Lenny Kravitz - Greatest Hits (2000)

Label: Virgin

1. Are You Gonna Go My Way (3:31)
  2. Fly Away (3:42)
  3. Rock & Roll Is Dead (3:24)
  4. Again (3:48)
  5. Dig In * (3:37)
  6. It Ain't over 'Til It's Over (4:02)
  7. Can't Get You Off My Mind (4:33)
  8. Mr. Cab Driver (3:50)
  9. American Woman (4:21)
  10. Stand by My Woman (4:19)
  11. Where Are We Runnin'? * (2:42)
  12. Always on the Run (3:52)
  13. Heaven Help (3:10)
  14. Is There Any Love in Your Heart * (3:40)
  15. I Belong to You (4:17)
  16. Believe (4:55)
  17. Let Love Rule (5:42)
  18. Black Velveteen (4:48)
avatar van musicfriek
Prima verzamelaar, maar ik mis wel een aantal nummers. Always on the Run vind ik zijn beste nummer. Mis alleen Fields of Joy en What the Fuck Are We Saying hierop, dat waren toch ook wel hits. Voor zo af en toe leuk om op te zetten, niet te vaak. Jammer dat hij de laatste jaren zo de weg kwijt is geraakt. Albums als Let Love Rule en Mama Said zie ik hem niet meer maken.

avatar van james_cameron
Degelijke maar weinig opzienbarende verzamelaar. Alle hits zijn vertegenwoordigd, maar daaronder bevinden zich toch wel een aantal zeiknummers. Er zijn wel wat stevige songs voorhanden om het nodige tegengas te bieden, maar het album als geheel is ietwat aan de gezapige en zoetsappige kant.