50 Cent - The Massacre (2005)

Label: Aftermath (II)

1. Intro (0:41)
  2. In My Hood (3:51)
  3. This Is 50 (3:04)
  4. I'm Supposed to Die Tonight (3:51)
  5. Piggy Bank (4:15)
  6. Gatman and Robbin' (3:46)

met Eminem

7. Candy Shop (3:29)

met Olivia

8. Outta Control (3:21)
  9. Get in My Car (4:05)
  10. Ski Mask Way (3:05)
  11. A Baltimore Love Thing (4:17)
  12. Ryder Music (3:51)
  13. Disco Inferno (3:34)
  14. Just a Lil' Bit (3:57)
  15. Gunz Come Out (4:24)
  16. My Toy Soldier (3:44)

met Tony Yayo

17. Position of Power (3:12)
  18. Build You Up (2:55)

met Jamie Foxx

19. God Gave Me Style (3:01)
  20. So Amazing (3:16)

met Olivia

21. I Don't Need 'Em (3:20)
  22. Hate It Or Love It [G-Unit Remix] * (4:23)

met Lloyd Banks, The Game, Tony Yayo en Young Buck

23. Outta Control [Remix] * (4:08)

met Mobb Deep

Conway Twitty schreef:

Album is dan ook al weer 3 jaar oud.

4 jaar..

2006
2003-

3 jaar

Misty44 schreef:

Das wel te hopen, zijn volgende album moet wel verniewend zijn ten op zichte van de alledaagse G Unit sound die nu wel te lang met dezelfde stijl albums en mixtapes droppen.

Denk je nou echt dat dat gaat gebeuren

avatar van Conway Twitty
Dan zal hij daar toch wel door Em en Dre toe gepushed moeten worden.

1,0
toch nog 1,5* omdat hij zo lekker door de brakke boxen van mijn mobiele telefoon blaast als ik met mn matties aan het hangen ben in de metro

vinzz
wat een slechte, eentonige, ranzige, baggervage, teringmuziek zeg!:@ Ga naar Pantera luisteren dat is tenminste muziek!

avatar van MJ_DA_MAN
Pantera is dan ook een compleet ander genre maar wat je zegt klopt grotendeels wel

eazyfan
zoveel mensen die deze waardeloze CD in hun top10 hebben,die kan ik gewoon totaal niet serieus nemen,sorry voor de fans.ik luister 50 ook wel en heb zelf deze CD gekocht maarja: in je top10??2.5* en dat is wel voldoende .

eazyfan schreef:
, maak er maar een 2 van, en die is voor de moeite...

1,0
wat een kutalbum zeg! Ik snap ook niet wat iedereen zo goed vind aan de beats want ik vind ze erg saai. Jammer, want Get Rich or Die Tryin' vond ik veel beter (qua beats, de teksten zuigen op beide albums).

Pauper
Shit gaat diep.. bijna net zo diep als Sesamstraat, dit album is nog erger dan de voorgaande. Zelfde onderwerpen, zelfde lyrics en zelfde gevoel. Gewoon vertieft!

Kan iemand even de catorgorie aanpassen naar pop?

RaoelT schreef:
Ik breng je naar de snoepwinkel.....
Boh mooie, relaxte beatz. Goed album.
BTW:
Waarom hebben die rappers allemaal ruzie onder elkaar?
Scott Storch en Dre zijn de beste producers. (Na Quincy Jones)

Shady/aftermath

Wou jou even propz geven voor de domste opmerking aller tijden.

In Nederland alleen hebben we al meer talent, met Perquisite, Delic, Dion enz.. dus ga eens echte hiphop luisteren joker en ga er niet over praten, np als jij top 40 leuk vind maar niet praten over "echte" hiphop, pappie

avatar van MJ_DA_MAN
Stoupe is beter dan Dre (hoewel hij ook wel ok is) en die waardeloze Storch bijmekaar.
Maar begin aub niet weer over POP want daar hebben we bij iemand anders al zowat een trauma aan over gehouden.

Pauper
*gnifflel*

Nothing against dr. dre, vooral zijn eerdere producties, denk aan the cronic, doggystyle... eminem, waren erg geslaagd.. en nu met busta rhymes kan ik ook niet zeggen dat hij slecht is. All1 dat hij meehelpt aan commerciele troep is dom..

Weet je wat me het ergst irriteert aan 50 cent.. als je ergens zegt dat je van rap houdt maakt niet uit waar, als die mensen het niet luisteren denken ze direct dat je fan van 50 cent bent.. komen ze gelijk met g-unit aanzetten.

MJ_DA_MAN schreef:

Krs-One said it, luister pop/populaire muziek, toch in de meeste gevallen erg commercieel. Het pop gezeik van mij is al gestopt, maar deze shit blijft populaire troep.

50 cent heeft me met dit album zwaar teleurgesteld .Maar candy shop en just a lil bit maken er nog wat van.Jammer maar helaas ne 3

ik vind het echt baggermuziek de tekst slaat ook nergens op!
zeker van just a lill bit bevalt me niet.
Eminem krijgt alleen mooie tekste! een 1,5

Geweldige Cd, ik luister hem elke Dag, (eerst demp ik ff bij volume control). Alle nummers worden dan ineens interessanter.

1,0
Vind alleen Outta Control en I'm Supposed to Die Tonight de moeite waard, de rest is echt bagger.

Denk wel zo'n beetje het slechtste album die ik heb.
1,0 meer kan ik er echt niet van maken.

eazyfan
A Baltimore Love Thing vind ik wel erg goed, de rest is pas bagger, nouja niet alles maar wel zo 95% .

nandoow
vinzz schreef:

Inderdaad wat een tering album.
opzich was Get rich or die tryin wel goed maar nu maakt ie echt troep met z'n scheve g-unit vriendjes.

avatar van thomzi50
Op Get Rich Or Die Tryin' zitten evenveel G-Unit vriendjes?

Ik vind het wel een vet album..:P

Al kijk ik naar de liedjes die een hit zijn geworden én op dit album staan, lijkt mij The Massacre een erg goed album! De remix van Disco Inferno is nog beter dan het nummer zelf!;) Maar door mijn mening en doordat de liedjes die hoog in de top 40 stonden op dit album staan, moet dit album toch echt wel goed zijn. De mensen die laag geven, houden jullie niet van 50 cent? En aan de mensen die dit een geweldig album vinden: wat zou mij tegenmoeten houden om dit album te kopen? En wat houdt mij niet tegen??:D

avatar van thomzi50
Geen touw aan vast te knopen

avatar van Tsjo-Wi
M@rjon schreef:

Ramses Sjappie
M@rjon schreef:

Zo te lezen is 50 Cent de perfecte artiest voor jou, ik zou het album meteen aanschaffen .

thomzi50 schreef:
Geen touw aan vast te knopen

Een paar beats zijn nog aardig met veel hitpotentie geproduceerd.