Rihanna - A Girl Like Me (2006)

Barbados
R&B / Pop
Label: Def Jam

1. S.O.S (4:00)
  2. Kisses Don't Lie (3:52)
  3. Unfaithful (3:48)
  4. We Ride (3:56)
  5. Dem Haters (4:19)

met Dwane Husbands

6. Final Goodbye (3:14)
  7. Break It Off (3:34)

met Sean Paul

8. Crazy Little Thing Called Love (3:23)

met J-Status

9. Selfish Girl (3:38)
  10. P.S. (I'm Still Not Over You) (4:11)
  11. A Girl Like Me (4:18)
  12. A Million Miles Away (4:11)
  13. If It's Lovin' That You Want (Part 2) (4:08)

met Cory Gunz

14. Who Ya Gonna Run To * (4:04)
  15. Pon de Replay [Full Phatt Remix] * (3:22)
  16. Coulda Been the One * (3:38)
avatar van jowietje
Ik heb nog niet heel het album gehoord, maar Final Goodbye, Unfaithful, S.O.S, Kisses don't lie en We ride Heb ik al gehoord (niet helemaal, behalve Unfaithfull en S.O.S) En naar aanleiding van die nummers kan al 5 sterren geven! Rihanna is de gewoon de beste artiest die er is, dat is mijn mening dan:P Unfaithfull word de 2e single en is een super mooi nummer! Als jullie ook al nieuwschierig zijn geworden kun je alvast 4 nummers luisteren op deze site: http://myspace.com/rihanna

Groetjes Joey!

Electro_
S.O.S is eigenlijk gewoon een cover van Tainted Love.

Jowietje: 5* geven als je nog niet alles hebt gehoord is 'not done'.

Electro_ schreef:
S.O.S is eigenlijk gewoon een cover van Tainted Love.

Jowietje: 5* geven als je nog niet alles hebt gehoord is 'not done'.

Maar ik ken de vorige cd van Rihanna en ook andere nummers die nooit zijn uitgekomen, en die vind ik allemaal mooi dus waarom zou dit album niet mooi zijn, ik kan best al 5 sterre geven! En S.O.S is geen cover? Luister eens naar het liedje of er een keer "tainted love" in word gezegt... Het duuntje hebben ze er alleen in verwerkt

jowietje schreef:

Hallo 5* is wel veel hoor, dat betekend dus eigenlijk een subliem album.

avatar van Jazper

Ik heb ewr nog niks van gehoord, maar zal ik dan maar alvast een halve ster geven? Het lijkt me namelijk helemaal niks.

Jazper schreef:

Haha, dat kan ja, ieder zo z'n eigen mening maar luister dan iniedergeval die 4 nummers op de site die in m'n vorig bericht staat dan weet je ongeveer hoeveel sterren je moet geven

Iceman schreef:

Hallo 5* is wel veel hoor, dat betekend dus eigenlijk een subliem album.

Ik vind 5 sterren niet veel, ik ben ook fan van Rihanna dus ik zou zowieso 5 sterren geven omdat ik haar muziek goed vind

Ik vind 5 sterren niet veel

Wat vind je dan wel veel sterren?

jowietje schreef:

S.O.S. is wel een cover van Tainted Love. Het deuntje en lyrics uit het origineel komen in het nummer van Rihanna voor.

5 sterren geven voor een nog niet in zijn geheel beluisterd album is niet helemaal zoals het hoort, maar laten we maar niet weer ene discussie hierover beginnen.

Vond haar 1e album leuk, dus ben benieuwd.

Jazper schreef:

Wat vind je dan wel veel sterren?

Inderdaad...
En wat nou als die 4 nummers supr goed zijn, en de rest is bagger. Dus het is alles behalve objectief wat je nu doet, gwoon maar 5* geven .

Reijersen schreef:

Vond haar 1e album leuk, dus ben benieuwd.

Ik ben ook benieuwd naar de rest dan

1,0
Cd komt pas de 25e april uit. Heb T.O. al een berichtje gestuurd om dit toe te voegen.

avatar van Jazper
Nou, Jowietje is het in ieder geval gelukt de aandacht op dit album te vestigen met haar 5 sterren.

Inderdaad...

Ik vind dat je best haar vorige nummers en de nummers die ik heb gehoord mag laten meerekenen, en als ik ze dalijk allemaal heb gehoord en ze zijn "bagger" kan ik m'n sterren als nog verlagen!

jowietje schreef:

Oww ik vind het nieuwe album van B&S supr goed, dus ik ga de andre albums van hen ook maar 4* geven?? Beste Jowietje zo werkt het hier niet hoor.

ZIJN 5 sterren

Jazper schreef:

Rihanna heeft zowiezo wel mijn aandacht

Jazper schreef:

Dat is hem/ haar goed gelukt jaah . Maar ik vind niet dat het hier een kleuterschool moet worden, dus een minimum leeftijd ofzo een goed id . Al weet ik niet hoe oud hij/ zij is, maar naar hem/ haar top 10 te kijken niet oud .

Reijersen schreef:

Dat klopt maar ik wist niet hoe dat precies kon toevoegen wanneer het album precies uitkomt .

En Iceman, leeftijd maakt niet uit toch? naar jou leeftijd kijkend.

Vin ik ook maar ik heb mijn profiel net even bewerkt en nu weten jullie wie ik ben, was ook beetje dom van me

Neej??
Nja ik vind het moet niet te jong worden, tuurlijk hebben zij ook recht om hun eigen mening hier te geven, maar toch misschien ben ik dan wat te radicaal, ik ben zelf immers ook maar 14, maar die kleine kinderen hier komen me toch wel redelijk de strot uit met hun K3, M-Kids, verzin t maar en ze luisteren het. We moeten hier geen opvoeders of iets dergelijks worden.

Edit: Sorry dat ik je zo jong had ingeschat Jowietje .

Neej??

Maar ik ben ouder als jij

Neej??

Edit: Sorry dat ik je zo jong had ingeschat Jowietje .

Haha maakt niet uit hoor

Tis wel ouder dan beste Jowietje .

Okeey dan .
N nu kappen met deze belachelijke discussie...

Iceman schreef:
Tis wel ouder dan beste Jowietje .

Haha ik krijg hier nog les ook Maar wat vind je eigenlijk van Rihanna?

jowietje schreef:

Haha ik krijg hier nog les ook Maar wat vind je eigenlijk van Rihanna?

Geen id ken alleen dat ene liedje Pon de Replay n de nieuwe singel, maar tis niet ech iets voor mij, kijk ook maar naar mn top 10 nzo .

Haha, ik zie het. Veel daarvan ken ik niet eens:P

Ai, Jowietje klinkt zo meisjesachtig

Je hebt me niet eens ooit gehoord dus hoe weet je dan hoe ik klink En het is hier geen afzeik site het gaat hier om de muziek

Haha, ik zie het. Veel daarvan ken ik niet eens:P

Dan zul jij nog heel veel gaan ontdekken hoop ik .