Mobb Deep - Blood Money (2006)

Label: G-Unit

1. Smoke It (2:57)
  2. Put 'em in Their Place (3:56)
  3. Stole Something (3:57)

met Lloyd Banks

4. Creep (4:01)

met 50 Cent

5. Speakin' So Freely (3:11)
  6. Backstage Pass (3:05)

7. Give It to Me (3:08)

met Young Buck

8. Click Click (4:25)

met Tony Yayo

9. Pearly Gates (4:16)

met 50 Cent

10. Capital P, Capital H (4:15)

met Nyce

11. Daydreamin' (3:07)
  12. The Infamous (3:57)

met 50 Cent

13. In Love with the Moula (3:13)
  14. It's Alright (4:25)

met 50 Cent en Mary J. Blige

15. Have a Party * (4:00)

met 50 Cent en Nate Dogg

16. Outta Control [Remix] * (4:07)

17. So Ill * (3:02)
MJ_DA_MAN schreef:
Klopt ja en dat heeft ook negatieve resultaten gehaald, wat nu zeker het geval is.

omdat het niet de oude mobb deep stijl is?
wat verwacht jij, een album ala the infamous of hell on earth
dat gaat niet echt he
soms moet je ook openstaan voor veranderingen

avatar van MJ_DA_MAN
Wat jij zegt heb ik ook al gezegd dat je geen Infamous moet verwachten, lees mijn berichten maar terug. Ik sta er voor open, ze moeten geld verdienen maar dan hoeft de muziek nog niet goed te zijn.

hiphop4ever schreef:

omdat het niet de oude mobb deep stijl is?
wat verwacht jij, een album ala the infamous of hell on earth

eazyfan schreef:

idd het is te hopen dat ze met deze veel geld verdienen
en dat ze dan terug gaan naar Mobb Deep te zijn zoals
11 jaar geleden

Ik denk niet dat ze als ze hiermee bakken met geld verdienen teruggaan naar hun oudere stijl? Juist eerder als dit een complete flop wordt

3 MOBB DEEP G UNIT/INTERSCOPE 108,191
BLOOD MONEY

als het aan de verkoopcijfers ligt dan zit t niet zo goed, want 108 duizend eerste week is slecht

3 MOBB DEEP G UNIT/INTERSCOPE 108,191
BLOOD MONEY

hoe kom je aan die cijfers?

eazyfan
The Infamous is wel een toptrack

en qua beats valt ook te haten op deze cd, alowel ik de beats eerst kut vond

In amerika stond hij vorige week op 3, dus een echte flop wil ik het niet noemen....

Har-M schreef:

nee dat niet, maar ik had meer verwacht

eazyfan
deze cd heeft egt wel nice trax.deze is beter dan Juvenile Hell,Amerikaz Nightmare,Infamy.

eazyfan schreef:

daar ben ik t wel met je eens, natuurlijk niet beter als infamous, hell on earth en murda muzik maar ze zijn wel weer op de goede weg

hiphop4ever schreef:

nee denk ik niet,waarom zijn ze dan bij G-Unit gegaan?
nouja voor het geld idd.maar ze konden tog ook een label
beginnen en een klassieker maken die iedereen dan gaat kopen ik durf zelf wedden dat The Infamous meer verkoopt dan Blood Money.ik hoop dat ze de volgende cd egt een klassieker maken.Click Click met mijn favo-G-Unitlid kan ik nog egt apprecieren

blunt schreef:
toch is cobra clutch een fijn nummer

die beat is gejat van 50 Cent's en Tony Yayo's I Run New York, die ik trouwens malen beter en rauwer vind.

MJ_DA_MAN schreef:

en die beat is weer gejat van cobra van mobb deep, zoals het nummer oorspronkelijk heet, toch? (dacht ik) want ik hoorde cobra veel eerder als i run ny

avatar van MJ_DA_MAN
Cobra en Cobra Clutch zijn toch dezelfde. En I Run New York is toch al zeker een paar jaar oud.

MJ_DA_MAN schreef:

een paar jaar? nee volgensmij niet hoor, volgensmij kwam hij iets voor the massacre uit, maarja kan toch zijn dat run ny ouder is

Schelpvandezee
Ze hadden het beter
Mainstream-Music-Money kunnen noemen ..
of G-Unit Money (wel komisch als je 'em begrijpt he)

Schelpvandezee
Prodigy zei zelf dat hij en havoc die eminem-verkoopcijfers wou met dit album dus jah..
hopelijk lukt het voor ze maar laten we eens eerlijk zijn
Mobb Deep is niet meer interessant meer..al heel lang niet meer ..

Hij begint vrij aardig, ma na nummer 7 of 8 zwakt ie sterk af, en er komt eigenlijk ook niet veel geweldigs meer na, ja allen The Infamous met fifty dan.
ik vind een 2,5 meer dan genoeg voor dit lijkt wel, snel afgeraffelde album

Snowman
Een 3,5*

Het heeft een paar lekkere MD nummers die op het Infamous/Hell on earth niveau zijn. Maar ook hele slechte nummers.

Put Em in Their Place
Stole Something
Speakin So Freely
Pearly Gates
Daydreamin'
The Infamous
Zijn zeker het luisteren waard.

Van mij mag je Pearly gates weglaten, heeft echt totaal geen inhoud vind ik, damn slechtste nummer wat ik dit jaar heb gehoord uit de g-unit hoek.
Vervang em liever voor Creep, die vind ik dannog wel iets hebben,

Snowman
Misty44 schreef:
Vervang em liever voor Creep, die vind ik dannog wel iets hebben,

Peearly Gates inhoudloos wat een loze opmerking...

Ik citeer Prodigy:

Now homey if I go to hell and you make it to the pearly gates
Tell the boss man we got beef
And tell his only son I'm a see him when I see him
And when I see him, I'm a beat him like a movie
For leavin us out to dry on stariught poverty
For not showin me no signs they watchin over me
Yo! We a new breed in two thousand six
We don't give a fuck about that religious bullshit
Nigga show me where the cash at
The nice whips with the three car garage to fit them shits
Man my life is painful, pray to angels
I'm prayin to myself hopin I ain't got to spank you
My bullets shank you, and when my guns start cuttin, ain't nobody 'gon save you
In the bible times, they ain't had to deal with the shit
We dealin within, these survival time

Ik zeg niet of het goed of niet is maar inhoud heeft het.

avatar van MJ_DA_MAN
De Give It To Me video is uit. Je kan al raden wat voor video het is.... maar goed de song zal het ongetwijfeld goed doen in de clubs.

Die "Jezus" dis werd door sommigen nogal opgeblazen en veracht ...

Snowman schreef:

De beste nummers zijn nog niet eens op Amerikaz Nightmare niveau...

MJ_DA_MAN schreef:

De beste nummers zijn nog niet eens op Amerikaz Nightmare niveau...

Idd geen enkel nummer op Infamous/Hell on earth niveau, maar toch echt wel beter als amerikaz nightmare

damn wat is deze shit geflopped.. kwa record sales.. het zal mijn visie niet veranderen.. maar als je pop wil maken doe het dan.. of als je rap wil maken doe dat.. ga er niet tussenin hange... miss is het je opgevallen.. mijn mening over dit album is wat veranderd... voor pop klinkt ut nog goed