Erg goed album vind ik, 4,5 sterren waard. Dit album heeft een zomerse maar toch duistere sfeer, als een warme zomernacht. De voorkant vind ik erg mooi, met al die fantasiewezens die onder Kate's jurk uitkomen. Ik vind alle liedjes leuk en telkens aan het eind van een liedje denk ik weer 'oh, leuk, nu komt dat nummer!'. Mijn favorieten zijn 'Babooshka', 'The Wedding List', 'Violin', 'Breathing' en 'The Infant Kiss'. Omdat ik zin heb om lekker veel te schrijven (:P) hier alle nummers apart behandeld:
1. Babooshka: 5/5
Briljant liedje over een vrouw die haar man wil 'testen'. Iedere keer als ik dit liedje hoor moet ik wel meezingen (lekker schreeuwen bij het refrein

2. Delius (Song of Summer): 4/5
Het liedje dat me het gevoel van een warme, benauwde maar toch niet onaangename zomernacht geeft. Dit liedje maakt 'Never for Ever', voor mij, het geweldige, zwoele album dat het is.
3. Blow Away (For Bill): 4/5
Ook een prachtig liedje, al weet ik niet precies waar het over gaat. Dit liedje heb ik toen ik jonger was (rond de 5, ben nu 14) erg veel geluisterd. Ik heb er erg goede herinneringen aan.
4. All We Ever Look For: 4/5
Geweldig liedje (alle liedjes zijn geweldig op deze cd!). Het melodietje is erg mooi. Het refrein vind ik zelf wat minder.
5. Egypt: 3/5
Het enige liedje met 3 sterren op deze cd (op Night Scented Stock na, maar dat kan ik niet echt een liedje noemen). Ik vind het wel een leuk liedje, maar alle andere liedjes zijn net iets beter. Als ik dit liedje luister krijg ik het gevoel dat ik in de woestijn van Egypte sta, bij nacht, maar het is niet koud.
6. The Wedding List: 5/5
Fantastisch nummer! Net iets beter dan alle liedjes met 4 sterren; dit liedje heeft net iets meer. Je kunt heerlijk meezingen op het upbeat deel (wat mijn zusje me niet altijd in dank afneemt

7. Violin: 5/5
Superliedje. Ook op dit liedje kun je heerlijk meezingen/meekrijsen (mijn zusje is niet blij als dit liedje gedraaid wordt

). Bij Kate klinkt het niet als krijsen. Niemand doet dat haar na, durf ik te wedden!
8. The Infant Kiss: 5/5
Mooie ballad over (volgens mij?) een vrouw die op en klein jongetje verliefd wordt. Het klinkt erg triest, maar het liedje wordt er alleen maar mooier op

9. Night Scented Stock: 3/5
Mooi, maar niet echt mijn smaak. Op het eind zingt het koor nogal vals

10. Army Dreamers: 4/5
Leuk liedje, niet subliem, maar het kan ermee door. Dit liedje heeft, vind ik, een beetje een groene, legerachtige (logisch

) stijl.
11. Breathing: 5/5
Één van de mooiste liedjes van Kate. Het klinkt zo mooi, zo wanhopig dat ik er kippenvel van krijg (vooral de eerste keer in het refrein dat ze 'Breathing' zingt).
Dat was het dan

. Samengevat: één van de beste albums van Kate. Geweldige liedjesvolgorde, ik geniet iedere keer weer van de cd als ik hem luister.