Rihanna - A Girl Like Me (2006)

Barbados
R&B / Pop
Label: Def Jam

1. S.O.S (4:00)
  2. Kisses Don't Lie (3:52)
  3. Unfaithful (3:48)
  4. We Ride (3:56)
  5. Dem Haters (4:19)

met Dwane Husbands

6. Final Goodbye (3:14)
  7. Break It Off (3:34)

met Sean Paul

8. Crazy Little Thing Called Love (3:23)

met J-Status

9. Selfish Girl (3:38)
  10. P.S. (I'm Still Not Over You) (4:11)
  11. A Girl Like Me (4:18)
  12. A Million Miles Away (4:11)
  13. If It's Lovin' That You Want (Part 2) (4:08)

met Cory Gunz

14. Who Ya Gonna Run To * (4:04)
  15. Pon de Replay [Full Phatt Remix] * (3:22)
  16. Coulda Been the One * (3:38)
avatar van rOomijsjje
WeSSeL.. schreef:

Het is een kwestie van smaak, niet meer en niet minder.

Bij deze mijn smaak: Vind het een Super album

avatar van jowietje
Vandaag hoorde ik Break it off op de radio

Mojo Pin
Ik neem het ter kennisgeving aan

jowietje schreef:

Met We ride heeft ze haar 4e nummer 1 hit te pakken, dus ik denk dat het aan jou ligt .

De betere muziek staat niet in de top veertig dus kom nou niet met je top veertig waar alles draait om verkoopcijfers

avatar van rOomijsjje

wOeii daar heb je wel een punt.. xD
maar.. als het een nr 1 hit is, is ie dus veel verkocht..
door veeel mensen die het een goed nummer vinden..
dus dan is ik het wel degelijk goede muziek is hoor
maar tsjaa ik kan het mis hebben

rOomijsjje schreef:

wOeii daar heb je wel een punt.. xD
maar.. als het een nr 1 hit is, is ie dus veel verkocht..
door veeel mensen die het een goed nummer vinden..
dus dan is ik het wel degelijk goede muziek is hoor
maar tsjaa ik kan het mis hebben

woei ja maar je hebt ook nog een zender als TMF waar ze de hele dag dezelfde clips draaien en aleen maar word bekeken door mensen die dingen downloaden als het meisje met de prei.

0,5
soad heeft gelijk

0,5
en rihana vind ik maar gaar

Maarja K3 en jan smit verkopen ook goed dus waarom rihanna en beyonce niet

Ja oké, je hebt gelijk, het zijn wel de jongeren & kleine kinderen die om Rihanna gillen en om K3 enzo, maar de top 40 bestaat ook uit verkoop met download, en ik zie nou niet echt jongeren die dat nou "legaal" downloaden, want zelf doe ik dat ook niet. Je hebt gelijk dat de muziek die niet in de top 40 geweldig is, maar ik van dat eerder een eigen mening. Als ik naar jou top 10 kijk zie ik vage rockbands die ik nooit van me leven zou luisteren, dus ik snap ook niet wat je hier bij doet.

Rickiee schreef:

Ten eerste ken je die bands niet dus kan je er ook niet over oordelen, ten tweede moet je mijn top tien niet af gaan lopen zeiken want als ik in de jouwe kijk zie ik nelly furtado en foxy brown en dat ik kwalitatief gezien in ieder geval een wereld van verschil

dollie
SOAD schreef:

Zeg kom, mume is er niet om persoonlijke vetes uit te vechten. Waarom kunnen jullie niet gewoon van elkaar accepteren dat je elk een andere mening hebt over wat goede muziek is. Waarom denken jullie dat er verschillende muziekstijlen zijn?.... Zo is er voor iedereen wel iets dat ze leuk vinden.
Vecht het anders verder uit via PM want hier moet je normaal reviews schrijven over het album.

Ik vind dit album nog best wel leuk om te beluisteren, zitten wel wat lekkere nummers tussen, sommige zijn wat minder, maar sommige zijn best leuk, Mijn favo's van dit album zijn: SOS, Unfaithfull & Break It Off. 3,0

avatar van Wib0__
Het schijnt zo te zijn dat ze dit jaar alweer een nieuw album uit gaat brengen.
Dat is 3 albums in 3 jaar..
Ze heeft het er maar druk mee

Over dit album:
Het klinkt lekker. En je wordt er vrolijk van.

