The Pussycat Dolls - PCD (2005)

Pop / R&B

3. Wait A Minute (3:42)

met Timbaland

4. Stickwitu (3:27)
  5. Buttons (3:45)
  6. I Don't Need A Man (3:39)
  7. Hot Stuff (I Want You Back) (3:46)
  8. How Many Times, How Many Lies (3:55)
  9. Bite The Dust (3:32)
  10. Right Now (2:27)
  11. Tainted Love / Where Did Our Love Go (3:25)
  12. Feelin' Good (4:18)
  13. Sway * (3:13)
  14. Flirt * (2:55)
  15. We Went As Far As We Felt Like Going * (3:51)
  16. Stickwitu [Avant Mix] * (3:18)

met Avant

17. Buttons * (3:52)

met Snoop Dogg

18. Don't Cha (More Booty) * (4:48)

met Busta Rhymes

19. Hot Stuff (I Want You Back) [Remix] * (4:36)
  20. He Always Answers * (0:40)
  21. Vibrate Off the Table * (0:39)
  22. Freaky Fun * (0:19)
  23. PCD * (0:06)
Jadoh
Die met die rode haren is engg! Ze lijtk op een wiskundelerares bij mij op school. Brr..

Ze hebben -voor zover ze wat aan hebben- wel altijd leuke kleertjes.

Lost Highway
Slechte muziek is muziek zonder gevoel.
Muziek waar niets maar dan ook niets goed aan is.
Een genre kan je niet goed vinden,terwijl je een artiest gewoon slecht kan noemen.

Er bestaat geen enkel slecht genre van muziek,maar in elk genre zijn wel veel slechte artiesten.

En nogmaals slechter dan dit is me nog nooit ter ore gekomen.

Lost Highway schreef:
Slechte muziek is muziek zonder gevoel.
Muziek waar niets maar dan ook niets goed aan is.

En nogmaals slechter dan dit is me nog nooit ter ore gekomen.

Deels klopt het wat je zegt. Ken je Who dunnit van Genesis? Dat is toch wel een van de ergste dingen ooit.

Joepas
In principe moet het hier gaan over deze CD, leuk om een discussie over wat slechte muziek is te volgen

Maar zoals ik al liet weten vind ik deze cd dus niet goed, of om het genuanceerd te verwoorden:
Deze CD komt niet tegemoet aan wat ik verwacht bij het fenomeen muziek

avatar van Cath
Angrod-Pallanén schreef:
Buiten een heerlijke beat is de opbouw toch erg goed (een liedje maken van de beep die je hoort als je een verboden woord zegt in Amerika, je moet er maar creatief mee zijn).

Héél creatief..

Waarvoor zeggen ze gewoon niet echt die woorden, wordt het ook weggepiept, zelfde domme effect

avatar van Cath
Jadoh schreef:

Ze hebben -voor zover ze wat aan hebben- wel altijd leuke kleertjes.

Ja!!!! Zij is inderdaad héél eng!! ze lijkt ten 1e, een travestiet, en ten 2e heeft ze altijd hele enge hoge broeken aan met een dikke vette cameltoe... Brrrrr... (sorry onderonsje.. )

Jadoh
Weetje.. Het zou me niks verbazen als al die 6 grietjes vette travestieten zijn!

avatar van swoon
Beep is een zeer leuk liedje, maar don't cha en stickwitu vond ik allebei zeer slecht.

eazyfan
commerciele crap en nog slegt op de koop toe!!!!!!!!!
Don't Cha was wel best slegt van tekstueel stelde het nix voor.Busta Rhymes die ook niet kan rappen is dan ook zo zielig om mee te doen met die lelijke wijven die hij tog nooit kan krijgen.
StickWitYou man man man daar kotste ik egt van zo'n een dom refrein heb ik nog nooit gehoord in een track gewone
tekst stelde ook nix voor.
Beep hah weer zo'n stomme ''rapper'' die er in meedeed
nouja wil.i.am zou ik niets eens een rapper noemen.
die track met Timbaland was nog heel redelijk.
Sway (dar ga ik beter niet over beginnen)

avatar van Reijersen
eazyfan schreef:
commerciele crap en nog slegt op de koop toe!!!!!!!!!

crap EN slecht, wow 2x hetzelfde. Dan is het wel erg slecht. Maar eazyfan probeer eens je mening te onderbouwen met argumenten waaruit blijkt dat je ook echt het album gehoord heb. Waarom vind je het zo crappy slecht?

