Radiohead - TKOL RMX 1234567 (2011)

Electronic
Label: XL

1. Little by Little [Caribou Remix] (5:38)
  2. Lotus Flower [Jacques Greene Remix] (7:10)
  3. Morning Mr. Magpie [Nathan Fake Remix] (4:52)
  4. Bloom [Harmonic 313 Remix] (5:04)
  5. Bloom [Mark Pritchard Remix] (6:06)
  6. Feral [Lone Remix] (5:11)
  7. Morning Mr. Magpie [Pearson Sound Scavenger Remix] (4:14)
  8. Separator [Four Tet Remix] (6:58)
  9. Give Up the Ghost [Thriller Houseghost Remix] (6:18)
  10. Codex [Illum Sphere Remix] (4:40)
  11. Little by Little [Shed Remix] (4:52)
  12. Give Up the Ghost [Brokenchord Remix] (7:28)
  13. TKOL [Altrice Remix] (5:09)
  14. Bloom [Blawan Remix] (5:24)
  15. Good Evening Mrs. Magpie [Modeselektor Remix] (7:50)
  16. Bloom [Objekt Remix] (5:28)
  17. Bloom [Jamie Xx Remix] (2:27)
  18. Separator [Anstam Remix] (4:48)
  19. Lotus Flower [SBTRKT Remix] (5:21)
tuktak
damn wat een superdikke tune is dat idd zeg!

avatar van andnino
Weinig toe te voegen aan wat al gezegd is. Aantal goede, aantal mindere. Had ook liever een kleinere selectie (1 disc) gezien. Mijn favorieten: Caribou, Jacques Greene, Harmonic 313, Mark Pritchard, Illum Sphere. Four Tet en Jamie xx zijn ook prima.

Dikkop
Die remix van Jacques Greene moet 1 van de beste zijn die ik ooit heb gehoord.
Wat een fantastische artiest is die kerel eigenlijk.

avatar van Booyo
Tja, ook ik blijf herhalen wat er reeds gezegd is. Wat een zonde dat het zo lang duurt. Er zitten namelijk enkele ronduit geweldige remixen tussen, maar zo lang gaat gewoon vervelen. Was de tijdsduur gehalveerd had ik minstens een half punt meer gegeven.

avatar van VictorJan
Lotus Flower [Jacques Greene Remix]

avatar van repsac
ge-wel-dig remix album!

eerst wil ik wel zeggen dat ik het nog wel grappig vindt dat veel radiohead-fans dit album maar niks vinden, maar dit allemaal wel artiesten zijn die Thom Yorke fantastisch vindt.

o, de ironie

nu, het album dan maar. ik vindt eigenlijk niet dat er te veel remixen staan op dit album, alle remixen hebben allemaal bepaalde geniale ideeën die die remix de moeite waard maakt. het zijn allemaal artiesten die ik fantastisch vind, op één cd, die Radiohead remixen

can it get better than this?

Radiohead [DJ Shadow Remix] hier, die intro is GEN-I-AAL!!

Yann Samsa
Ik vind 'm wel wat te lang, maar dat mag de pret niet drukken: vind 'm even goed als de originele release. Met Lone, Nathan Fake, Caribou, Modeselektor, Four Tet, Jamie XX,... staan er dan ook toppertjes tussen. Deze plaat toont aan de éne kant aan hoe sterk groove gedragen KoL eigenlijk wel is, maar introduceert een diepere sound. Meer dan geslaagd remix album. Punt.

avatar van Ralph.
Die Caribou remix is zo fuckin hard.