Pusha T - My Name Is My Name (2013)

Label: GOOD

1. King Push (3:02)
  2. Numbers on the Board (2:43)
  3. Sweet Serenade (3:39)

6. 40 Acres (4:40)

met The-Dream

7. No Regrets (4:46)

met Jeezy en Kevin Cossom

8. Let Me Love You (3:43)

met Kelly Rowland

met Future

12. S.N.I.T.C.H. (4:02)

met Pharrell

avatar van overmars89
haha leuk Ralph zo'n eigen album maken, maar zo ligt ie helaas niet in de winkels

Rene1979
Of ik dit tof vindt? Jazeker wel, Pusha is een MC waar ik graag naar luister, daarmee niet zeggende dat ik het een heel goed MC vindt want dat vindt ik niet. Deze plaat is in zijn geheel tof, voor ritjes van a naar b in de auto.

toris
Precies hoe ik over dit album denk:
Theneedledrop review

Dikkop
Anthony Fantano maakt altijd de interessantste reviews.
Of ik het nu eens ben met hem of niet. Hij kan altijd goed uitleggen wat hij bedoelt.

avatar van Raul
Ik denk erover te verhogen naar 4. Dit ligt me wel.

Hier tof filmpje van Pusha die antwoord geeft op vragen van fans over zijn lyrics op My Name is My Name Pusha-T breaks down MNIMS w...

avatar van mauricez
Top plaat! Vooral "Numbers on the Board" en "Nosetalgia".

Dieptepunt is "Hold on" (klinkt erg als Kanye,...klopt dat?)

mauricez schreef:
Top plaat! Vooral "Numbers on the Board" en "Nosetalgia".

Dieptepunt is "Hold on" (klinkt erg als Kanye,...klopt dat?)

Overduidelijk Kanye . Hij heeft overigens aan elke track gewerkt maar dit is de enige waar zijn stem in voor komt

avatar van mauricez
mm tja hij verziekt het nummer flink met die stomme auto tune van m. Verder echt een top plaat

mauricez schreef:

Ik vind dat hij de track juist kracht meegeeft, maar ieder zijn mening

toris
Ik vind die auto-tune in Hold on ook vreselijk. Dat rare gejammer voegt echt helemaal niks toe, al is de beat in zijn geheel vrij slap. De hogere zang doet het net wat beter. Pusha en Rick Ross doen het dan wel weer heel goed, fijne verses. Ook de autotune in Pain is heel irritant. Dat nummer had zoveel vetter kunnen zijn. Zo zijn er heel veel dingen die potentieel goede nummers verpesten op deze plaat.

Numbers on the Board though, god damn.

avatar van Holla
Pain is mijn favoriet van deze plaat, vind Future een keer niet irritant en juist een heel goed refrein leveren

draai 'm nog steeds, Push really delivered
nieuwe fav track is S.N.I.T.C.H., Pharrell killed it!

omhoog naar 4 sterren

Dikkop
Misschien is dat net zijn punt.

Hitler had toch echt donker haar en bruine ogen, verre van een Ariër

Volgens mij klopt het gewoon.

Hitler had toch echt donker haar en bruine ogen, verre van een Ariër

Volgens mij had Hitler toch echt blauwe ogen . Maar verder van dat snap ik je statement, ik denk dat hij het ook niet direct zo bedoelt

denk het ook niet

maar Hitler blauwe ogen?! dat wist ik niet... hij heeft wel heel donker haar??

denk het ook niet

maar Hitler blauwe ogen?! dat wist ik niet... hij heeft wel heel donker haar??

Donker haar zeker! Wat dat betreft grappig dat hij eigenlijk niet bij zijn eigen ''perfecte'' ras zou horen. Maar laten we de Hitler discussie hier buiten houden .

Heb de laatste tijd King Push weer enorm veel gedraait, nadat ik hem even beu was. Hoop dat het zo blijft gaan!

avatar van Ralph.

Hitler had toch echt donker haar en bruine ogen, verre van een Ariër

Pusha wil het purer...Hitler ook..namelijk wil hij ze blond met blauwe ogen. Het klopt dus wel. Het gaat om wat hij wil, niet wat hij is.

avatar van Raul
Je hebt waarschijnlijk gelijk Ralph, goed punt!

avatar van Kos
Kos
Klinkt niet onaardig, vooral qua producties. En Pusha was met zijn dope stem bij Clipse al opvallend.

avatar van WeztSide
Tegenvallend. Staan een aantal hele goede nummers op, maar van mij had het minimalisme van Numbers on the Board meer doorgezet mogen worden. De beste nummers waren al vrijgegeven voordat het album uitkwam. Het middelstuk is redelijk zwak.

avatar van overmars89
Halfje d'r bij voor de bangers Numbers On The Boards en Nosetalgia, blijf die tracks opzetten

avatar van Kos
Kos
Vooral Pain is wel een vette productie. Zo staan er wel meer op.
Wel erg Kanye maar goed, Pusha is al een stuk betere rapper dan Kanye dus dat scheelt.

avatar van soer1988
Heeft hij ooit drugs gedeald denken jullie ??

Was nog niet zo bekend met Pusha T, maar dit album heeft mij positief verrast! Heerlijke producties, goede raps. Pusha heeft een dope stemgeluid om naar te luisteren. Jammer van de vele gastoptredens, had echter minder gemogen van mij. Aan de andere kant is de verse van Kendrick wel weer fenomenaal.

Al met al zeker één van de betere hip-hop albums van het jaar.

avatar van Ralph.
soer1988 schreef:
Heeft hij ooit drugs gedeald denken jullie ??

Yup. Voor 2006 iig en zijn manager is in 2010 opgepakt voor drugs. Daar rapt hij ook over op dit album.

avatar van soer1988
Ralph. schreef:

was sarcastisch bedoeld maar goed, toch bedankt voor je uitleg

avatar van Holla
Hold on krijgt binnekort ook een video

FelipeGutiérrez
Rick Ross komt wel hard op Hold On.. mag ook wel eens gezegd worden.