Crazy Frog - Crazy Hits (2005)

Zweden
Dance / Pop
Label: Ministry of Sound

1. Intro (1:02)
  2. Axel F (2:54)
  3. Popcorn (3:12)
  4. Whoomp (There Is) (2:51)
  5. 1001 Nights (2:56)
  6. We Like to Party (3:28)
  7. Don't You Want Me (2:58)
  8. Dirty Frog (3:36)
  9. Magic Melody (3:15)
  10. Pump Up the Jam (3:10)
  11. In the 80's (3:32)
  12. Pinocchio (2:59)
  13. Wonderland (3:31)
  14. Get Ready for This (3:06)
  15. Dallas (Theme) (3:16)
  16. I Like to Move It (3:05)
  17. Crazy Sounds [Acapella] (5:40)
Aloysius schreef:
anthem trance op zn best. Heerlijk!

Ja mensen dit is het betere remixwerk!

En wat valt er te vertellen over track #2... Uit mn bol op elk moment, is zelfs als ringtone op je telefoon toch een (durf ik te zeggen 'blijvend') toppertje.

moviefreak#1
Mag ik puur uit nieuwschierigheid vragen hoe oud jij bent Aloysius ?

avatar van mathias
0,5
Aloysius schreef:
Ja mensen dit is het betere remixwerk!

Dit MOET gewoon ironie zijn

avatar van sq
sq
Misschien zo vanzelfsprekend dat het niet wordt gemeld, maar misschien zijn er nog wel mensen die niet weten dat niet alleen het melodietje van Axel F werd gejat, maar tevens de dindingding-da-aaah 'stem' van Crazy Frog zelf.

Dit was al jaren een zo'n doorgemaild lollige geluidsfile, die bij ons op kantoor als 'new arrows engine' bekend werd (waarschijnlijk zo genoemd naar de prestaties van Jos Verstappen toen die nog voor Arrows reed - kan je nagaan hoe lang dat alweer geleden is). Ik heb m nog wel ergens staan geloof ik.

sq schreef:

Inderdaad, dat 'deuntje' kende ik ook al.. Niks is origineel aan die kikker.

avatar van Dielie
behalve zijn piemeltje dan

Dielie schreef:
behalve zijn piemeltje dan

Nee, die schijnt van Kermit de Kikker te zijn geweest.

.. en DIE was nog een keer origineel !

szynell schreef:
.. en DIE was nog een keer origineel !

Inderdaad, met zijn Sesamstraat nieuws.

Maar goed, laten we ontopic blijven.

Het is nog steeds een slechte plaat en dat zal het altijd blijven.. Hopen dat de "hype" snel over is en dat ik er weinig meer van hoef te horen!!

Groot gelijk!

moviefreak#1 schreef:
Mag ik puur uit nieuwschierigheid vragen hoe oud jij bent Aloysius ?

Sorry, u bent niet goed genoeg in het internet, u gaat niet door voor de koelkast. U krijgt wel de troostprijs: Een leven lang gratis JAMBA® ringtones downloaden op uw mobiele telefoon!

Aloysius schreef:

Nou, naar aanleiding van dit berichtje schat ik hem niet ouder dan 10 jaar.

Wat vind je zo goed aan dit album?

Nicolage Rico schreef:

Nou, naar aanleiding van dit berichtje schat ik hem niet ouder dan 10 jaar.

Wat vind je zo goed aan dit album?

Het flowt gewoon ongelofelijk goed. De nummers die erop staan waren al zo dope, en tja... Tis gewoon lekkere, toegankelijke muziek voor als je effe uit je bol wilt

avatar van LittleBox
0,5
Extreem triest

LittleBox schreef:
Extreem triest

Ach ja, smaken verschillen.... Voorlopig verschilt alleen zijn smaak met de rest.

Hahahaha kom op jongens, nu even serieus ik begrijp dat een plaat als deze heel wat los maakt maar...

volgens mij zijn sommige mensen niet uitgerust met een gevoel voor humor/ironie

sorry hahaha

tondeman
crazy frog fuckin kicks ass

Kicked hij ass ? Met zijn piemeltje zeker

leuk en grapig

avatar van Word_Play
Dood aan het 'brein' achter deze plaat.

Haha, ik moet hier toch wel om lachen.. Er zit een troll op Musicmeter!! Ik word nu toch ook nieuwsgierig naar deze muziek..

avatar van Arno
Zit deze cd werkelijk vol met van die crazy frog-brol? Vreselijk. Hoe kan zoeits bestaan?

avatar van avdj
$$$ vangen.

avatar van Music4ever
avdj schreef:
$$$ vangen.

Heb je hem geluisterd?

avatar van HiLL
Dat je hier geld mee kan verdienen.

avatar van avdj
De single Axel F hielt Coldplay zelfs van hun eerste nr. 1 hit in Engeland af De albumverkopen ken ik niet.