Mobb Deep - Blood Money (2006)

Label: G-Unit

1. Smoke It (2:57)
  2. Put 'em in Their Place (3:56)
  3. Stole Something (3:57)

met Lloyd Banks

4. Creep (4:01)

met 50 Cent

5. Speakin' So Freely (3:11)
  6. Backstage Pass (3:05)

7. Give It to Me (3:08)

met Young Buck

8. Click Click (4:25)

met Tony Yayo

9. Pearly Gates (4:16)

met 50 Cent

10. Capital P, Capital H (4:15)

met Nyce

11. Daydreamin' (3:07)
  12. The Infamous (3:57)

met 50 Cent

13. In Love with the Moula (3:13)
  14. It's Alright (4:25)

met 50 Cent en Mary J. Blige

15. Have a Party * (4:00)

met 50 Cent en Nate Dogg

16. Outta Control [Remix] * (4:07)

17. So Ill * (3:02)

Inderdaad

0,5

waxxx schreef:
veel te veel 50 cent shit

Mobb Deep = voortaan 50 Cent-shit... ik beschouw dit niet eens als een Mobb Deep album.

avatar van JAHJAH
Achja, ieder zijn smaak zeg ik maar zo...

mes-one
waxxx schreef:

avatar van MJ_DA_MAN
Commerciel wel slim om naar G-unit te gaan, ze waren toch op straat gezet door hun vorige label?

Dan gaat het natuurlijk ten koste van de muziek, dat kon niet anders. Als echte Mobb Deep fan kun je eik niet goed vinden, omdat dit album nl. niks met Mobb Deep heeft te maken.

Niet veel aan.. Smoke it is best een lekker nummer, maar daarna wordt het steeds kutter, met als dieptepunt creep. Ook the infamous vind ik niet zo bijzonder, die samples zijn echt te vaak gebruikt, valt me nogal tegen van alchemist, hetzelfde van it's allright waar hij precies dezelfde sample gebruikt als bij tick tock, nogal inspiratieloos of zo. Vooral prodigy is trouwens echt matig op deze cd. Denk niet dat ik dit ooit nog eens ga aanzetten. 2*

avatar van thaw04
Tja als echte mobb deep fan zou ik eigenlijk elk album meteen moeten aanschaffen en beluisteren. Maar toen ik hoorde dat ze in zee gingen met G-unit wist ik al genoeg..
Ik wil nog en eens meer de moeite nemen om hem te downloaden.
De kans op een goed en tijdloos album is nog kleiner dan Georgina Verbaan die een wiskundige vergelijking oplost.

avatar van MJ_DA_MAN
Weet iemand de nieuwe playlist al? Het is nl. al 3 mei. Stemmen kunnen eik alweer verwijderd worden dan.

Echt weer zo'n typische G-Unit cover, maar verder ben ik wel benieuwt naar deze cd.
Alhoewel de features niet echt geweldig zijn en Mobb Deep niet meer zo goed als vroeger was.

playlist blijfthetzelfde dus geen nummers erbij of eraf

hiphop4ever schreef:

playlist blijfthetzelfde dus geen nummers erbij of eraf

Waarom zegt Prodigy dan dat hij niet klopt(e).

avatar van thomzi50
Zodat iedereen hem niet meteen downloadt en brandt

eazyfan
moest Mobb Deep een nieuwe groep zijn zou deze nog goed zijn maar ze hebben al legendarische albums gedropt in het verleden.en deze is niet Mobb Deep-style
jammer dat ze nu zo slegt geworden zijn

na een paar keer luistere is dit lekker hoor, een 4

Mes-One schreef: Mobb Deep is al jaren niet meer interessant. Zonder 50 was het ook bagger geweest. En saaier.

Ik ben het hier helemaal niet mee eens, de beats zijn rlx, ze laten gwn opnieuw blijken dat ze killer zijn. Alleen jammer is dat ze zit wat hebben laten beinvloeden, maar ze leverden op deze cd Murda Muzik zoals XXL & AHH zeiden. Je kan hier 2 dingen van vinden, of je vindt het goed, of je ziet all1 evil en vindt het wack. Het verdient zkr een 3,5 omdat dit album egt goed klinkt, vergeet G-Unit maar voel die nieuwe shit.

C Changes schreef:
vergeet G-Unit maar voel die nieuwe shit.

Welke nieuwe shit? Als iets nou niet nieuw is aan dit album is het de beats, teksten, flows, alles eigenlijk dus. Dit album is gewoon crap. Mobb Deep onwaardig. Heeft niks met Mobb Deep te maken. Dit album is al1 gemaakt omdat ze geld nodig hadden omdat hun vorige label hun eruit had gekickt.

Welke nieuwe shit?

Die Nieuwe Shit van Sha Money Xl, Alchemist, 50 Cent,Havoc,Prodigy ... Komop zeg niet dat deze cd niet lekker klinkt. Shine heeft gelijk over dat 50 Cent rijk wordt met wat hij doet maar Hy zit in de bak en 50 cent Wordt rijker en rijker, en Mobb Deep, als ze echt niks zijn dan bestaan ze volgend jaar niet meer. In hiphop zijn er ook teveel van gunit pik zuigers maar Evengoed Blijft dit album Bangin'.

Sha Money Xl? vooruit dan
Alchemist? ja, die vent kan producen
50 Cent? HELL NO
en Havoc en Prodigy doen alleen 50 na omdat ze weten dat ze dan succes kunnen halen, daarom klinkt het ook als een G-unOt-album.

Ik weet niet of je hun albums Infamous en Hell On Earth hebt geluisterd, neem aan van wel maar dát is Mobb Deep.

hoe meer je dit album gaat luisteren hoe beter je hem gaat vinden;)

Waarom zouden artiesten hun albums altijd in dezelfde stijl moeten droppen dan? omdat ze daar bekend mee zijn geworden ofzo? Het feit dat Mobb Deep nu een album in een andere stijl dropt, is duidelijk omdat ze bij G unit hebben getekend. Ma daar is toch niks mis mee?

Even als voorbeeld, Snoop heeft wel tig albums gemaakt, en sommmige verschillen qau stijl veel van elkaar, t zijn ook niet allemaal top albums, maar ik vind het goed als een artiest eens wat anders probeert, anders is het ook maar uitmelken van een succesje, iets wat ik ook niet altijd kan waarderen.

Misty44 schreef:

daar ga ik helemaal in mee,

Het mooie van artiesten is dat ze juist allemaal hun eigen stijl hebben

Het mooie van artiesten is dat ze juist allemaal hun eigen stijl hebben

en soms veranderen

En dat heeft ook vaak een negatief resultaat

Ehhm Mobb Deep is in principe altijd met hun tijd meegegaan hoor..

En dat heeft ook vaak een negatief resultaat

maar niet altijd

avatar van MJ_DA_MAN
Klopt ja en dat heeft ook negatieve resultaten gehaald, wat nu zeker het geval is.