Non Phixion - The Future Is Now (2002)

Label: Uncle Howie

1. Futurama (4:07)
  2. Drug Music (3:28)
  3. The C.I.A. Is Trying to Kill Me (4:21)
  4. If You Got Love (3:50)
  5. There Is No Future (4:09)

met Necro

6. Uncle Howie (1:00)
  7. Rock Stars (3:59)
  8. Say Goodbye to Yesterday (3:56)
  9. Black Helicopters (4:07)
  10. Strange Universe (2:05)

met MF DOOM

11. Cult Leader (4:08)
  12. It's Us (3:58)
  13. Suicide Bomb (3:33)

met The Beatnuts, Al Tariq, Marly Metal en Moonshine

14. Where You Wanna Go (0:27)
  15. We Are the Future (4:15)
  16. The C.I.A. Is Still Trying to Kill Me (4:39)

met Steph, Christian en Raymond

Black Helicopters

avatar van Jordy
Erg leuk geproduceerd, dit album

mes-one
Pete Rock, Large Professor, Premier, Juju, Necro...wil wel dan

Black Helicopters, Cult Leader

Eén van de beter dingen die hiphop de laatste jaren heeft voortgebracht. Fantastische beats , goede en politiek scherpe lyrics en qua geheel erg samenhangend en strak , ondanks de verschillende producers.

rzn
Monsta Kody schreef:
Black Helicopters

Zegt genoeg, 5*

avatar van thomzi50
Erg lekker album hoor. In Amerika gekocht, heb de plagtinum edition. Prima rappers en vooral heel harde beats. 4.5*

avatar van psychonaatje
Superalbum. Het verbaast me alleen dat niemand The C.I.A. Is Trying to Kill Me heeft genoemd. Wat mij betreft het beste nummer van het album en één van de beste rapnummers van de afgelopen jaren. Maar misschien komt dat omdat ik fan ben van zenuwachtige strijkers en van nature naar paranoide neig.

Erg goede beat idd , paranoia teksten zijn er wat over maar erg leuk.

avatar van herbertwest
Heel sterk album. En zoals vernoemd goede producties

avatar van MJ_DA_MAN
Hij haalt gewoon net de 4 niet bij mij. De producties zijn perfect en niks op aan te merken maar bij veel nummers mis ik gewoon iets en kan er maar niet achter komen wat. De teksten zijn ontzettend goed, daar is totaal niks op aan te merken. Maar goed en staan natuurlijk een aantal zeer goede nummers op, o.a. Futurama, The CIA is Trying to Kill Me, There is No Future en We Are the Future. Ik hou het nu nog op een 3,5*.

avatar van herbertwest
Ik heb hem weer eens opgezet en wat een heerlijk album is het toch. Pete Rock met If You Got Love, DJ Premier met Rock Stars zorgen voor goede producties en nummers als Cult Leader, gastrappers als MF Doom maken het een heerlijk album. En Black Helicopters.... tja, spreekt voor zich

Pauper
Black Helicopters, ongetwijveld een van de beste HipHop producties aller tijden

avatar van Conway Twitty
Werkelijk perfect album. Ik luister hem nu al 3 weken elke paar dagen een keer, maar blijf nieuwe dingen ontdekken aan dit meesterwerk.
Superieure producties, met Black Helicopters als hoogtepunt,en geweldige flows.
Ill Bill laat hierop echt zien wat voor een geweldige rapper hij is. (vergelijkbaar met Vinnie Paz)

avatar van thomzi50
Ah, nu twintig stemmen, deze kan de lijsten binnen

avatar van Conway Twitty
maandenlang op 19 en na de 20e stem meteen 24.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik heb het enthousiasme rondom Black Helicopters nooit begrepen, echt totaal niet. Maarja zal wel aan mij liggen.

Melle K
Black Helicopters live, voor mij toch wel een van de mooiste concertmomenten ooit.

Pauper
like rockstars, we'll smash guitars... inspectah deck (above the clouds)

avatar van Steez
Goede productie, zeer goede inhoud, zeer chille sound

Dikke 5 sterren!

Hypno
Alles is dope aan dit album van producties tot de flow van de rappers BLACK HELICOPTERS !

avatar van P.O.W.
It's the N.O.N P.H.I.X.I.O.N. Wat is dat een vette track, dit hele album is ziek. 5*

avatar van Collect Call
Dit hele album is goed, net zoals The Green CD.
Teksten hebben inhoud, MC's zijn goed en de beats zijn ook lekker! Wat Wil je nog meer.
Met de favorieten: Black Helicopters en Say Goodbye to Yesterday.

Een van m'n all-time favourites.

****½

Dikke kans op hoger.

Social_Mask
Wat klinkt dit toch goed! Ik had Ill Bill op een nr gehoord en ik besloot dat ik toch maar een album moest gaan beluisteren van Non Phixion. Kende al een paar nrs, maar was die helemaal vergeten. Ik ben erg onder de indruk. Geweldige beats, erg sterk geproduceerd en ook sterke raps. The C.I.A. Is Trying to Kill Me, Black Helicopters, Cult Leader, There Is No Future, We Are the Future en Strange Universe (voor de verandering vind ik MF wel goed) zijn toch erg sterk. Voor nu 4*, maar dat kan zeer zeker veranderen.

Social_Mask
Geweldig album!!! Wat een beats, en wat een geweldige rappers. Maar vooral de beats zijn geniaal. Ook erg goede en interessante teksten. Ik verhoog dit naar 4,5*. 1 van de beste albums van na 2000. Een kans om in mn top10 te komen. Cult Leader is voor mij 't beste nummer nu. Say Goodbye To Yesterday komt in de buurt. Ook is het openings nummer erg sterk.

4,5* dus.

avatar van Oobe
MJ_DA_MAN schreef:

onnozelaar!

SinX
Fantastisch album,
Goede teksten
Heerlijke producties ( Black Helicopters )
alleen ligt het nummer met MF DOOM met niet zo maar wellicht komt dat later nog wel.
een welverdiende 4,5*

Oobe schreef:

onnozelaar!

Moet je niet verder gaan met vijfjes uitdelen aan (matige) albums? Want als je Canibus' meest slechte platen al een 5 waard vindt, dát is dan pas onnozelheid .

SinX
MJ_DA_MAN schreef:

Ieder zen eigen mening heh

Al moet ik zeggen dat het gemiddelde van een 5,00 met 48 stemmen wel een beetje aan de hoge kant ligt, Oobe.