Crazy Frog - Crazy Hits (2005)

Zweden
Dance / Pop
Label: Ministry of Sound

1. Intro (1:02)
  2. Axel F (2:54)
  3. Popcorn (3:12)
  4. Whoomp (There Is) (2:51)
  5. 1001 Nights (2:56)
  6. We Like to Party (3:28)
  7. Don't You Want Me (2:58)
  8. Dirty Frog (3:36)
  9. Magic Melody (3:15)
  10. Pump Up the Jam (3:10)
  11. In the 80's (3:32)
  12. Pinocchio (2:59)
  13. Wonderland (3:31)
  14. Get Ready for This (3:06)
  15. Dallas (Theme) (3:16)
  16. I Like to Move It (3:05)
  17. Crazy Sounds [Acapella] (5:40)
Dr.Greenthump
Kinderen die eens geindoctrineerd zou moeten worden met een flinke portie N.W.A.

avatar van BlueVelvet
Ach, kinderen op die leeftijd vinden dit soort blije, lege muziek juist fantastisch. Dat hoort erbij, onschuldig en ingénu als ze zijn.
Maar goed, ik heb mijn punt gemaakt denk ik zo

BlueVelvet schreef:
Dat geloof je toch zelf niet? Je moest eens weten hoeveel plezier jonge kinderen (8 jaar o.i.d.) hiervan kunnen beleven.

Met jong bedoel ik dus jong, als in: pre-pubers.

Helaas vinden ook grote kinderen (lees: 16-jarige pubers) dit nog leuk, zie ik in mijn omgeving.

Idem voor Schnappi.

avatar van musicfriek
Please zeg.. Dit is zo verschrikkelijk slecht en nep....

tnf
Maar waarom trappen mensen (en dan heb ik het over het toch nog aardig grote gedeelte bóven de 12 jaar) hier in, zou je denken. Net als met die leeuw die staat te springen op een jumpstyle-versie van het Wilhelmus, de massa vindt het prachtig. Ik zit met kromme tenen op de bank als ik het zie/hoor.

avatar van BlueVelvet
En zo zijn er nog 5000 andere voorbeelden te vinden
Er is niet echt een antwoord op, dus.
Ze krijgen het voorgeschoteld, zonder moeite te doen, en denken dat het leuk is, laten anderen bepalen waar ze naar luisteren en kijken. Zo zal het altijd gaan.

Dit is een klassieker der klassiekers. Leg al je Beatles-platen maar op zolder en je Velvet Underground-platen erbij, want dit is het, dames en heren: Het summum van klanken die elkaar ontmoeten in het luchtledige en zich samenstellen om jou van je sokken te doen blazen! Van A tot Z, van top tot teen is de muziek op deze collectie van een wonderschone perfectie die je spontaan doet watertanden en verlangen naar meer van het brein achter deze geniale zet!

tnf schreef:

Idem voor Schnappi.

Schnappi?? Dat meen je niet!!

kaztor schreef:

Schnappi?? Dat meen je niet!!

Ik woon in een nogal boerse omgeving, de meeste mensen in mijn omgeving kijken ietwat simpel tegen het fenomeen 'muziek' aan.

Kid A(cid)
kaztor schreef:

Waarom staat er ook dance? Dit is gewoon avant-garde! Beter dan Kid A en Loveless bij elkaar.

avatar van Jupilerman
Ik stel me toch serieus vragen bij nummertje 8

tnf schreef:

Leuk geformuleert!

Nu je het zegt: Afgelopen zaterdag werdt mijn middagdutje wreed verstoord door een over-enthousiaste buurman die dacht dat het wel een leuk idee zou zijn om de buurt te laten meegenieten van een of andere ontzettend foute Duitse schlagerzanger met een vette bratwursten-baritoonstem. Hij is daarbij ook nog eens een 3j's-fan, dus kwamen die ook voorbij. Als ik die dag een plant zou zijn zou ik spontaan uitvallen. Mijn oren vilen bijna van m'n hoofd af uit pure ellende.

