Slaughterhouse - welcome to: OUR HOUSE (2012)

Label: Shady

1. The Slaughter (Intro) (1:17)
  2. Our House (5:58)

5. Hammer Dance (3:44)
  6. Get Up (5:02)
  7. My Life (4:21)

met Cee-Lo

8. We Did It (Skit) (0:41)
  9. Flip a Bird (4:20)
  10. Throw It Away (4:15)

met Swizz Beatz

11. Rescue Me (3:40)

met Skylar Grey

12. Frat House (3:48)
  13. Goodbye (5:02)
  14. Park It Sideways (3:56)
  15. Die (5:04)
  16. Our Way (Outro) (5:40)
  17. Asylum * (4:03)

met Eminem

18. Walk of Shame * (4:06)
  19. The Other Side * (4:09)
  20. Place to Be * (3:54)

met B.o.B

avatar van Rhythm & Poetry
Eindelijk eens een grote release die ik toevoeg op MuMe. Ik trakteer iedereen op thee en koekjes. En met iedereen bedoel ik alleen Angelo, Bennerd en Yestsida. En met thee en koekjes bedoel ik thee en koekjes.

Ik heb wel zin in deze plaat, tracklist ziet er goed uit. My Life is een behoorlijk fijne track en de cover is prachtig. En Busta Rhymes.

avatar van Angelo
Koekjes. Thee.

Maar ehm, ik heb niet echt hoge verwachtingen voor dit album trouwens. Het debuut had wel een paar aardige nummers, maar was over de gehele linie te wisselvallig. Ik ben wel benieuwd of dat nu anders is, dus ik zal 'm sowieso wel gaan beluisteren. My Life valt me wel wat tegen, om nog maar te zwijgen over die vreselijke videoclip (< Cee-Lo lijkt ieder moment te exploderen, zo lijkt 't).

avatar van Yestsida
Ik kijk er alvast naar uit, Rob!

Het label moest wel aangepast worden. Er stond Aftermath, en dat moet uiteraard Shady zijn.
De videos klinken alvast veelbelovend, maar Throw It Away valt zwaar tegen. Net zoals op Nas' Summer On Smash komt dat vooral door Swizz Beatz.

avatar van Rhythm & Poetry
Al het goede in twee beste Yves. Je kunt niet verwachten dat alles in één keer goed is.

avatar van bennerd
Rob slijmt wel heel erg hard bij de crew. Maar als je met thee en koekjes op de proppen komt...

Ik kan overigens niet genoeg Swizz Beatz hebben. Die man maakt knallers. Ik hoop overigens dat Joell Ortiz niet te veel aan bod komt, want hij is duidelijk de zwakste van het Slaughterhouse-viertal.

avatar van Jordyp
Singles zijn een drama, maar zal deze toch checken. Em, Busta en ook Skylar maken mij toch wel nieuwsgierig.

avatar van Silky & Smooth
Ik heb net een klein beetje gehuild na het zien van de videoclip van My Life. En dan vond ik de raps nog voldoende...

avatar van He$$el_01
Ik begin de twee singles iets beter te vinden, met de nadruk op iets. Throw it Away is nog steeds niet normaal slecht. Ik ben bang dat dit helemaal de verkeerde kant op gaat. Poppy refreintjes en goedkope beats. Één verse van Royce na drie nummers is ook niet echt hoopgevend...

Maar wie weet komen ze nog met een paar nummers in de richting van Onslaught 2 en Lyrical Murderers, dat zijn namelijk de nummers die je van dit soort rappers wilt horen.

avatar van Delars
Toch wel zin in ondanks de bedroevende singles.

avatar van He$$el_01
Dit wordt hem niet ben ik bang.

avatar van Rhythm & Poetry
Oh, ik vind de snippets juist erg fijn klinken.

avatar van He$$el_01
Nee, het grootste gedeelte is best wel om te huilen. De beats passen totaal niet bij Slaughterhouse.

avatar van Rhythm & Poetry
Nu je het zo stelt: ik vind de snippets juist fijn klinken.