Maarten||
kreeg et van een vriendin, die stem van Rihanna begint (1 keer luisteren ging nog wel, maar daarna is die varken niet meer uit te houden) me zwaar te irriteren. Producties nog wel oke maar toch heel standaard. Vandaar de 1,0

avatar van Wib0__
Rihanna een duet opgenomen met Nicole Scherzinger (Ja; zij van de Pussycat Dolls)- Nummer klinkt top!

Wib0__ schreef:

Hoe heet het nummer? dan kan ik het downloadenn:)

pinda01 schreef:

Hoe heet het nummer? dan kan ik het downloadenn:)

Winning Woman

Maarja K3 en jan smit verkopen ook goed dus waarom rihanna en beyonce niet

Een beetje een late reactie maar toch, Rihanna is met We ride haast niet op TMF voorbij gekomen.

En We Ride is niet eens in de top40 gekomen als ik het me goed herinner.
Was niet zo'n succes......Maar ook niet het beste nummer van het album,,als ze nou een A Million Miles Away of Final Goodbye uitbracht.

avatar van jowietje
Volgende week, 28 Maart, gaat haar nieuwe single "Umbrella" in premiere op de radio. Op dit nummer doet Jay-Z mee (dat is dan weer jammer). Het nummer is geproduceerd door Terius (The dream) die ook veel voor Nivea heeft geproduceerd. Hij heeft ook nog een ander nummer geproduceert die heet "Breakin' dishes". Aan de titels te horen probeert Rihanna vernieuwend te zijn. Maar dat word natuurlijk pas duidelijk naar het beluisteren van de nummers.

Ik ben benieuwd.

Zy heeft toch een 6 album contract bij DefJam? Als ze zo doorgaan met albums releasen is dat contract binnen een paar jaar afgelopen. Ze releasen haar albums heel snel achter elkaar. Is er net een single van het vorige album uit, hup de 1ste single van het nieuwe album.

avatar van jowietje
Inderdaad een harde werker die Rihanna, maar misschien zit er nu een echte wereldtournee (dit jaar ook veel getourd) voor haar in, dan zal het wel langer duren voordat het nieuwe album komt. En denk je nou echt dat Def jam dat contract niet verlengt naar 6 albums?

avatar van PUbu
Mijn dochter heeft deze plaat en ik vind hem niet slecht, ze klinkt verfrissend. Ik hoor haar liever solo en niet met die gastoptredens erbij. Bij sos hoor ik een sample van Soft Cell, het is erg goed gedaan allemaal, ook al is het uit mijn tijd en kan het waarderen. (mijn dochtert heeft toch smaak)

jowietje schreef:

Mwah.. nou zo geweldig doet het album het nou niet hoor, We Ride flopte gigantisch overal, en het album heeft in de V.S net iets over 1 miljoen verkocht, dat is opzich wel goed maar als je kijkt naar wat ze dan over de hele wereld heeft verkocht is dat niet heel veel hoor. Maar het zal wel beter gaan denk ik ze heeft alles mee, kan goed zingen, goed lijf, leuke liedjes dus ja.. ik denk wel dat het word verlengt.

avatar van jowietje
Het album is geloof ik ook 3x platinum ofzo.

Umbrella is trouwens niet in premiere gegaan de datum is verzet naar 24 April.

avatar van jowietje
Umbrella is in premiere gegaan Het is echt een goed nummer geworden, wel even wennen. Het nummer ging gister avond (voor ons) om 12 uur in premiere op de DefJam site, waar je hem nu nog kan luisteren! Het nieuwe album gaat Good girl gone bad heten, beetje foute naam maar zolang de muziek maar goed blijft!

avatar van Reijersen
1,0
jowietje schreef:
zolang de muziek maar goed blijft!

Of wordt

Haha dat is wat jij er van vind

avatar van Reijersen
1,0
Haha dat is wat jij er van vind

Ja mooi he. Maar nieuw album zal ik wel gaan luisteren. Merk wel wat het wordt.

jowietje schreef:

Wanneer moet dit album klaar zijn?! En in de winkels liggen? Binnenkort? Najaar..? Alvast Bedankt!
Vindt dat Rihanna snel werkt leverd!