Pusha T - My Name Is My Name (2013)

Label: GOOD

1. King Push (3:02)
  2. Numbers on the Board (2:43)
  3. Sweet Serenade (3:39)

6. 40 Acres (4:40)

met The-Dream

7. No Regrets (4:46)

met Jeezy en Kevin Cossom

8. Let Me Love You (3:43)

met Kelly Rowland

12. S.N.I.T.C.H. (4:02)

met Pharrell

Wat ontzettend veel features

avatar van Septua
Ik had eigenlijk wel gehoopt op een Kanye feature.

avatar van Holla
Ik las ergens dat Kanye op Hold On zou staan met Rick Ross.... Dus ben nog ietwat sceptisch over of deze tracklist wel compleet is. Ietwat verrast dat Pain toch het album heeft gehaalt, is enorm lang geleden gereleased.

Overigens heeft Kanye aan ALLE beats gesleuteld, blijkbaar in dezelfde periode als wanneer hij Yeezus maakte. Daarom zal je die invloeden kunnen horen.

Leuk dat Pain, Sweet Serenade en Numbers On The Board erop staan, maar die Who I Am is wel even een enorm zwakke track daarbij.

Verwacht er best wat van, laat het maar lekken!

Oh en die cover die hier gebruikt is is voor de ''Clean'' versie van het album, dus ik suggereer dat iemand even die andere cover ervoor in de plaats plaatst

nedbed
Erg veel zin in! Numbers On The Board is waarschijnlijk m'n favoriete track van dit jaar.

avatar van NL_RAPPIN
Moet die cover met die barcode hier niet staan?

Nee, volgens mij niet.

Kan niet wachten op dit album na alle pushbacks. Zin in!

avatar van Holla
Hoe zijn de regels over de Clean en Explicit covers? Dit is namelijk de Clean cover... Volgens mij moet dus toch die andere er staan?

Holla schreef:

Je geeft het al twee keer aan, waarom verander je hem niet gewoon?

Delars schreef:

Je geeft het al twee keer aan, waarom verander je hem niet gewoon?

Geen zin :$.... en niet zeker of het zo werkt met Clean en Explicit of wel

avatar van WeztSide
Oei, hier heb ik toch wel even heel veel zin in. Dat de titel verwijst naar mijn favoriete serie aller tijden - The Wire, enorme aanrader - maakt het geheel af. Ik ben benieuwd! Maar als er nergens een sample is van Marlo ben ik teleurgesteld. Dan krijgt dit een principiële *1.

avatar van Delars
Numbers On The Boards is mijn potentiële nummer 1 track van 2013, Sweet Serenade is meer dan aardig, Pain vond ik al een sterke track en Who I Am bevalt me ook zeker.
Dit gaat een knaller worden. King Push !

avatar van Holla
Nosetalgia is uit, enorm harde track met zowel Pusha als Kendrick die tot het uiterste gaan!

avatar van Delars
Geweldig nummer idd! Pusha goed HAM!

Godver, wat gaat dit album hard worden. Elke track die tot nu toe uit is knalt.

avatar van He$$el_01
When I was ten
Back when nine ounces have got you ten
And nine times out of ten niggas don't pay attention
And when there's tension in the air nines come with extensions

avatar van CosaNostra
Heeft niet te maken met Clean of Explicit maar gewoon normale artwork en deluxe editie.

CosaNostra schreef:

Weet vrijwel zeker dat ik overal gelezen heb dat het Clean en Explicit versies zijn. Zie voorlopig ook nog geen deluxe tracks, dus lijkt me ook niet aan de orde? Maakt mij verder weinig uit, maar las dat toen gewoon

avatar van RevDem
Erg veel features en zie ik er nou serieus een met Chris Brown?
Had ik niet verwacht op het album van iemand met zo'n ruwe sound als Push.
Ga hem zo snel mogelijk luisteren ben nu wel wat sceptischer geworden.

RevDem schreef:
Erg veel features en zie ik er nou serieus een met Chris Brown?
Had ik niet verwacht op het album van iemand met zo'n ruwe sound als Push.
Ga hem zo snel mogelijk luisteren ben nu wel wat sceptischer geworden.

Je zou Sweet Serenade eens moeten horen, is helemaal geen poppy nummer, juist erg duister en Chris Brown klinkt echt niet eens zo slecht!

avatar van Holla
iTunes snippets zijn uit. King Push bevat een sample van dat einde van New Slaves (autotune gedeelte nog voor de beat veranderd). En volgens mij hoor ik op Hold On een Blood on the Leaves sample. Je hoort in beats echt wel een soort Yeezus influence. Suicide klinkt als een keiharde banger! 40 Acres en Let Me Love You bevatten zo te horen enkel refreintjes van de desbetreffende featurings. Heb zin in dit album nu, beats zijn keihard.

avatar van Delars
Ik zal mijn verwachtingen toch echt moeten gaan bijstellen na het horen van de snippets. Ben bang dat hij anders heel erg gaat tegenvallen.

toris
Ik vind de snippets ook heel erg tegenvallen... ik was er al bang voor toen ik de gastartiesten zag.

avatar van Holla
Hij gaat hem streamen op zijn eigen Soundcloud pagina vandaag!

Delars schreef:

ik vind de snippets best nice maar had persoonlijk ook wel wat anders verwacht... we zien het vandaag of morgen wel, misschien is het geheel wel super dope

King Push is keihard!

avatar van Holla
Ongelofelijk hard nummer dat King Push!

avatar van luc011190
Ik vind elk nummer dat tot nu toe verschenen is ongelooflijk hard.

avatar van Boy
Boy
Kunnen we éven stilstaan bij het feit dat Joaquin Phoenix King Push heeft geproduceerd?! What the...

Boy schreef:

Geweldig toch xD, oh en Kanye heeft hem wel degelijk zelf ook onder handen genomen. Maar het blijft geniaal!