2Pac - Me Against the World (1995)

Label: Interscope

1. Intro (1:40)
  2. If I Die 2Nite (4:01)
  3. Me Against the World (4:40)

met Dramacydal

4. So Many Tears (3:59)
  5. Temptations (5:00)
  6. Young Niggaz (4:53)
  7. Heavy in the Game (4:23)

met Richie Rich

8. Lord Knows (4:31)
  9. Dear Mama (4:39)
  10. It Ain't Easy (4:53)
  11. Can U Get Away (5:45)
  12. Old School (4:40)
  13. Fuck the World (4:13)
  14. Death Around the Corner (4:07)
  15. Outlaw (4:32)

met Dramacydal

rodneyVL
Kos schreef:
Nee, en bovendien vind ik de zogenaamd diepe teksten bepaald niet zo indrukwekkend als jullie kennelijk.

Sterker nog ik vind dat 2pakje uberhaupt niet indrukwekkend..

Akonner
Sterker nog ik denk dat jij geen albums van Tupac geluisterd heb anders had je geen 1,0 en 0,5 voor hem gestemd. Sterker nog ik zou jouw aanraden om weer terug tegaan naar die emo muziek van jouw.

Dr.Greenthump
Verbaast me niks als je niet zo'n HipHop liefhebber bent ...

Akon: loop niet te ''bitchen'' please

rico-bballer
Toch zou ik graag nadere uitleg willen voor zo'n cijfer.

Social_Mask
Dat heeft niet veel nut. Want meestal zijn dat soort stemmen, haat stemmen.

KSPR
Meestal zeggen de haatstemmers niks.

Meestal jah...

rico-bballer
Hoe zou dat toch komen ik bedoel ze zullen heus wle goede argumenten hebben toch...?

KSPR
Ja. Bijvoorbeeld dat die artiest beef had met hun favo artiest.

Maja back ontopic, kon er de laatste keer niet goed meer doorkomen (album dus). Zal het nog eens proberen, tot zover staat er nog een 4.

Jamaican
Na lange tijd dit album weer opgelegd. Weer puur genieten bij elk nummer. Ik ben aan het twijfelen of dit een 5* zou krijgen.

Social_Mask
Door al 2 'haatstemmen' is de gemiddelde onder de 4*...
Best vervelend vooral als het bij je nummer 1 album gebeurd..

Edit: Akonner

Akonner
Daarom heb ik speciaal voor Social het gemiddelde naar een 4 gebracht door mijn punt met 0,5* te verhogen naar een perfecte 5 voor een nagenoeg perfect album!

Social_Mask
Maar vind je hem dan ook wel 5* waard? Want anders moet je het gewoon op je 4,5* houden.

Akonner
Ja het is wel net een 5 toch blijft AEOM mijn favoriet, bij dit album is het makkelijker iets hoger te scoren omdat er minder nummers op staan. Een 5 omdat tracks als If I Die 2Nite, So Many Tears, Dear Mama, Can U get Away en Old Skool te gruwelijk zijn. En te is in dit geval goed.

C.J. Slob
Gewoon een top album van 2Pac. Niet elke track kan me bekoren maar dat is ook vrijwel onmogelijk. Er staan een paar geweldige tracks op zoals Dear Mama en So Many Tears. Dit zijn tracks die absoluut 5 * waard zijn, omdat ik echter niet elke track lekker in het gehoor vind liggen ga ik voor een 4.5 *.
Vooral de emotie die 2Pac in zijn nummers weet te leggen vind ik geweldig!

C.J. Slob
Verlaagd naar 4 *.

Ik stuurde een mailte naar stevenvk (aldus geschiede):

Akonner schreef:
Beargumenteer die 1,5* is bij het album van 2pac MATW want volgens mij heb jij het album nog nooit gehoord haal anders gewoon even die haat stem weg...

ik vind die cd allesbehalve goed.
IK bepaal zelf hoeveel sterren ik geef aan bepaalde cd's
Stuurt u naar iedere gebruiker een PM als die stem niet overeenkomt met uw wens?
Aanvaardt toch eens dat mensen bepaalde smaken hebben en andere ideeën hebben over goed en slecht.

