Evidence - Cats & Dogs (2011)

Label: Rhymesayers

1. The Liner Notes (2:27)

met Aloe Blacc

2. Strangers (4:10)
  3. The Red Carpet (4:46)

met Raekwon en Ras Kass

4. It Wasn't Me (3:27)
  5. I Don't Need Love (3:00)
  6. You (4:18)
  7. God Bless That Man (0:50)
  8. Fame (4:09)

met Prodigy en Roc Marciano

9. James Hendrix (3:39)

met Step Brothers

10. Late for the Sky (5:38)

met Aesop Rock en Slug

11. Crash (2:42)
  12. Where You Come From? (4:35)

met Lil' Fame, Rakaa en Termanology

13. Untitled (0:04)
  14. To Be Continued... (3:11)
  15. Failling Down (4:16)
  16. Well Runs Dry (4:42)

met Krondon

17. The Epilogue (3:10)
  18. Sleep Depreviation * (4:40)
  19. Good Times * (4:02)
  20. Same Folks * (4:40)

met Fashawn

Rene1979
Hier kijk ik misschien nog wel het meest naar uit op Rhymesayers..

avatar van MJ_DA_MAN
Komt To Be Continued... er nou in één keer wel weer op? Hoe kom je trouwens aan de tracklist, Rene (ik kom alleen twee versies tegen via niet-verkoopsites)?

Edit: via Rhymesayers dus.

avatar van discipline
Dit ziet er wel erg leuk uit!

avatar van Harderwiek
Hier ben ik ook echt heel benieuwd naar! Nog tijdje wachten helaas!

Via de Facebook van Evidence zelf. Evidence | Facebook

Nieuwtje ook op Hiphopleeft - Home

avatar van Harderwiek
Vind To Be Continued... wel wat tegenvallen trouwens...

avatar van -marco-
Whoea, wat een gasten lijst is dit!! VET

al te pre-orderen bij fifth? Speciale edition ofzo!! Kick ik op

avatar van Rhythm & Poetry
Ik heb hier zin in. To Be Continued... is alvast zalig.

avatar van Snoeperd
kandidaat voor album van het jaar.

To Be Continued... is moddervet. Geweldige track, van het Weatherman LP niveau.

Geweldige gastartiesten.

avatar van Delars
Helemaal mee eens.
To Be Continued is keihard.
Hopen dat hij dat niveau constant vast weet te houden, dan hebben we een pareltje.

avatar van Harderwiek
features zijn goed. Behalve Raekwon dan, die begint mij beetje moe te maken door op elk album zichzelf te laten horen en weinig te presteren. Evidence is verder een fijne rapper en heb goed vertrouwen in dit album, hoewel ik niet van mening ben dat dit album van het jaar gaat worden.

avatar van carero
Staat ook een bonus track op met Fashwan (Same Folks) waarvan inmiddels ook een video vanuit is gekomen.

avatar van Rhythm & Poetry
Hopelijk zal het nieuwsbericht van de overleden 2Pac jouw nieuwtje niet overschaduwen. Afwachten!

avatar van MAS
MAS
Tracklist ziet er goed uit.

Rhythm & Poetry schreef:

Wat bedoel je? Dat het oud nieuws is of dat het onbelangrijk nieuws is? In beide gevallen vind ik jouw reactie overdreven aangezien het hier nog niet gepost was.

avatar van Rhythm & Poetry
Het eerste carero. Het spijt me carero, hopelijk kunnen we vrienden blijven carero.

Rhythm & Poetry schreef:

Mag het niet zeggen maar..

avatar van carero
Oke laat ik maar de grootste zijn, was best een leuke grap.

avatar van niels94
Ik heb hier erg veel zin in, ben erg benieuwd hoe dit wordt. Ik ben verder nog niet echt bekend met het werk van Evidence (zal ik binnenkort eens wat aan doen) maar de eerste single klinkt alvast goed.

avatar van Harderwiek
Erg benieuwd naar Fame... imo passen de drie artiesten niet echt bij elkaar, maar zou wel eens goed kunnen uitpakken!

avatar van He$$el_01
Die sampler klinkt wel erg lekker. Vooral de eerste twee nummers.

Van Same Folks krijg ik echt een lekker zomers gevoel. Je weet wel, dat gevoel dat we hier in Nederland de hele zomer niet hebben gehad.

Harco
Harderwiek schreef:

P en EV passen wel degelijk bij elkaar. Dat lieten ze wel horen op dit nummer. Ik vind Roc Marciano alleen heel erg matig.

avatar van Harderwiek
You klinkt ook weer heerlijk!

avatar van Snoeperd
Ongelooflijk, wat is You een lekker nummer. Fantastisch nummer.

avatar van TheLegacy
Is er al wat bekend over de vorm van de hoes? Aangezien, Rhymesayers altijd die harde hoezen dropt. Wil deze sowieso aan m'n collectie toevoegen, maar het is toch mooi om te weten.

avatar van MAS
MAS
De hoes is gewoon normaal. Anders was dat al bekend.

avatar van TheLegacy
Oké dat is dan weer jammer

avatar van Harderwiek
Net maar bestelt, altijd wel leuk om hem autographed binnen te krijgen. Volgens mij is er verder niet veel speciaal aan de lay-out etc. van het album. Altijd jammer als dat zo is bij Rhymesayers. Kijk hier erg naar uit!!