The Game - Jesus Piece (2012)

Label: Interscope

4. Pray (4:58)

met J. Cole en JMSN

5. Church * (6:07)

met King Chip en Trey Songz

6. All That (Lady) (3:34)

met Big Sean, Fabolous, Jeremih en Lil' Wayne

7. Name Me King (4:05)

met Pusha T

8. See No Evil (4:01)

met Kendrick Lamar en Tank

9. Can't Get Right (4:44)

met K. Roosevelt

13. Celebration (4:48)

met Chris Brown, Lil' Wayne, Tyga en Wiz Khalifa

14. I Remember * (4:41)

met Future en Young Jeezy

15. Blood Diamonds * (4:16)
  16. Dead People * (4:19)
  17. Blood of Christ * (5:06)
  18. Holy Water * (3:22)
avatar van bennerd
He$$el_01 schreef:
Het album van Kendrick is overschat.

Dat dus. Als dit album niet beter is dan good kid, M.A.A.D. city, dan heeft Game wel heel erg onder zijn niveau gepresteerd.

avatar van He$$el_01
Nou dat zou ik nou ook weer niet meteen durven zeggen, er staan namelijk wel een paar sterke nummers op het album van Kendrick. Maar Game heeft dan in ieder geval niet het niveau van bijvoorbeeld 'The Documentary' gehaald. Maar ik vraag me af of hij daar nog wel toe in staat is om eerlijk te zijn. Het zou een leuke verrassing zijn, dat zeker.

avatar van bennerd
Als hij weer de kameleon gaat uithangen, vrees ik er ook wat voor. LAX was tenminste wel nog goed (voorlopig mijn favoriete Game-plaat), maar daar gebruikte hij tenminste nog zijn eigen karakteristieke stem en flow.

avatar van UmindC
Nog een nummer wat het album niet gehaald heeft: Judas Closet, met Nipsey Hussle.

@HoodlumHavoc

Dankje . Vind dat hiphop ook niet over ruzie gaat, maar destijds was ik ook niet iemand die illmatic goed vond. Heb gewoon genoten van de emotie die beide kanten erin zetten.

SCHOKKENDE (Maar mooie) 50 ...

"In Game's case, there is absolutely no malice in my heart towards him. I'd like to see him do whatever he can do at this point. And Buck, I think that's over, I think that's done. I think his career is finished. It's because his temperament, right now he's in jail but knowing who he is the entire time he's been around, I don't know if he has what it takes to recover."

Ik vind Kendrick's album niet overschat heren, maar daar zijn de meningen over verdeeld.

Ook vind ik LAX juist Game's zwakste album, du die mening deel ik niet.

@Holla

Schokkende 50Cent? 50 Cent is nochtans rustig tijdens de interview...

avatar van Holla
Ik vind het vrij schokkend als hij zegt dat hij geen probleem met Game heeft en datie hem graag ziet doen wat hij kan. Normaal als naar Game gevraagd werd kwam er een hoop haat uit z'n mond, vriend. Of heb ik wat gemist nu?

@Holla

Dat liedje is 2 jaar oud, in die interview zegt 50 Cent tenminste iets zinnigs terwijl Game gewoon met de hele situatie lig te lachen door 50 Cent te vergelijken met 'zombie movies'

Ik blijf fan van beide wat er ook nog gebeurt tussen die twee

avatar van Holla
Weet het, het liedje is 2 jaar oud maar toch. Laatste jaren gewent geraakt aan haat van 50 terwijl Game af en toe nog eens een korte ''peace offering'' deed. Ondanks dat ik persoonlijk meer een Game fan ben dan een 50 fan zal ik 50's album zeker een listen geven, als het goed is wel meer dan 1.

@Holla

Ken je het hem kwalijk nemen na wat er allemaal is gebeurt tussen die twee? Hij zei gewoon nee, en wat doet Game? 50 Cent weer beginnen dissen. Het is het één of het is andere en Game verwisseld constant tussen peace of geen peace.

Ik zou die twee ook graag weer bij elkaar zien hoor maar dat is iets wat ik niet direct zie gebeuren spijtig genoeg want ik mis die tijd wel eerlijk gezegd

Ach ja ik hoop dat Jesus Piece goed gaat worden ik ga hem zeker en vast beluisteren maar ik verwacht er niet echt veel van

ROLLIN' feat. Kanye West, Trae The Truth, Z-Ro, Paul Wall & Slim Thug

Weer een track die niet het album heeft gehaald door sample clearences. Deze keer Kanye met een beat die zo uit 2005 kon komen. Gerucht gaat dat het ook een beat uit dat tijdperk is.

avatar van Silky & Smooth
Lekker nummertje, jammer dat die het niet gehaald heeft!

En wat Game betreft: ik vind hem, buiten zijn muziek, sowieso een beetje zielig sinds ik dat filmpje heb gezien waarin ze met z'n vijfen iemand in elkaar trappen en dat filmen. I got blood on my nikes!

avatar van UmindC
Heerlijk nummer dat Rollin' . Op het album zou deze eigenlijk achter Jesus Piece komen.

avatar van Holla
Hmm.. Jammer Hoodlum Havoc dat je er weinig van verwacht. Ik begin steeds meer zin in Jesus Piece te krijgen door die vrij goede sundayservices elke keer.

Geweldig nummer dat Rollin weer!

@Holla

Ik verwacht er weinig van, maar het kan nog altijd beter zijn dan ik verwacht

avatar van faguar
Jammer van de gastartiesten op Rollin. Game komt wel erg goed.

Is ook zo Hoodlum Havoc,

Wat dat betreft was ik positief over R.E.D omdat ik totaal 0.0 verwachtingen had. L.A.X. vind ik schandalig slecht op een paar nummers na en R.E.D heeft al wat meer goeie nummers. De sundayservices moeten ''afvallers'' voorstellen voor dit album dus ik hoop dat (maar denk niet) dat alle 13 tracks gelijkwaardig aan of beter zijn.

Rolex Records, jawel! Goeie stap in je carriere, Game. Alles beter dan YMCMB of MMG...

avatar van Game
Niet alle Sunday Service nummers zijn afvallers, veel daarvan mochten niet op het album door samples.

avatar van Holla
Ja precies, maar ze klinken vrij goed naar mijn mening.

avatar van Harderwiek
All That (Helaas steeds het irritante "big boys neighborhood" er doorheen.) Verder het nummer waar ik het minst naar uit keek en inderdaad niet erg goed blijkt te zijn.

avatar van UmindC
Heerlijke D'Angelo sample . Ik kan er door dat "big boys neighborhood" alleen echt niet naar luisteren.

Edit: Na even googelen een versie zonder gevonden.

avatar van Holla
Op Power106 leaked hij momenteel het volledige album, helaas kan ik er niet naar luisteren...

avatar van Game
Het zal toch een radiorip worden zonder scheldwoorden en DJ tags. Gewoon wachten op de 'echte' leak dus

avatar van He$$el_01
Game schreef:
ROLLIN' feat. Kanye West, Trae The Truth, Z-Ro, Paul Wall & Slim Thug

Lekker nummer. Vooral dankzij Trae.

avatar van Holla
Precies, maar toch vond ik het wel het melden waard haha

Wat klinken Jesus Piece & Name Me King goed, jammer dat Kanye's bijdrage op Jesus Piece klein is.

avatar van Holla
Linkje naar waar je ze gehoord hebt dan?

Holla schreef:
Linkje naar waar je ze gehoord hebt dan?

Bekijk even je PB

Damnnn, die Name Me King track, Pusha T