Rihanna - A Girl Like Me (2006)

Barbados
R&B / Pop
Label: Def Jam

1. S.O.S (4:00)
  2. Kisses Don't Lie (3:52)
  3. Unfaithful (3:48)
  4. We Ride (3:56)
  5. Dem Haters (4:19)

met Dwane Husbands

6. Final Goodbye (3:14)
  7. Break It Off (3:34)

met Sean Paul

8. Crazy Little Thing Called Love (3:23)

met J-Status

9. Selfish Girl (3:38)
  10. P.S. (I'm Still Not Over You) (4:11)
  11. A Girl Like Me (4:18)
  12. A Million Miles Away (4:11)
  13. If It's Lovin' That You Want (Part 2) (4:08)

met Cory Gunz

14. Who Ya Gonna Run To * (4:04)
  15. Pon de Replay [Full Phatt Remix] * (3:22)
  16. Coulda Been the One * (3:38)
avatar van Gretz
Rihanna heeft best een mooie stem maar Jay-Z verpest jammer genoeg wel het begin van Umbrella. Het nieuwe album komt op 5 juni 2007, en wil het beter zijn dan dit dan hoop ik dat er niet teveel andere urban artiesten meezingen.

Gretz schreef:

Ja inderdaad het nummer zelf is erg mooi, en ze zingt er inderdaad heel erg mooi op, maar Jay-Z verpest het aan het begin door te rappen, ik vind dat het niets toevoegd, je kan het volgens mij beter eruitknippen dan is het nog beter

avatar van Wib0__
Rihanna haar nieuwste single Umbrella vondt ik aan het begin maar zwaar kut! Maar naar-mate ik hem vaker heb gehoord begint iej steeds beter te worden.

Ik heb nu de 2 versies (Met & Zonder Jay-Z).
Vindt duidelijk de versie zonder Jay-Z beter, maar is er ook al een videoclip van Umbrella?!

avatar van jowietje
Nee nog niet, word binnenkort gemaakt. Hij word geregiseerd door dezelfde man als die van S.O.S.

Maarten||
Is dit Reggae ?

avatar van jowietje
Er zit wel een klein vleugje van in maar het is meer Pop/R&B.

avatar van Lennonlover
niet echt mijn muziek maar dankzij haar oogverblindende verschijning en S.O.S. toch er nog nét door. 2,5*

avatar van catdog
Maarten|| schreef:
Is dit Reggae ?

Ja in een aantal tracks:
* Kisses Dont Lie
* Dem Haters
* Crazy Little Thing Called Love
* Selfish Girl

avatar van Beyoncéfan
Ik vind dit album beter dan de vorige, maar van Good Girl Gone Bad verwacht ik nog meer.
Umbrella is een leuk nummer en ook het nummer met
Ne-Yo 'I Hate That I Love You' is leuk.
Als het goed is komt het album op 5 juni dit jaar uit.

Ben erg benieuwd!!

avatar van jowietje
De video van Umbrella is in premiere gegaan, en damn! agja kijk zelf maar, ze zult er geen spijt van krijgen. Zeker de mannen onder ons niet.

avatar van Reijersen
jowietje schreef:

Ik hou wel m'n mond om je enthousiasme niet te temperen

Mojo Pin
Wanneer komt er een nieuw album uit jowietje?

avatar van jowietje
5 Juni Mojo, like you care. Wat vind je trouwens van Umbrella Mojo?

avatar van Wib0__
*Zoekt meteen de clip op .. *

& Heeft hem gevonden!

Wauw, Aiijtt.. Joey idd erg mooie/leuke clip

Minpunt; Haar Kapsel! (Oeeff.. Vreselyk!)
Vrouwen moeten juist lang haar hebben1 (Myn mening!)

Wib0__ schreef:
*Zoekt meteen de clip op .. *

& Heeft hem gevonden!

Wauw, Aiijtt.. Joey idd erg mooie/leuke clip

Minpunt; Haar Kapsel! (Oeeff.. Vreselyk!)
Vrouwen moeten juist lang haar hebben1 (Myn mening!)

Ook mijn mening

Mojo Pin
jowietje schreef:
5 Juni Mojo, like you care. Wat vind je trouwens van Umbrella Mojo?

Nog niet gezien.

Electro_
Aangenaam verrast door de nieuwe video Umbrella, bijna het niveau van Aaliyah's Try Again (lijkt er op sommige momenten ook wel op).

Raekwon the chef
SOS heeft wel een ubervette beat, maar in het algemeen kan Rihanna me maar weinig interesseren..

avatar van AardbeitJ
Umbrella was goed
Dese vind ik iets minder 2

avatar van freitzen
Raekwon the chef schreef:

Zal vast wel eens gezegd zijn, maar de beat is van Tainted Love. Een nummer wat een stuk beter is dan SOS, uiteraard

avatar van AardbeitJ
Vind dat dat.Dat vind ik juist niet..

avatar van calypsoskiss
Ik vind Rihanna een topmeid die weet welke liedjes naar de top stijgen en weet wat ze zingt. Maar haar imago van nieuwkomeling is snel veranderd naar hete sexpoes. (denk aan Umbrella waar ze danst in Pin-Up) Het klinkt cliché maar zo beginnen echt meer en meer meisjes te denken dat ze om sexy te zijn moeten naakt rondlopen en met hun kont schudden. Natuurlijk is Rihanna niet de enige en al helemaal niet de extreemste (Britney Spears...) maar jammer voor het imago dat ze haar nu heeft aangepraat. Sorry alle Rihanna fans. Maar ze is best goed.

Haha zie ik net een Cover van Umbrella van Vanilla sky, Goh ga ik het mischien toch nog een leuk nummer vinden.
Het origineel is waardeloos.

avatar van Nassira
0,5
Dit is totaal niet mijn genre, maar heb het album wel omdat een vriendin van mij daar fan van is. En ja, SOS, Unfaithful, We Ride, Final Goodbye en A Million Miles Away vallen nog wel een beetje mee (lees: hebben afgedaan na elk liedje 2 keer te hebben beluisterd) en de rest is... inderdaad, waardeloos.

avatar van Lennonlover
Het enige nummer dat mij wel kon bekoren, en dan nog énkel bij het uitgaan, was SOS. Daar heb ik véél op de toog voor gaan staan op café of discotheek. Gewéldig feest/versiernummer

avatar van Veerleke
Ik heb het album thuis liggen en ik vind dat er wel enkele goede nummers opstaan.
Sos vind ik persoonlijk het mooiste nummer van het album.

xx

avatar van Reijersen
1,0
Ontegenzeggelijk het minste album van hitmachine Rihanna. Ik begrijp best dat de massa deze catchy popsongs als lekkernijen verorberd, maar het is totaal niet mijn cup of tea. Af en toe een nummer was bij het 1e album nog wel leuk, hier helemaal niet.

avatar van HauteCouture
De nummers hebben een goede beat. (break it off, sos). Maar na een tijdje ben ik ze zat geworden, de nummers worden na een tijdje luisteren oppervlakkig en saai.

een 2,5

avatar van Psycholamp
1,0
Mag dit soort prul tegenwoordig op Def Jam uitkomen? Echt drie keer niks, die hele Rihanna niet. Is na één keer luisteren al oppervlakkig en saai.

avatar van Brucas
Goed album, wel spijtig dat het na Break It Off beetje daalt van niveau.