Paris Hilton - Paris (2006)

Label: Heiress

1. Turn It Up (3:13)
  2. Fightin' over Me (4:01)

met Fat Joe en Jadakiss

3. Stars Are Blind (3:57)
  4. I Want You (3:12)
  5. Jealousy (3:40)
  6. Heartbeat (3:43)
  7. Nothing in This World (3:10)
  8. Screwed (3:42)
  9. Not Leaving Without You (3:35)
  10. Turn You On (3:07)
  11. Do Ya Think I'm Sexy (4:34)
  12. Stars Are Blind [The Scumfrog's Extreme Makeover Edit] * (4:57)
  13. Turn It Up [Paul Oakenfold Remix Edit] * (4:59)
  14. Turn You On [Claude le Gache le Club Edit] * (3:38)
1,0
hahaha lelijke album alleen Stars Are Blind vind ik half top en half rot dus 1,0

avatar van The Scientist
Wat berichten verwijderd naar aanleiding van scheldbericht

0,5
Na al die negatieve berichten toch wel bijzonder dat ze gemiddeld een 1,57 heeft! :S Vrij hoog.. Op tmf stond gisteren zo'n bericht dat ze Madonna en Justin Timberlake als haar fans mocht rekenen:S die zoude haar album 'leuk' vinden.. Ik betwijfel of dit echt waar is.. jullie?

avatar van Marki_san
Deze CD is zoals Paris zelf zingt in 'Nothing in this world';

Do you know
What it's like
When it's wrong
But it feels so right?

hij zit in mijn top 10 en ik schaam me er niet voor...ha!

avatar van MJ_DA_MAN
Haha, Harald (nr 1 user MuMe) heeft deze in zijn rotatielijst staan. Sarcasme ?

avatar van Tsjo-Wi
MJ_DA_MAN schreef:
Haha, Harald (nr 1 user MuMe) heeft deze in zijn rotatielijst staan. Sarcasme ?

ik begrijp die Harald sowieso niet echt. Hij zit elke dag op Mume en kent duizenden albums maar wrom zegt hij nooit wat??

avatar van MJ_DA_MAN
Hij blijft underground . Doet het niet voor de fame maar puur voor de muziek, puur persoonlijk bezig onze Harald. Toch wel respect daarvoor, heil Harald .

avatar van grovonion
dit is nog niet eens half zo goed als ik had gevreesd 1,2,5,6,7,8,9,10,(11)= cliche

Vind ook dat ze een halve streep voor heeft op Mariah en consoorten: haar album staat tenminste niet vol van "ballades".

Stars are blind is bijna goed gepikt. Jealousy is hand-tasje grrlpower-pop. I want you heeft me even een steek van nostalgie bezorgd. Maar die steek leek bij nader inzien meer op een hartinfarct. Ach, ik heb het overleefd: next.

Alleen "turn it up" is wel leuk, maar voor de rest

1.5

Van wat ik heb gehoord klinkt het niet slechter dan bijvoorbeeld een B. Spears.
Maar of dit mijn ding is? Nee, ik zal een stem dan ook achterwege laten.

avatar van MJ_DA_MAN

Haha en Rip the Jacker van Canibus bijv. krijgt 3 sterren . Die sites kun je tegenwoordig ook niet meer serieus nemen.

avatar van auto pilot

AM heeft zoveel redacteuren dat er op die sterren geen peil te trekken valt. Ze zeggen vooral relatief iets over verschillende albums van één artiest (als die artiest ten minste volledig door dezelfde recensent gedaan is, of een paar met ongeveer dezelfde visie). Vaak lees ik ook een recensie, waarbij ik dan niet begrijp op welke manier dat zou moeten corresponderen met het aantal sterren dat erbij hoort.

avatar van Justinx
Als je echt op zoek bent naar een goede recensie moet je kijken op http://www.metacritic.com/music. Daar hebben ze verschillende recensies bijeengebracht met daarbij een cijfer van het gemiddelde van die recensies.

