Patti Smith - Banga (2012)

Label: Columbia

1. Amerigo (4:36)
  2. April Fool (3:46)
  3. Fuji-San (4:12)
  4. This Is the Girl (3:49)
  5. Banga (2:51)
  6. Maria (5:05)
  7. Mosaic (4:12)
  8. Tarkovsky (The Second Stop Is Jupiter) (4:50)
  9. Nine (5:02)
  10. Seneca (5:39)
  11. Constantine's Dream (10:19)
  12. After the Gold Rush (4:13)
  13. Just Kids * (4:28)
avatar van musician
Ik heb eigenlijk buitengewoon veel behoefte aan nieuw (rock-)werk van Patti. Banga, hoe goed ook, is al weer 8 jaar oud.
Hoewel van goede wil, is ze ook weer niet de jongste. Met alle respect.

En is ze nog tot een nieuw album als dit in staat?
Juist nu mag de stem van Patti voorlopig even nog niet ontbreken.

Wat een prachtig album! Diep onder in de indruk, zo'n schitterend album zo laat nog in haar carrière!

avatar van Boomersstory
Dit vind ik haar meest volwassen album. (Horses Al lang vergeten). En wat vertolkt ze Niel young's after the goldrush fantastic!!!!!

Deze dame hoeft niks meer te bewijzen, maar doet het toch maar weer met dit mooi plaatje.
Haar stem klinkt nog altijd zeer goed ( ondanks haar leeftijd ). Banga kan gerust naast haar "klassiekers", zoals Horses en Wave , staan .

avatar van musician
Ik zou nieuw werk ook wel weer eens leuk vinden. Maar ja, we worden er niet jonger op....