Kid A(cid) schreef:

Kid A is kinderspel vergeleken met dit!

Geen woorden voor

Pure crap, vooral dat laatste nummer...

1,0
Crazy Frog was een erg populair personage en werd erg gehyped, eerst begon het met beltonen en toen verscheen dit album. Het album verkocht raar genoeg erg goed, alle kinderen moesten dit album gewoon hebben en zullen er ook nog hoogstwaarschijnlijk de volle prijs voor betaald hebben, zelfs de kinderen zullen zich op een of andere manier ook wel bedrogen voelen, elk nummer bevat geen inhoud, enkel en alleen het gekrijs van Crazy Frog krijg je te horen en dan heb je het allemaal wel gehad. Ik moet toegeven dat ik het liedje Axel F best leuk vond rondom die hele hype rondom Crazy Frog en I Like to Move It is ook best amusant, maar ik was er snel op uitgekeken, maar toch heeft het maar weer zijn doel bereikt, want het album verkocht bijzonder goed. Mijn klein neefje vond dit best leuk, maar ik vind er totaal niks aan, gelukkig maar dat de Crazy Frog heisa rondom deze irritante kikker eindelijk is beëindigd, houden zo!
Cijfer: 1,0*!

Ik heb er al een p[aar clipjes van gezien en gehoord!
Ik krijg er heel erg veel zin in bi het zien en horen ervan in het verorberen van kikkerbilletjes.
En reigers en ooievaars worden dan ook in een keer mijn lievelingsvogeltjes!

tuktak
jammer dat nightrider en we are the champions er niet op staan

ohwjah we are the champions staat op 'more crazy hits'

Pim Latuny schreef:
Het gaat om geld. Simpeler kan ik het niet uitleggen. Kijk ik vind, dat een echte muzikant zijn teksten en zijn muziek zelf moet schrijven. Dat noemen ze creativiteit. Marco Borsato bijvoorbeeld, heeft een mooie stem. Dat is het enige. Hij schrijft zijn muziek niet zelf, zijn teksten niet. Hij is alleen maar de stem!

idd, schande dat crazy frog zijn eigen teksten niet schrijft!

avatar van LucM
Slechter dan dit is nauwelijks mogelijk! Platte commerce, daar gaat het om!

avatar van friday the 13 th
De eerste single was nog wel leuk, maar die kikker is gewoonweg te gehyped.

Ben blij dat het voorbij is.

joeri592
1 ster geen 0,5 omdat ik hem er wel cool uit vind zien

avatar van Jorge-E
Ik vraag me wel af waarom die kikker een penis heeft...

tuktak
je zou eerder anders denken bij zo'n kutkikker idd

Demon99
Haha, laag gemiddelde zeg. Ik vond dit best te pruimen en luisterde vaak naar Popcorn. Sowieso was dit een icoon destijds.

Demon99
Ik wil even wat reacties uitlokken dus bij deze:
Ik heb toen 16 euro betaald voor deze CD

Haha, ik geef nog liever €1000,- aan een of andere smoezelige randfiguur.

avatar van friday the 13 th
Wel als je voor die 16 € veel luisterplezier hebt gehad, is het nog O.K. Maar ik kan me voorstellen dat je Crazy Frog erg snel moe bent.

Popcorn is inderdaad de leukste. Is ook een soundtrack van de film Brüno.

avatar van NewYorkCityLight
Wat een leuke hoes .

avatar van LucM
Ach, "Popcorn" hier is een verkrachting van die hit uit 1972 door Anarchic System (één van de eerste synthipophits in de hitlijsten). En Crazy Frog was ik na één keer horen al moe, dit is echt wegwerppop van het laagste niveau.

Aloysius schreef:
anthem trance op zn best. Heerlijk!

Komt waarschijnlijk wel in de buurt van Autechre, toch?