Delars - Enter Space. Press Escape. (2011)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Enter (End of Darkness)
  2. Rain Dance
  3. Cry
  4. Space (Moon Steps)
  5. Eyes
  6. Press (It's Coming)
  7. On the Run
  8. Escape (Darkness Begins)
Mijn solo EP, meer informatie: Delars - delars.bandcamp.com
Cover door Seven ( Bedorvenkebab ) & Silky & Smooth.

Rene1979
Ben hier wel benieuwd naar.

avatar van Bedorvenkebab
Uiteindelijk een goede compilatie geworden waar de progressie van Lars duidelijk hoorbaar is. Moet erbij zeggen dat ik nog niet stem tot ik de uiteindelijke versie heb gehoord, maar denk dat mumers het gaan diggen

Rene1979
Hey waarom is er al gestemd.. Kan dat Lars?

avatar van Delars
S&S en Bedorvenkebab hebben zoals beschreven de cover gemaakt, en om een goede indruk te hebben van de sfeer, moesten hun natuurlijk wel een versie horen.
Dus ja, dat kan inderdaad!

avatar van Colucci_Era
Wat is er eigenlijk gebeurd met die Suggesties EP?

avatar van Delars
Een aantal dingen zijn niet helemaal goed gelopen, waarna besloten is de EP te laten voor wat het is.

avatar van Delars
Enter ( End Of Darkness ) is nu te beluisteren op Bandcamp.
Enter ( End Of Darkness ) | Delars - delars.bandcamp.com

CannabisFristi
Vette cover

Delars schreef:
Dus ja, dat kan inderdaad!

Cool dan is het geen spookstem

Inderdaad!

P-DawG
Enter (End of Darkness) klinkt als een mooie intro, ben wel benieuwd.

avatar van Rhythm & Poetry
Wow, zeg dat. Geweldige intro, zorgt ervoor dat ik veel zin heb in dit project van Delars.

avatar van Silky & Smooth
Ik denk dat jij dit ook leuk zult vinden, en eigenlijk de meesten hier wel. Op zijn Bandcamp stonden eerder al vette nummers en nu heeft hij een hele plaat gemaakt met nieuwe nummers. Hiermee heeft hij voor een eenheid gezorgd die een album als dit nodig heeft. De nummers zijn erg relaxed door de gekozen instrumentaties, maar ook gebruikte weer-samples als regen, wind en onweer, die subtiel zijn toegevoegd. Ik heb al een aantal keren een vergelijking met Emancipator gemaakt in mijn feedback tegenover Lars. Ik denk dat dat al genoeg zegt over de kwaliteit van de ze plaat en het talent dat de jongen heeft.

(Zo, mijn beargumentering even voor mijn vroege stem, Rene )

avatar van thgryda
Hier ben ik wel benieuwd naar zoals S&S al zei door de goeie nummers op delars zijn bandcamp. De intro klinkt opnieuw prachtig en is in de sfeer van de nummers die ik eerder al hoorde. Dit is zeker 4 materiaal

avatar van Delars
Hoop dat het niet tegen gaat vallen .

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Dope cover! Ondanks dat ik de toetsenbordletters een beetje out of place vind. Denk dat hij goed bij de sfeer van de muziek gaat passen, als ik de intro zo hoor . Mooie sneak preview, die me benieuwd maakt naar de rest.

avatar van Delars
Leuk dat iedereen zo geinteresseerd is

CannabisFristi
Ik heb al wat gehoord van Lars,en wat ik heb gehoord is zwaaar de moeite waard!
Vertel de politie,de brandweer, en je vader dat deze EP uitkomt

avatar van Timmie
Eerste track, mooie wind geluiden in het begin! Beetje jammer dat alles even stil is als de beat begint maar als hij begint is het toch ook wel weer dope dat alles even stil werd . Verder de Beat, de Drums vind ik erg goed. De claps zijn precies goed, niet te hard. De instrumenten zijn mooi, soft. Mooie piano.

Thx Timmie!

Eyes | Delars - delars.bandcamp.com

De laatste preview, voordat de EP komt..

avatar van niels94
Intro en cover zijn alvast hard

Komt deze EP in zijn geheel op je bandcamp pagina?

EDIT: Eyes is ook erg mooi. Dit gaat denk ik wel vet worden

avatar van Delars
Thx Niels!, ja de EP komt in zijn geheel op bandcamp!

avatar van thgryda
Eyes , ik heb het al vaker gezegd je hebt talent, erg goeie productie, net lang genoeg om het niet saai te laten worden. Als je dat allemaal in 1 mooi geheel krijgt gaat deze EP erg sterk worden. Labels slapen in Nederland

Rene1979
Eyes is ook weer te gek. Ik hoop dat je snel een goede Amerikaanse MC vind die een plaat met je opneemt. Ik zou Substantial ofzo mailen!

thgryda schreef:
Labels slapen in Nederland

Inderdaad, zou Topnotch eens mailen. Hoewel, dan heb je kans dat je met Ali B moet samenwerken ofzo

avatar van Bedorvenkebab
Zou ik niet doen. Ik denk dat Lars nog dingen kan/moet leren voordat hij zo'n stap moet maken. Er zijn verder weinig labels in Nederland die dit "soort" muziek uitbrengen. Een MC als Substantial ben je gelijk een paar honderd euro kwijt per verse. Ik gun het Lars zeker, en je hoort op deze EP ook duidelijk progressie, maar juist daarom lijkt het me beter om klein te beginnen.

Was ook meer een grapje

Niet dat hij het niet zou kunnen, maar het lijkt mij zo ook niet te werken. Daarnaast ben ik het met je eens. Wellicht eerst beginnen met rappers uit de omgeving of rappers die je kent o.i.d. Als je überhaupt met MC's wilt werken, je kunt toch ook (grotendeels) instrumentale muziek blijven maken zoals, ik noem maar wat, Bonobo of Flying Lotus?

toris
Als Delars een talentvolle Mc in de buurt heeft, die net zo gedreven is als hij, is het misschien een idee om met hem te gaan werken. Maarja, dan moet je ze natuurlijk weer net weten te vinden. Hij moet in elk geval zijn prachtige producties niet verspillen aan matige rappers, dan zou ik nog eerder voor instrumentaal gaan.

avatar van Rhythm & Poetry
Niks mis met een instrumentaal album, zeker niet in de stijl zoals Delars produceert. Wat ik tot nu toe van deze EP heb gehoord - en van Delars in het algemeen - is zeer veelbelovend. Zijn samplekeus is uitstekend, zo ook op Eyes. Verder zou ik het ook nog rustig aandoen, de stijl nog verder verfijnen zodat het meer authenticiteit oplevert.