menu

Tourist LeMC - En Route (2015)

mijn stem
3,99 (148)
148 stemmen

Belgiƫ
Hip-Hop
Label: Top Notch

  1. En Route (3:43)
  2. Bilan (3:39)
  3. Verhalen van de Wijk (4:37)
  4. De Troubadours (4:02)

    met Flip Kowlier

  5. Miljonaire (3:42)
  6. Adieu (3:08)

    met MC Fit

  7. Koning Liefde (3:21)
  8. Tot Hiertoe Alles Goe (3:21)
  9. Meester Kunstenaar (3:35)

    met Bart Peeters

  10. Chanter (3:58)
  11. Horizon (3:33)

    met Spiritually Wally

  12. Deze Nacht (3:41)
totale tijdsduur: 44:20
zoeken in:
avatar van Mr. B
5,0
Dit album raakt me elke keer weer tot diep in mijn ziel. Is een gevoel kan het niet goed uitleggen. Maar de melodieën met de heerlijke flow van zijn teksten maken dit voor mij het album van 2015.

Zometeen kaarten kopen voor zijn optreden in Bitterzoet!

avatar van Supersid
5,0
Minpuntje: gisteren de "deluxe" versie gisteren maar weer opnieuw gekocht wegens Live in AB toegevoegd. Jammer dat de fans het album daardoor een tweede maal moeten kopen...

avatar van Edgar18
4,0
Die teksten _0_

Hoe vaker ik deze plaat beluister hoe beter ik hem ga vinden, een verhoging zit er wellicht nog wel aan te komen.

Rene1979
Je moet goed luisteren om het te verstaan. Maar door de dromerige folkie sound, wordt je vanzelf meegesleept in zijn teksten. Zijn eerste album vindt ik dan ook een stuk minder dan deze. Dit is gewoon een Belgische classic.

avatar van Gretz
4,0
Die tekst van Horizon.

Een van de betere songwriters van België op dit moment. Ik denk dat ik alleen Wannes Cappelle beter vind. Beiden weten de tijdsgeest ongelofelijk goed te weergeven in hun teksten.

avatar van thgryda
4,0
Na een paar maanden, deze nog eens opnieuw opgezet en ik moet zeggen, het ligt me nog steeds minimaal even goed. Fijne flow, goeie teksten, het Antwaarps stoort me minder, de sound is top en het album heeft een perfecte speelduur met 44 minuten. Halfje erbij!

avatar van Cannabooze
4,5
Fantastisch album.

Toch maar eens aangeschaft, in een deluxe uitvoering. Deze versie heeft een geweldige bonusdisc met een concertregistratie, live in de AB. 19 live tracks, super uitgevoerd.
Petje af voor deze Tourist LeMC.

avatar van Nr.4
4,0
Dom van mij om dit niet eerder een serieuze kans te geven, prachtig album. Pas na een optreden pas geleden deze plaat opgezocht, zeer meeslepend en dat dialect is sowieso gruwelijk. Hele mooie tracks.

avatar van frolunda
3,5
Mooi,melancholisch hiphop album dat erg sympathiek overkomt.Onder meer de opener,Miljonaire en Tot Hiertoe Alles Goe,wat me nogal aan de fantastische film La Haine doet denken zijn erg sterk.Tourist LeMC is geen geweldige rapper maar voor deze wat laidback,relaxte stijl vind ik zijn stem erg geschikt.
De superlatieven die hier links en rechts opduiken vind ik wat overdreven maar een bepaalde kwaliteit bezit En Route zeker.Misschien dat een flink aantal draaibeurten de plaat nog ten goede komen.
Vooralsnog een fijn en goed album.

avatar van Silky & Smooth
4,0
Mooi album. Tourist LeMC is een beetje de Vlaamse Diggy Dex (of andersom). Fijne muziek en mooie teksten. Zijn accent is (nog) wel een obstakel voor mij. Niet zozeer het feit dat ik niet alles direct versta, wat dat is juiste interessant, maar het klinkt net niet aangenaam voor mij. Ik ga dit album zeker vaker luisteren, dus misschien verandert dat.

avatar van Shelter
4,0
mooie plaat zeg, de beats...de samples...het stemgeluid. Moet even wennen aan de Antwerpse tongval.
4*

Gast
geplaatst: vandaag om 17:36 uur

geplaatst: vandaag om 17:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.