Nickelback - No Fixed Address (2014)

Canada
Label: Universal Republic

1. Million Miles an Hour (4:10)
  2. Edge of a Revolution (4:03)
  3. What Are You Waiting For? (3:38)
  4. She Keeps Me Up (3:57)
  5. Make Me Believe Again (3:33)
  6. Satellite (3:57)
  7. Get 'Em Up (3:53)
  8. The Hammer's Coming Down (4:24)
  9. Miss You (4:02)
  10. Got Me Runnin' Round (4:05)

met Flo Rida

11. Sister Sin (3:25)
avatar van james_cameron
Deze Canadezen beginnen langzaam maar zeker af te glijden naar een dubieus niveau van muziek maken. Per album wordt het geluid gladder en oppervlakkiger, net als de teksten. Met rock heeft het in ieder geval weinig meer te maken. Opener Million Miles An Hour zet je wat dat betreft even op het verkeerde been, want dat is een prima stevige rocksong. Helaas gaat het daarna al snel fout en volgen de voorspelbare deuntjes elkaar inspiratieloos op. Kan het verval nog een halt toegeroepen worden? De tijd (en een volgend album) zal het leren.