Sims - Bad Time Zoo (2011)

Label: Doomtree

1. Future Shock (4:13)
  2. Burn It Down (2:55)
  3. Bad Time Zoo (2:42)
  4. Too Much (3:29)

met P.O.S.

5. One Dimensional Man (3:15)
  6. In My Sleep (3:01)
  7. When It Rolls In (3:43)
  8. Good Times (3:01)
  9. LMG (3:13)
  10. The Veldt (3:15)
  11. Weight (2:51)
  12. Radio Opaque (3:54)
  13. Sink Or Syncopate (4:24)
  14. Hey You (3:24)
  15. Mad Night *
  16. Jordan 5s *
Rene1979
Hier heb ik zeker wel zin in. Doomtree is altijd vette producties. En Sims is ook altijd wel aardig.

avatar van Elohim
Heb net de deluxe versie met het shirt besteld samen met Rebel Yellow van Cecil Otter! Je hebt ook de kans om één van de maskers uit the Burn It Down videoclip te winnen (volgens mij is er maar één die ze weggeven, weet niet welke). Die clip heb ik trouwens ook even toegevoegd.

Heb er erg veel zin in. Lights Out Paris was al verschrikkelijk geniaal (met de nadruk op osmosis, hoop dat er weer zo'n track op komt). Sink Or Syncopate klinkt in ieder geval wel leuk, net als One Dimensional Man en In My Sleep (ik heb het over de titels of course, enige track die ik ken is Burn It Down)

avatar van Chrisseh
Rene1979 schreef:
Doomtree is altijd vette producties
Nog beter: als ik het goed heb komen alle producties van Lazerbeak af. Nice.

Heb uiteindelijk Lights Out Paris nooit echt grondig genoeg uitgecheckt, maar ben hier wel benieuwd naar.

avatar van Elohim
Lights Out Paris nooit goed gecheckt? Zeker doen! Ik betwijfel zeer sterk namelijk of dit album de kracht heeft om eroverheen te gaan. L.O.P. is heel erg dope.

Alles van Lazerbeak hoeft geen voordeel te zijn. Papertiger en P.O.S. kunnen ook heel dope beats maken, maar puur doomtree is idd wel mooi

avatar van Modder-Eter
Eerste paar tracks gecheckt en het klinkt geweldig. Wel grappig dat ik tot nu toe de titeltrack juist het minst vind. Ik heb Sims als een van de weinigen van Doomtree eigenlijk nooit gecheckt, maar hij klinkt een beetje als een P.O.S. met een wat hogere stem, omdat de rapstijl van de twee overeen komt.

Lazerbeak is sowieso crazy als producer, maar ik had liever ook nog wat Papertiger en P.O.S. beats gehad.

Modder-Eter schreef:

Waarom? Ik vind het vaak een voordeel als er maar één producer werkt aan een plaat, zeker als die van het formaat Lazerbeak is. Bovendien klikt het perfect tussen Sims en hem. Ben nu halverwege de plaat en tot nu toe klinkt het fenomenaal. Krachtige raps en heerlijk melodieuze, doch stevige producties.

avatar van Modder-Eter
Omdat de producties van Paper Tiger en POS ook geweldig zijn. Puur daarbuiten heb je wel gelijk dat de twee een goede klik hebben. Heb nog geen echt mindere track gevonden op LMG na.

Heb nu het hele album gecheckt en het is zeker een lekker geheel. Moet hem nog wel een aantal keer luisteren voor een goed oordeel, maar ik denk dat deze wel aardig gaat scoren.

avatar van Rhythm & Poetry
Nu het gehele album beluisterd en het klinkt echt als heerlijk frisse hiphop. Prettige raps om naar te luisteren en producties die voor een geweldige sfeer zorgen. Er staan voor mij 14 krachtige nummers op, bovendien ligt het tempo hoog op Bad Time Zoo wat het alleen maar vermakelijker maakt voor mij.

avatar van niels94
Heb even Burn It Down geluisterd, klinkt anders dan anders, ik vind het wel vet. Ga dit ook maar eens luisteren.

avatar van Elohim
Ga even wachten tot ik hem binnen heb

Hij is gister als het goed is verstuurd, ben echt heel benieuwd of hij op ook maar één track dichtbij Osmosis gaat komen, wat was dat een prachtige track zeg.

Rene1979
Hoe weet je dat ze toen verstuurd zijn?

Tering wat is dit lekker. Die beats ! En Sims op zijn best!!

avatar van Elohim
Zeiden ze. 11 Februari zouden alle Pre-order packages worden verstuurd (arriveringsdatum niet gegarandeerd), 15 zou hij uitkomen.

Maar vertel eens, is er een track die een beetje dezelfde lading heeft als Osmosis?

Rene1979
Misschien When it Rolls in een beetje. Maar dit is echt een geniaal album. Lazerbeak is echt geniaal! En ja Sims is echt op zijn best. Ik denk dat dit gewoon een dik verdiende 4.5 wordt...

avatar van Elohim
Ik begin nu echt heel erg nieuwsgierig te raken... Wordt lastig om hem niet alvast te downloaden XD

Rene1979
Waarom zou je het niet doen.. Ik hoop dat hij dinsdag ofzo in de bus ligt..

avatar van Elohim
Ik weet niet, heb zin om nu eens een keer echt verrast te zijn met wat ik hoor op een CD xD

avatar van Osiris Apis
Dope album. Goede raps van Sims (soms dacht ik idd dat ik P.O.S. hoorde rappen) en fijne producties van Lazerbeak. 'When It Rolls In' en 'Radio Opaque' zijn mijn favoriete tracks. De single 'Burn It Down' vind ik een van de mindere tracks.

Osiris Apis schreef:

P.O.S rapt op Too Much.

Best veel refrein -achtige stukjes. Valt me soms nogal zwaar. Hoor hem liever rappen, dan dat gezing tussendoor.

avatar van Delars
Wat een ongeloofelijk hard album zeg, had nog nooit van hem gehoord maar:

Ik had er ook nog nooit van gehoord, kwam hem toevallig tegen, Maar hij is idd. gruwelijk. Radio Opaque is m'n favoriete track.

avatar van Delars
Lazerbreak is ook een sterke producer, hele plaat vol vette beats.

Rene1979
Voor alle medeusers die nog nooit van hem of de rest van zijn Doomtree kamp hebben gehoord. Luister de rest ook eens,. Dit is wel echt een parel, maar Lazerbeak maakt louter mooie producties..

avatar van Silky & Smooth
Was het net van plan!

Rene1979
Dit album blijft maar draaien in huize Rene. Wat een geweldig album blijft dit. Lazerbeak bewijst zich als een hele goede producer. Sims hoeft eigenlijk weinig moeite te doen om hier een goed album van te maken, want dat doet Lazerbeak wel even voor hem

avatar van Elohim
Staan hier trouwens totaal geen featurings op?

avatar van Rhythm & Poetry
Jawel, P.O.S rapt op Too Much.

avatar van Elohim
Dan moet dat even aangegeven worden, toch?

Heb het even veranderd

Ik had trouwens graag weer een posse-cut gehoord, zoals no-homeowners op lights out paris

avatar van thgryda
Klinkt goed, je moet er wel wat inkomen maar na drie luisterbeurten voorlopig een 4

avatar van Elohim
Heb em vandaag binnengekregen! Heb em 1x beluisterd, en hij klonk heerlijk! Ik mis alleen een uitshieter als Osmosis. Verder denk ik dat deze een 4 of 4,5 gaat krijgen, nog maar enkele keren luisteren.