerking van o.a. Gary Nicholson, Richard Fleming en Buddy zelf. Daarnaast is Hambridge ook de drummer op dit album. En als we dan toch bezig zijn dan noem ik ook direct de bassist Michael Rhodes, organist Reese Wynans en David Grissom de gitarist. Daarnaast zijn tal van gastartiesten aanwezig, zoals Carlos Santana, BB King (die samen met Guy de Heer bedankt voor "staying around a little longer") en de Memphis Horns. Met zijn allen zorgen ze ervoor dat er werkelijk helemaal niets te klagen valt over dit album.
Een beste nummer noemen is, zoals op echte topalbums gebruikelijk is, niet te noemen. Met zijn leeftijd in je achterhoofd blijf je je het hele album door verbazen. Het tempo blijft ongenadig hoog. Hoor bijvoorbeeld eens hoe hij tekeer gaat op Too Soon.
Noem mij 1 beter bluesalbum uit deze eeuw en ik bestel hem blind. Behalve zijn eigen Sweet Tea, want die heb ik al. Buddy hoort eigenlijk gewoon in mijn top 10. Een keuze tussen Sweet Tea en deze is lastig te maken. Sweet Tea bevat erg veel covers, maar is voor de rest briljant. Op dit album valt gewoon de energie heel erg op en bovendien heeft hij zelf iets meer aan de songs bijgedragen. Daarom ga ik voorlopig voor deze, hoewel hij veel meer mainstream klinkt.