Je moet allmusic niet al te serieus nemen want wat er staat (bijv. bij het album Holland van the Beach Boys ) is puur subjectief, ligt er maar net aan wie de recensist is

Wie de naam Paris Hilton hoort zet het op een lopen.
Toch verbaast ze mij met haar album.
Ik heb er eens naar geluistert en er staan een paar erg leuke liedjes op zoals ; Turn it up & Jealousy

Over het algemeen is het niet slecht gedaan.

avatar van Nicolage Rico
Heeft ze dit album opgedragen aan haar ex-vriendje?

avatar van Ericos

Hij heeft helemaal gelijk. Misschien iets TE ruim genomen maargoed..
Heel veel mensen krijgen al gelijk braakneigingen als ze de naam Paris Hilton horen en stemmen dan gelijk 0.5 ster.
Maar kom op mensen! Als jullie dit album eens goed luisteren een paar keer merk je dat de nummers toch echt niet zo slecht zijn..
Ik had eerst totaal geen verwachtingen van dit album, maar toen ik hem eenmaal geluisterd had, merkte ik dat er eigenlijk super lekkere nummers op staan.

Ik geef bij elk nummer even een ster:
Turn It Up ****
Screwed *****
Not Leaving Without You ***
Turn You On ****
Do Ya Think I'm Sexy ****

Dus ga nog eens goed luisteren, in plaats van alleen naar de naam te kijken en denken dat ze niks kan!
Want het is echt wel een redelijk album voor iemand die niet kan live zingen!

avatar van Gretz
Ik heb verhoogd met een halve ster want ik ben Nothing in This World en Screwed steeds beter gaan vinden.

avatar van HaWe
1,0
Ericos ik ben het écht niet met je eens. Ze valt misschien best mee, maar haar muziek is saai en eentonig en vooral door oh, ah en oeh te roepen en er wat bij te hijgen, wil ze een goeie cd maken. Dat vind ik te makkelijk... Stars Are Blind... het nummer wat jij 5 sterren geeft bijv. Dat nummer is niet lelijk, dat durf ik wel te zeggen, maarr is wel zonder emotie gezongen... eentonig, door haar monotone stem en daardoor saai. Dus het is zeker geen 4,5* waard!

avatar van MJ_DA_MAN
Ik onderschatte dit album gruwelijk en heb hem zelfs nog een 1 gegeven. Daarom mensen die meteen 0,5 stemmen zonder dit pareltje zelf geluistert te hebben: luisteren dit moois, en dan zul je zien dat ie i.p.v. van ''walgelijk jakkie bah'' nog wel ''redelijk walgelijk jakkie bah'' is.

avatar van Ericos
Idd.. waarom stemmen mensen gelijk een 0,5 of 1 als ze de naam Paris Hilton zien staan?
KANSLOOS!
Ga dat album toch gewoon eens luisteren!
Dan veranderd je mening snel ..

HaWe schreef:

Ze heeft idd geen stem dat kan uithalen, maar de nummers klinken hartstikke lekker!
Dat maakt een album goed!

trapboy
fight over me is echt chill goed nummer:)

|Joël|
Ericos schreef:
KANSLOOS!
Ga dat album toch gewoon eens luisteren!
Dan veranderd je mening snel ..

Oke ik heb 'm geluisterd zoals ik al eerder zei, en de reden dat ik het een 0,5 geef is dat bijvoorbeeld MJ helemaal gelijk heeft:
MJ_DA_MAN schreef:

Een vriendin van mij heeft haar album, en ik moet zeggen zelfs ik schaam me ervoor.. Terwijl ik het zelf niet eens heb..Toen ik dit album hoorde, en vooral toen ik haar eerste clip op tv zag.. dacht ik dat het een grap was ofzo..
Ze kan gewoon niet zingen.. Ze moet er maar mee leven, en dat ze een album maakt.. Gaat gewoon nergens meer over.. mensen die dit nog wel mee vinden vallen of zelfs goed vinden, houden van vreemde muziek.. Maarja ieder ze smaak.. Ik kan dit alleen geen muziek noemen, dit is namenlijk een voorbeel van Gejammer en Gezeik, en daar houd toch niemand van?!

|Joël|
Veertje007 schreef:

avatar van Joly
Het blijkt dat Paris ontroerend word als ze naar haar eigen album luisterd. Er zitten een paar leuke nummers tussen maar toch vind ik Paris zelf niet zo. Ik geef 3,0 ja Paris wou opeens gaan zingen maar ja mensen blijven toch altijd aan die (***)video denken. Toen ik haar zag live zingen op TV moesten 5 vieze mannen tegen gehouden door bewakers want ze kwamen alleen op haar af.

scarface213
iemand die NIET live kan zingen en tog denke dat ze succes krijgt

chrismusic
scarface213 schreef:
iemand die NIET live kan zingen en tog denke dat ze succes krijgt

Heb je haar live gehoord dan?