Lost Highway
Ik denk dat er al genoeg argumenten gegeven zijn waarom dit zowat het slechtste de meest wansmakelijke muziek allertijden is.
Laten we de vraag eens omkeren aan zij die het album een 3* of meer geven,wat vind je in godsnaam goed aan deze crap en hoe kan je dit ooit graag horen?

avatar van MJ_DA_MAN
Lost Highway schreef:

het kan aan de kennis liggen

of smaak

nouja ik gaaf tog nog een 1.5 omdat Timbaland er in mee deed

avatar van Arno
Het album heeft even veel 0,5* als 5*. Van meningsverschillen gesproken

avatar van Nicolage Rico
Dit is de makkelijkste muziek om te maken. Volgens mij kan iedereen de teksten verzinnen als je een middagje eruit trekt om teksten te schrijven. Verder isdit muziek zonder gevoel.

Persoonlijk vind ik dit zelfs hoogst irritant, maar dit is dan ook niet mijn genre. Ik móet de radio uitzetten als ik dit hoor.. Mijn hand gaat automatisch naar de off-knop. IK KAN ER NIKS AAN DOEN!!!!!!!

avatar van Arno
Ik dacht dat Don't Cha het dieptepunt was, tot ik dat vreselijke Beep hoorde

avatar van the viking
Gisteravond Spoed opgenomen voor iemand anders,want er was natuurlijk voetbal op de tv. De timer van de videorecorder per ongeluk om 18.45 ingesteld !
Nadat de voetbal was afgelopen,de videorecorder teruggespoeld en de play knop ingedrukt ! Toevalligerwijs kwam net het top 10 overzicht van de top 50 voorbij ! Goeie genade wat een belabberde muziek,het ene nummer nog erger dan de ander ! Volgens mij stond deze groep op nummer 2 !
Dankzij deze twee minuten durende pijniging heb ik de komende 50 jaar genoeg gehad van deze top 50 !

the viking schreef:

Ja zelfs naar top 50 normen is deze muziek vreselijk slecht.De Pussycat dolls zijn echt een 'klasse apart'.

@Arno:Een herkenbaar gevoel;ik acht deze groep zelfs in staat binnen een jaar een cd uit te brengen met nog slechtere nummers dan deze.Iedereen zal nu wel denken of tenminste hopen dat dit onmogelijk is,maar met deze peutergroep weet je maar nooit.

Ddk
Ik zing altijd vol overtuiging mee: "Doncha wish your girlfriend was hot like me?..." Maar ik ben een dude...

Ddk
Zelfs de telefoon van een vriend van me produceerd een beter geluid dan deze cliché-achtige flauwe succesformulezut (om maar ff op de muziek terug te komen )

0,5
Don't cha is wel een leuk nummer, maar deze plaat staat voor de rest vol met irritante songs als:
'Beep'
gruwelijk gewoon.

Nicolage Rico schreef:

De makkelijkste muziek om te maken? Hmm, muziek is meer dan teksten hoor, de melodie moet ook verzonnen worden.

avatar van jowietje
Even voor alle mensen die geschokt waren door de sample van Tainted love in S.O.S van Rihanna, De 5e singel van The pussycat dolls word de gehele cover van Tainted love

teutoon schreef:

Daarom, andere muziek heeft teksten én melodieën.

Nicolage Rico schreef:

Daarom, andere muziek heeft teksten én melodieën.

Ach, maak jij maar eens een nummer, geloof niet dat je er veel van kan. Begrijp me niet verkeerd, ik vind hier ook weinig aan, maar zelfs de grootste artiesten kunnen makkelijke muziek maken. Daar gaat het dus niet om.
Achter dit soort groepen zitten toch gewoon producers, die niet helemaal achterlijk zijn. Ze zullen waarschijnlijk meer verstand van Pro Tools hebben dan jij.

teutoon schreef:

Haha, wat een vooroordelen. Of ken je me? Ik zeg toch niet dat ik beter kan produceren? Het is gewoon makkelijk scoren om zulke nummers te maken, zonder gevoel, zonder passie, puur for the money.

Nicolage Rico schreef:

No offense, het gaat er ook niet om of jij kan produceren. Het is zeker makkelijk scoren, maar dan moet je dus wel muziek maken voor mensen die makkelijke muziek willen. Daar heb je dus opvallende deuntjes voor nodig. Die dienen dus wel even gemaakt te worden. Dat het zonder passie is en gevoel dat ben ik natuurlijk met je eens. maargoed (sommige) muziek is gewoon entertainment.

teutoon schreef:

Daarom blijf ik bij mijn mening: dit is de makkelijkste muziek om te maken.

Nicolage Rico schreef:

Daarom blijf ik bij mijn mening: dit is de makkelijkste muziek om te maken.

Dan moet je dus toch even uitleggen in welk opzicht het makkelijk is. Puur muzikaal gezien zijn er gewoon eenvoudigere nummers. Bijvoorbeeld Genesis Who dunnit. Dus in dit opzicht heb je geen gelijk vind ik. Maar verklaar je nader.