Vervolgens verlaagt deze beste man zijn stem naar een 1,0.

Hoe kinderachtig...

Dit blijft een van de beste albums ooit gemaakt voor mij persoonlijk.

kArIzMa_TuRk
_O^
hierna moest je zeggen:

Nee, jij bent de enige. ( )

CaliLove
Heb dit album van 4.0* naar 4.5* verhoogd. If I Die 2nite en Temptations zijn echt beste tracks op dit album en behoren tot Pac's beste tracks naar mijn insziens.

avatar van VforVictor
Een van zn beste albums, zn lyrics zijn onovertroffen hiero, de hoogtepuntjes: Temptations, Death around the corner, Fuck the world, If I die tonight, ik geef em een 4

avatar van Zjapp
Outlaw vind ik echt een gruwelijke afsluiter! Khadafi steelt daar toch wel een beetje de show. Erg laid-back als afsluiter.

Now I'm lost and I'm weary, so many tears
I'm suicidal, so don't stand near me
My every move is a calculated step, to bring me closer
to embrace an early death, now there's nothin left
There was no mercy on the streets, I couldn't rest
I'm barely standin, bout to go to pieces, screamin peace
And though my soul was deleted, I couldn't see it
I had my mind full of demons tryin to break free
They planted seeds and they hatched, sparkin the flame
inside my brain like a match, such a dirty game
No memories, just a misery
Paintin a picture of my enemies killin me, in my sleep
Will I survive til the mo'nin, to see the sun
Please Lord forgive me for my sins, cause here I come...

Ik denk dat Shed So Many Tears voor mij bij de beste Hip-Hop nummers behoort. Zowat een perfect nummer. Geweldige beat die een perfectie sfeer neerzet, diepzinnige tekst, wat met enorm ENORM veel emotie wordt gerapt door Tupac, met een heerlijke flow.

avatar van J.M.
Helemaal mee eens, voor mij is dat ook één van de beste hiphopnummers ooit behoort, ik denk ik dat ik alleen B.I.B.L.E. net iets beter vindt, en daarna So Many Tears; die tekst is briljant.

avatar van Niek
J.M. schreef:
ik denk ik dat ik alleen B.I.B.L.E. net iets beter vindt,
Snap niet wat mensen zo goed aan BIBLE vinden. Ik vind de titel leuk gevonden. Goede tekst enzo, maar echt bijzonder.. nee. Maar dat is offtopic. So Many Tears is vreselijk goed idd.

als ik de bovenste comments lees, wordt ik kwaad...
ik weet dat het hun mening is, maar k kan daar niet tegen..

avatar van MJ_DA_MAN
Oftewel, groupie .

eazyfan
MJ_DA_MAN schreef:
Oftewel, groupie .
Idd, zo'n mensen kan ik ook niet altijd uitstaan, ik vind dit album ook gewoon top en Pac ook, maar ik geef alles nog een realistische score (naar mijn mening dan).

Social_Mask
Biggie staat anders wel in zijn top10 hoor. Niet echt een groupie.

avatar van Yak
Yak
Berichten verwijderd.

avatar van LapraS
Ik stuurde een mailte naar stevenvk (aldus geschiede):

Akonner schreef:

ik vind die cd allesbehalve goed.
IK bepaal zelf hoeveel sterren ik geef aan bepaalde cd's

Vervolgens verlaagt deze beste man zijn stem naar een 1,0.

Hoe kinderachtig...

Dit blijft een van de beste albums ooit gemaakt voor mij persoonlijk.

Ik begrijp niet hoe je hiervoor 1.5 stemmen kan geven met nummers als Dear Mama en If I die 2night. Dat is toch belachelijk of niet? Ook al ligt Hip Hop je niet.