Crazy Frog - Crazy Hits (2005)

Zweden
Dance / Pop
Label: Ministry of Sound

1. Intro (1:02)
  2. Axel F (2:54)
  3. Popcorn (3:12)
  4. Whoomp (There Is) (2:51)
  5. 1001 Nights (2:56)
  6. We Like to Party (3:28)
  7. Don't You Want Me (2:58)
  8. Dirty Frog (3:36)
  9. Magic Melody (3:15)
  10. Pump Up the Jam (3:10)
  11. In the 80's (3:32)
  12. Pinocchio (2:59)
  13. Wonderland (3:31)
  14. Get Ready for This (3:06)
  15. Dallas (Theme) (3:16)
  16. I Like to Move It (3:05)
  17. Crazy Sounds [Acapella] (5:40)
Ik neig om dit album een 5 te geven

Hilarious
Slecht!!!

0,5
wat is dit voor een klote album
die stupid frog die !

kheb ook echt de neiging om dit album een 5 te geven, maar dat zal ik maar niet doen aangezien ik maar 1 of 2 liedjes van dit album gehoord heb, wat andere mensen wel doen lijkt mij want ik kan me haast niet voorstellen dat 31 mensen op musicmeter dit album geluisterd hebben?

avatar van jowietje
Dazzled Kid schreef:

Ik iniedergeval wel en hij is echt zo slecht

avatar van MJ_DA_MAN
Ik niet alles maar ik vind het wel lachen. Slecht hoeft niet altijd k*t te zijn.

Dit is ook niet serieus bedoeld. Houd daar rekening mee. Serieus bedoeld én slecht zijn dat is pas k*t.

avatar van Zwammer
Ik zie covers van Kraftwerk en Felix, dus die nummertjes ga ik even onder de loep nemen

Popcorn is wel goed.
Aleen 1001 nights wil ik niet meer horen.
Maar ik moet niet klagen over deze cd.

avatar van Cath
Can somebody please kill that stupid frog?!?

Relax
Idee, vermoord de animator en tekenaar ervan.

avatar van Arno

avatar van jowietje
0,5
Haha als je dat beest gaat vermoorden ben je wel voort heel erg gestoord, zie je jezelf al voor de tv zitten om een kikker te vermoorden

avatar van musicboy
Arno schreef:
(om het met Metallica te zeggen)

Fuck them all, om Mylene Farmer te citeren.
Tja, wat moet je hiervan zeggen. Ik ken alleen wat op de radio en feestjes te horen is: dingdingdingding. Om eens uit de bol te gaan is dat op de dansvloer een aardigheidje. Een slimme commerciële zet. Voor de rest niet zwaar aan tillen. Niemendalletje.
Maar zoals iemand hierboven zegt: serieus bedoeld en toch klote zijn, is veel erger. Klopt toch, denk nu weer aan rap en hiphop.
Braaf zijn, anders weer boel.

avatar van AGE-411
Arno schreef:
(om het met Metallica te zeggen)

Overal waar je komt kom je Metallica tegen

'Muziek'(waar trek je de grens?) de dag van vandaag was er al slecht aan toe maar toen dit de platenwinkels te vinden was...
Ik vindt dat men met de muziekwereld/ muziekwinkels/ muziekproducenten een boycoth voor dit zulk platen zou moeten maken.
Ik hoop dat dit op een dag van musicmeter word verwijderd wegens 'geen muziek'.

Kzou er nog meer kunnen over zeggen maar het komt op hetzelfde neer.

0,5* (waarom kunnen we geen 0* geven?)

avatar van MJ_DA_MAN
Ik weet niet waarom, maar ik blijf het zielig vinden dat mensen hier allemaal haatstemmen gaan geven terwijl ze het album niet eens kennen. Dit is niet serieus bedoeld mensen, begrijp dat nou eens. Geef ''artiesten'' als Lange Frans en Baas B de volle laag, want die willen wél serieus overkomen.

Als je écht om muziek zou geven, dan zou je hier niet eens aandacht aan besteden.

KSPR
Mee eens. Oh wacht ik zit nu ook m'n tijd te verspillen.

avatar van Ploppesteksel
De mensen die dit creëren zouden ze moeten afvoeren.

Pim Latuny
Het gaat om geld. Simpeler kan ik het niet uitleggen. Kijk ik vind, dat een echte muzikant zijn teksten en zijn muziek zelf moet schrijven. Dat noemen ze creativiteit. Marco Borsato bijvoorbeeld, heeft een mooie stem. Dat is het enige. Hij schrijft zijn muziek niet zelf, zijn teksten niet. Hij is alleen maar de stem!

Deze cd heb ik niet beluisterd. OMDAT IK DIE RECLAME ZO IRRITANT VIND! En daarom is het juist weer goede marketing omdat je erover gaat klagen!
Ik vind deze muziek te verwaarlozen. Tegenwoordig kan iedere lamlul met een paar programmaatjes van internet muziek maken. Mijn advies: ga op gitaarles ofzo. Neem een echt instrument in plaats van een beat. Dan ontwikkel jezelf nog eens.

avatar van Wib0__
En ik maar denken dat het bij Axel F zou blijven, maar nee dus! Dit is echt ergelijk! En idd het gaat om het geld, en dát is hun gelukt!

Heb een aantal tracks geluisterd, en je wordt er niet goed van..
Bagger!

Wib0__ schreef:

Heb een aantal tracks geluisterd, en telkens weer die kikker erdoorheen.
Bagger!

Erg flauw weer van mij, maar dan mag je niet stemmen! Verwijderen die stem dus , dank u! En wie had je er dan doorheen verwacht? Whitney Houston?

avatar van Wib0__
Zo beter dan? Hahaha.. Nee idd, maar tis gewoon ''verkrachten'' van mooie nummers..

vondeich
Kan dit niet serieus nemen... opge*** met deze rommel..

avatar van Wib0__
Dit is niet eens een stem waard.. Vandaar ik hem maar weer heb verwijderd.. :O

Woutt
Pim Latuny schreef:

Net alsof dat zo makkelijk is, je mag wel enig ritmegevoel en muzikaliteit bezitten wil je een fatsoenlijk nummer maken.

Pim Latuny
Daarom juist! Het is een talent! Of je kunt er wat mee of juist niet! Ga dan breien.....;)

avatar van AGE-411
MJ_DA_MAN schreef:

Dude, Muziek is een doodserieuze zaak.
En dus niks voor 12-jarige johnny's die eht geheel niet serieus nemen.

Dus wie verwijderd dit album van de site of moeten we er tijd aan verspillen door een petitie op te stellen?)?

avatar van BlueVelvet
Muziek die expliciet voor jeugd onder de 12 (oke, 14) gemaakt is, zou hier m.i. niet op MuMe moeten staan.
Alleen, waar trek je de grens. De top-40 en dat soort dingen krijgt volgens mij een steeds jonger publiek. Maar dit is echt letterlijk kinder-muziek, daar is iedereen het volgens mij over eens.
Zelfde heb ik bij MovieMeter met bijvoorbeeld de film Ernst Bobbie en ...
Duidelijk bedoeld voor jong publiek, dus ouder publiek zal veelal 0,5* uitdelen.

0529
BlueVelvet schreef:
Zelfde heb ik bij MovieMeter met bijvoorbeeld de film Ernst Bobbie en ...

Ik denk dat hiervoor iedereen 0,5* voor zou geven...

avatar van BlueVelvet
Dat geloof je toch zelf niet? Je moest eens weten hoeveel plezier jonge kinderen (8 jaar o.i.d.) hiervan kunnen beleven.

Met jong bedoel ik dus jong, als in: pre-pubers.