The Pussycat Dolls - PCD (2005)

Pop / R&B

3. Wait A Minute (3:42)

met Timbaland

4. Stickwitu (3:27)
  5. Buttons (3:45)
  6. I Don't Need A Man (3:39)
  7. Hot Stuff (I Want You Back) (3:46)
  8. How Many Times, How Many Lies (3:55)
  9. Bite The Dust (3:32)
  10. Right Now (2:27)
  11. Tainted Love / Where Did Our Love Go (3:25)
  12. Feelin' Good (4:18)
  13. Sway * (3:13)
  14. Flirt * (2:55)
  15. We Went As Far As We Felt Like Going * (3:51)
  16. Stickwitu [Avant Mix] * (3:18)

met Avant

17. Buttons * (3:52)

met Snoop Dogg

18. Don't Cha (More Booty) * (4:48)

met Busta Rhymes

19. Hot Stuff (I Want You Back) [Remix] * (4:36)
  20. He Always Answers * (0:40)
  21. Vibrate Off the Table * (0:39)
  22. Freaky Fun * (0:19)
  23. PCD * (0:06)
avatar van annepan101
Echt een gaaf nummer! Bijna allemaal feel-good nummers, met een mooie ballad (Stickwitu) erbij.

avatar van 93.9
Lekkere grietjes; dat staat alvast vast.

avatar van jowietje
Zeer slecht album alleen Sway en Buttons zijn vet. Don't is wel beetje leuk.

avatar van jowietje
93.9 schreef:
Lekkere grietjes; dat staat alvast vast.
Juist!

avatar van BoordAppel
Ik vind die single eigenlijk best leuk, maar what the hell doet Cee-Lo in die clip?

Will.I.Am, Timbaland. Misschien zelfs wel een leuk album. Ik hoor t wel als mn zus m heeft .

Lekkere grietjes zeker, vooral die zangeres.
Muziek twee duimen recht naar beneden, van dit album hoef je niks te verwachten

avatar van pascal83
Wat doen die andere meiden eigenlijk? Pocahantas zingt toch vrijwel alles?

Mooi nummers.

avatar van psychonaatje
pascal83 schreef:
Wat doen die andere meiden eigenlijk? Pocahantas zingt toch vrijwel alles?

Die zijn erbij onder het motto "shut up and look pretty".

Don't Cha is egt een Brilliant nummer, ben benieuwd naar de rest .

avatar van Ericos
Zeker de moeite waard deze CD.
Staan hele leuke nummers op zoals de kaskraker 'Don't Cha' en verder hun 2e single 'Stickwitu', 'Sway' (Soundtrack voor de film 'Shall We Dance' met Jennifer Lopez), 'Tainted Love/Where Did Our Love Go' en nog wel een paar ..
en nog dansbaar ook!
HEERLIJK!

avatar van Jeanicious
Of zoals Borat bij de MTV awards al zei:

Please welcome international prostitutes, Pussycat Dolls!

Later werd het in de herhaling weggepiept. Corporate-losers!
Hahahaha. Wel lekkere smoeltjes.

Inderdaad wel knappe meiden jaah.
Maar meer ook niet.
Slechte muziek.

ik vind het echt een heel goed album

avatar van Reijersen
Dit komt bij mij over als een typisch geval van Leadzangeres met een groepje erachter die later solo doorgaat.

Dit album is overigens best te versmaden. Alleen de stemmen hebben weinig te omvatten. 2,5 sterren.

Jessie
psychonaatje schreef:

Die zijn erbij onder het motto "shut up and look pretty".

Der is nog ene die mooi kan zingen hoor!! die je een stukje te horen krijgt in 'sway' dat is die donker met haar spleetje tussen haar tanden!

Electro_
Op 'aanraden' van een vriendin heb ik Beep gedownload. Wat een vreselijk ongeinspireerd nummer is dat. Er zit totaal geen pit in, het enige wat ik leuk vind is de 'beep'. Die klinkt namelijk heerlijk droog maar dat nummer vind ik heel slecht. Maar aangezien dit een hype is zal het wel weer een hit worden.

avatar van Cath
Okeej, kan iemand alsjeblieft pocahontas te eten geven! lekkere vette hamburgers ofzoow..

Iig, ik moet bekennen dat ik zo nu en dan toch wel luidkeels meezing met Stickwitu.. Jahaaa, het is een ongelovelijk zeik lied en alles, maar af en toe.. komt de duivel in me naar boven

Omg:) Zitten Ze Jaloers Te DOen Op Fergie Van Black eyed peas Nou Pcd Zei Kan Nie Eens Zingen;) Duzz Teker 5 Sterren Helemaal Toppies

avatar van Justinx
Just_Girl schreef:

Hmmm, ja lijkt me logisch .
Naja ik moet eigenlijk toch wel toegeven dat deze (hmm knappe?) meiden toch wel een beetje vormen aannemen van een stelletje dozen nu ... De muziek is zeker aller aardigst, maar het hoogste niveau zullen ze nooit bereiken. Toch wel jammer...

The Light
Just_Girl schreef:

Juist ja, van die kant had ik het nog niet bekeken
Nu begin ik ook te twijfelen...
Nog maar even wachten met oordelen dan.

avatar van johan de witt
Tainted Love, is dat van Marc Almond?
Maakt het toch een stuk interessanter.

avatar van musicfriek
Van Soft Cell is het. Kan me niet voorstellen dat deze beter is.... En Where Did Our Love Go is van de Supremes... Vind trouwens die nieuwe single Beep echt waanzinnig slecht zeg...

Electro_
Ik moet trouwens toegeven dat ik dat refrein van Beep wel leuk vind. Maar dat is dan ook écht alles!

Martino
Verschrikkelijk gezwijmel. Bah. 0,5 ster.

Lost Highway
Prijs voor slechtste album van 2005+ nominatie voor slechtste single 2005(don't cha en mss nog slechter beep).Zelfs als je 2 bananen in je oren duuwt klinkt het nog verschrikkelijk.Onverantwoord dat dit mag losgelaten worden op de arme mensheid
PCD=legale vorm van prostitutie,leuk voor 12-jarige meisjes die zich graag belachelijk maken of graag als slet door het leven gaan.

avatar van Kos
Kos
Ik vind 'Beep' wel een leuk liedje eigenlijk . .

avatar van MJ_DA_MAN
Middelbare school-meisjes muziek

Relax
Waarom vinden mensen dit soort muziek mooi.
En de leadzangeres.. omg, ze ging live zingen, HET KLONK VOOR GEEN METER.
Allemaal nep.

avatar van Kos
Kos
pom pom pom la la la, ha ha ha..

omg, zit de hele dag al in m'n hoofd.

*belt exorcist*.