Hilary Duff - Most Wanted (2005)

Label: Hollywood

1. Wake Up (3:37)
  2. The Getaway (3:37)
  3. Beat of My Heart (3:09)
  4. Come Clean [Remix 2005] (3:43)
  5. Mr. James Dean (3:28)
  6. So Yesterday (3:35)
  7. Metamorphosis (3:28)
  8. Rock This World [Remix 2005] (3:58)
  9. Break My Heart (6:22)
  10. Fly (3:42)
  11. Girl Can Rock (3:09)
  12. Our Lips Are Sealed (2:39)
  13. Why Not [Remix 2005] (7:32)
  14. Who's That Girl (Akoestisch) * (5:35)
  15. Jericho (2005) * (3:55)
  16. Supergirl * (2:54)
  17. Party Up [Dance Remix] * (6:43)
avatar van Arno
FisherKing schreef:
Dit is KUT- muziek. Mag geen naam hebben, ondeugdelijk gedreun, ontworpen door dito managers.... dit is leeg en inhoudsloos dit is mac-uitwerpselen- dit is een troosteloos gedoe- dit is een touw zoeken- dit is misschien ook wel een touw vinden- dit is -- dit is -- niets.

helemaal mee eens. zoveelste jong meisje dat kan acteren en daarom ook kan zingen

ik heb ze twee liedjes live horen zingen, het was meestal goed maar bij het liedje wake up zong ze twee lijntjes heel vals namelijk bij de wake up, wake up maar daarna heeft ze zich weer herpakt

Er zitten goeie nummers in maar soms zitten er nummers in -naar mijn mening- met te veel gitaren, drums en gedreun.
Dan lijkt ze weer zo'n Avril-fakertje.

amai dat gemiddelde is ook ferm gedaald

oh god anastacia word helemaal afgezeken omdat ze na drie cd's al een greatest hits heeft waar tenminste goede hits op staan. en hilary duff die er nog maar 2 heeft gemaakt en hoogstens 2 hits in nederland en hoogstens 4 in amerika brengt er ook een uit en iedereen is super enthausiast

Bob Cremers
Ze wordt steeds mooier.

Hilarious
FisherKing schreef:

ABSOLUUT NIET WAAR!! Het is misschien niet jouw soort muziek. Maar Hilary Duffs muziek is gewoon adembenemend, prachtig, mooi, zalig met andere woorden genieten. Voor mij is ze de beste zangeres en actrice van de hele wereld. Dus geniet er gewoon van en breek dat meisje niet af. Ze zet zich heel hard in en is veel beter dan de meeste actrices die een cd maken. Hilary Duff is gewoon gemaakt om zangeres ook te zijn.

avatar van jowietje
De uitgebrachte tracks zijn lekker.

Wanneer komt er een nieuw album van haar??

Mojo Pin
Op 31 juni heb ik gehoord.

Mooi hoes zeg

Mojo Pin
Ja, al bijna net zo fraai als die van Raffaela.

avatar van jowietje
Nou deze is stukken mooier dan die van Raffaela, Hillary is sowieso mooier

avatar van rOomijsjje
Mojo Pin schreef:
Op 31 juni heb ik gehoord.

haha.. heeeeel grappig!!! maar serieus.. weet iemand wanneer er een nieuw album komt??

Ze is bezig met een nieuw album en die zal waarschijnlijk heten: It Can't Rain All The Time.

edejong
en die word in de stijl van het nummer "Rock My Heart" het album word dus rockier!

Haar nieuwe single word Material Girl een cover van Madonna samen met haar zus Hayley. Ik heb het al gehoord en het is echt heeel goed...

Mojo Pin
O, dan betwijfel ik of het iets voor mij is

kellyclarkson schreef:

Ik heb hem dus ook net gehoord, leuk vernieuwd. Maar hij kan zeker niet tegen de echte versie op. Hij is ook wat aan de saaie kant gebracht.

avatar van Josje
ik vind het een super leuk nummer:)!

Ik vind het leuk dat Hilary ook andere dingen eens uitprobeert, want Material Girl is een beetje een rocknummer maar bevat ook andere stijlen vind ik.

kellyclarkson schreef:

Het is juist een pop nummer, en ik hoor er geen rock in terug, maar dat vind ik dan

Intussen is ook Play With Fire uitgekomen en het is een heel leuk nummer geworden, maar ik denk dat Hilary meer de nadruk op pop zal leggen het volgende album.

Het nieuwe album zou 'A Dramatic Life' heten volgens wikipedia, maar ik denk dat het maar een verzinsel is van iemand.

Hilarious
Ja, haar nieuwe liedjes Material Girls en Play With Fire vind ik heel mooi. Dus ik kan niet wachten op dat nieuwe album. Ik ben superblij dat er bijna weer een nieuw album is, dat wordt genieten.

Ik ben het helemaal met Arno eens!

avatar van Joly

Ze is te veel afgevallen ze ziet er nu echt niet uit sorry hoor maar er mag nu wel wat kilotjes bij.
En ze kan niet echt live zingen bekijk de video maar hierboven daar laat ze de microfoonstok vallen dom.

Ik heb net een clip van haar nieuwe single gehoord en het is echt anders meer electronic en zo. Veel volwassener vind ik...

avatar van Stan
Het lijke wel alsof ze hier live zingt

avatar van Stan
Nieuwe foto's van haar nog niet gereleasde album Dignity

Denk dat de 3e foto de front cover wordt

Trouwens nieuwe single With Love is nu voledig beschikbaar!
Is wel coowl

Andere foto's bij een radio station over de bekendmaking van haar nieuwe album