Obie Trice - Cheers (2003)

Label: Shady

1. Average Man (4:16)
  2. Cheers (3:34)
  3. Got Some Teeth (3:47)
  4. Lady (4:45)

met Eminem

5. Don't Come Down (5:11)
  6. The Setup (3:13)

met Nate Dogg

7. Bad Bitch (4:09)

met Timbaland

8. Shit Hits the Fan (4:52)

met Dr. Dre en Eminem

9. Follow My Life (3:55)
  10. We All Die One Day (5:29)

met 50 Cent, Eminem, Lloyd Banks en Tony Yayo

11. Spread Yo' Shit (4:03)

met Kon Artis

12. Look in My Eyes (4:50)

met Nate Dogg

13. Hands on You (5:12)

met Eminem

14. Hoodrats (4:12)
  15. Oh! (4:30)

met Busta Rhymes

16. Never Forget Ya (4:27)
  17. Outro (4:02)

met D12

18. 8 Miles * (3:58)
  19. Synopsis * (1:18)
avatar van Nr.4
Gekocht in de tijd dat ik het meeste van Shady/Aftermath hard vond, net weer geluisterd, maar toch niet meer dan gewoon leuk. De Dre beats zijn wel hard, Obie is een doorsnee rapper.

avatar van Yestsida
Het debuutalbum van Eminem's andere - minder bekende - protegé.

Net zoals andere albums uit die periode van het G-Unit/Shady/Aftermath-kamp is dit een uitermate aangename CD.

Elk nummer op dit album beluister ik met veel plezier. Absolute hoogtepunten zijn Average Man, Don't Come Down, The Setup, Shit Hits the Fan(!), We All Die One Day(!), Look In My Eyes, Oh! en Never Forget Ya.
Vooral Dr. Dre levert geweldig werk af op dit album.

Debuutsingle Got Some Teeth kan je het best vergelijken met de komische singles van Obie's mentor. Niet persee het soort nummer dat ik veel opzet maar hij heeft goed naar zijn leermeester gekeken!

Formidabel debuutalbum van deze toffe Detroit rapper.

avatar van Johnny Marr
Wow, zware nostalgie dit, takes me way back... Never Forget Ya is echt prachtig, mijn favoriet toch wel.

avatar van Nr.4
Vandaag vrij willekeurig weer eens geluisterd. De meligheid van Got some teeth kan ik niet meer naar luisteren. Sowieso ook behoorlijk wat producties van Eminem die de tand des tijds niet hebben doorstaan. Dre z'n beats bangen wel nog altijd. Feit dat ik vooral heb over de producers zegt genoeg over hoe boeiend Obie Trice als rapper is. Niet zo. Staan veel aardige tracks op, maar vaak niet meer dan dat.