Niet!!!

avatar van Game
Ik vrees dat Eminem het opnieuw heeft verknald. Hij moet gewoon muziek blijven maken voor zichzelf, maar niet de executive producer rol op zich gaan nemen en proberen leiding te geven aan een ander project. Net als bij Yelawolf vorig jaar is de sound van Slaughterhouse bijna nergens te bekennen als ik naar de snippets luister. 1,5 jaar gedaan over de Shady deal, 1,5 jaar gewerkt aan het album en dat dit afleveren. Zonde.

PriestMaiden
Ik ben wel benieuwd naar deze plaat

avatar van Hurrdurr
1,0
Had nog niet gezien dat deze al toegevoegd was, maar zoals ik ook al op de artiesten pagina zei is Throw That met Eminem nu ook op iTunes en de rest van het internet te vinden. En ja, mr, Mathers verpest het aardig. Hij moet echt eens ophouden met over "bitches" met "lips and hips" rappen, want als het niet over Kim gaat heeft hij echt helemaal niks nieuws te zeggen.

@Game: Ik weet niet of ik het met je eens ben dat de Slaughterhouse sound weg is, want ik vond die nooit zo bestaan. Ze rapten allen vier gewoon zo hard als ze konden over standaard beats. Volgens mij is het nu niet heel anders, maar dan met een stel slechtere beats.

avatar van Game
Het klopt dat ze geen eigen sound hebben, je hebt gelijk; de beats zijn nu slechter.

Na het prachtige Goodbye brengen ze nu Throw That uit met Eminem, wat opnieuw een fail is. Em is tergend irritant, gelukkig brengt Joe Budden nog wat niveau, maar mijn verwachtingen worden er niet hoger van.

avatar van TheLegacy
Ik ga zo meteen beginnen aan m'n eerste luisterbeurt, ben erg benieuwd. Van de singles werd ik niet echt blij, hopelijk valt het allemaal een beetje mee.

avatar van TheLegacy
Tot nu toe ervaar ik het album als te gelikt en te druk. Vooral Eminem irriteert me enorm met z'n valse gezang en z'n 'yelawolf-achtige' manier van flowen. Ben nu bij 'Get Up' hopelijk is de rest van het album wat beter te pruimen dan voorgaande nummers.

nah dit word hem niet.. album is veel te lang, veel te commercieel, en de meeste beats zijn gewoon van laag niveau :/ er hangt echt zown recovery sfeer..

avatar van Delars
Het klinkt inderdaad nogal gelikt, maar ik ga hem niet beoordelen na 1 luisterbeurt.

avatar van Delars
Frat House die gaat in de auto gepompt worden..

ja frat house is dope man

avatar van Rhythm & Poetry
Fijn album. Veel sterke producties en een uitblinkende Royce da 5'9" (terwijl met name Joe Budden ook fijn rapt). Ik kan dit wel waarderen. Ook de combinatie tussen melodramatische tracks en vrolijke nummers werkt mijn inziens prima.

JonB.
Ja ik weet nog niet goed wat ik hier moet van vinden. Het klinkt niet slecht maar ik ben er ook niet van onder de indruk. Op een of andere manier vind ik Flip A Bird nog een van de leukere nummers. Frat House klinkt inderdaad erg hard. Goodbye en The Other Side zijn ook lekkere nummers.

avatar van KILLERBEE99
Vind het ook allemaal niet geweldig, maar slecht ook weer niet. Hammer Dance vindt ik echt een vette track, terwijl zoiets als My Life 10x niks vindt.

avatar van Delars
Begin hem steeds beter te vinden..

avatar van Silky & Smooth
Ik heb Slaughterhouse nooit vet gevonden en wederom kan het mij niet boeien. Grotendeels doorsnee beats en inderdaad rappers die alleen maar om het hardst rappen, maar weinig opvallen. Ik vind niemand er echt tussenuit steken, ze klinken voor mij allemaal hetzelfde. Eminem voegt er ook niks aan toe en Skylar Grey vind ik helemaal een verschrikking. Lichtpuntjes zijn bangers Hammer Dance en Frat House, het toch wel aanstekelijke My Life en Throw it Away. Mr. Porter (dus) gebruikt een sample die J Dilla ook gebruikte en dat vind ik vet. En voor de My Life-haters: Flip A Bird is echt helemaal om te huilen.