Metallica - St. Anger (2003)

Label: Elektra

1. Frantic (5:50)
  2. St. Anger (7:21)
  3. Some Kind of Monster (8:25)
  4. Dirty Window (5:24)
  5. Invisible Kid (8:30)
  6. My World (5:45)
  7. Shoot Me Again (7:10)
  8. Sweet Amber (5:27)
  9. The Unnamed Feeling (7:09)
  10. Purify (5:14)
  11. All Within My Hands (8:48)
MetalDex schreef:
Ik verwacht dat het toch kerst '07, voorjaar '08 gaat worden, of het moet wel zo snel gaan dat ze binnen 2 maanden het hele album af hebben, opgenomen, gemixed en wel; dan zou het wel eens het eind van de zomer kunnen worden, maar daar reken ik niet op.
Ik verwacht eind dit jaar

Joy
ik verwacht helemaal niks meer van metallica (dus die nieuwe gaat niet tegenvallen, sterker, ik ga um nie eens beluisteren)

Feeder

DonDijk
Joy schreef:

ok.. daar zijn we met zn allen erg rouwig om..

uiteraard

Ik denk dat je hem stiekem toch minimaal 1 keer beluisterd

Joy
nie denken , doet je geen goed

avatar van jeroenman
Poll zetten? Ik gok dat het nieuwe album er eind 2007 pas is.

jeroenman schreef:
Poll zetten? Ik gok dat het nieuwe album er eind 2007 pas is.

Ik bied 2008

Nog een 2008

0,5
Ik hoop Juni-Juli-Augustus 2007 maar vrees dat het maar onder de kerstboom zal liggen.

Zouden we beter geen The new Metallica abum-topic aanmaken want we zijn er wel al fameus over bezig geweest.

avatar van rusty nail
spring 2008 Maar ik hoop dit najaar .Mischien is hij nu stiekem bijna afgemaakt.

rusty nail schreef:

Misschien ligt hij allang in de rekken?

rusty nail schreef:

Dat zou wel een enorme verassing zijn als ze aangeven dat het album al volledig af is en maandag in de winkels komt te liggen, maar dat zie ik nog niet zo snel gebeuren.
Metallica lijkt me eerder de band die iedere week een videoboodschap op de site gaat zetten om te zeggen hoever ze al gevorderd zijn. Posten de bandleden zelf ook op het officiële forum? Ik weet in ieder geval dat Mustaine wel zo de fans op de hoogte blijft houden over de gang van zaken mbt het nieuwe album, tour, etc.
Maar ik wacht geduldig af...

Joy
hoe zinvol is het maken van een poll over wanneer het album uitkomt?

MetalDex
niet, maar het doodt de tijd

MetalDex schreef:

Maar ik wacht geduldig af...
Metallica laat nooit wat los voor er een release date is.Was bij andere Albums ook het geval. Ze zijn er mee bezig want het is stil op de site. Maar hoever????

rusty nail schreef:

Binnenkort zullen we mss iets mogen verwachten ivm the ecstacy of gold. Morricone word in february 80 jaar dacht ik.

avatar van jeroenman
Joy schreef:
hoe zinvol is het maken van een poll over wanneer het album uitkomt?

Niet.

We kunnen ook hopen op het nieuwe album van Ozzy dat waarschijnlijk in Februari uitkomt.

blisteringdude schreef:

Ik ben toch echt meer geinteresseerd in Metallica's nieuwe album

frankvankesteren schreef:

Ik ben toch echt meer geinteresseerd in Metallica's nieuwe album

Misschien is dit dan voor jou (tijdelijk) goed genoeg.

Men woorden waren nog niet koud en het was zo ver.

De voorstelling van het verzamelalbum is op 2 february. Net op mijn verjaardag (Had wel liever dat ze het nieuwe Metallica-album op mijn verjaardag gaven maar het is toch iets hé, the ecstacy of gold.)

Bobiej
frankvankesteren schreef:

Misschien ligt hij allang in de rekken?

Misschien is de nieuwe Trivium wel stiekem de nieuwe Metallica .

Bobiej schreef:

Misschien is de nieuwe Trivium wel stiekem de nieuwe Metallica .

dat vind ik heel knap, trivium stond toch echt in het voorprogramma van Metallica Bovendien vind ik hen niet goed maar dat even buiten beschouwing gelaten

MetalDex
Inderdaad, als de nieuwe Trivium stiekem van Metallica is, hebben ze St. Anger geëvenaard

MetalDex schreef:

Ik heb nog nooit één Trivium-nummer gehoord dat kon tippen aan nummers op deze plaat

MetalDex
In slechtheid bedoelde ik.

MetalDex schreef:
In slechtheid bedoelde ik.

weet ik.. maar ik kwam gewoon weer even op voor ST. Anger, ik vind het namelijk wel een goede plaat

Trivium is 1 van de meest kansloze bands die ik ooit heb gezien:).

MetalDex
Inderdaad, ik snap ook echt niet waarom dat die zo opgehyped worden. De meest arrogante, overgewaardeerde band sinds de hairmetal.